derbiler 9a kalmadan bitiyor behzat ç ile alakası yok
...dün akşam kurmuşum hoparlörleri dişariya-almişim da maytaplari,açmiş hazir etmişim galatasaray şarki ve marşlarini,tüm hazirliklarimi tamamlamişim-güya akşama galatasarayim şampiyonluğunu ilan edecek yaa,ben de bölece köydeki bazi gicik fener taraftarlarini çat çat çatlatacaktim o eşsiz yükseklikteki müzik sesiyle
ama olmadi bu hafta
..olsun be cimbomum kardeş takim bjk nin da işine yaradi bu sonuç..bu cmartesi inş.amacima ulaşacam
''arka siradakiler''izledim tabikide..süper bi bölümdü...
Hoşgeldin yeni zehra güngör...
Inşallah eski zehrayi aratmazsin bizlere...
Sevgiler-saygilar arkadaşlar..iyi günler...
Nerede kaldin yaa tns.............??????????
beşiktaşın neyi kardeş takım ya yapmayın böyle şeyler
Sevgili takas..Biz 15 kişilik kalabalık bir aileyiz..Ailemizin 9 bireyi bjk lı iken 6 fert ise galatasaraylı..
Zaten eskiden bu 2 kulüp kardeş gibi olduklarını defalarca göstermişlerdir bizlere..
evet arada bazı kanı bozunı k taraftarlar oluyor maalesefe bu 2 güzide kulübün arasınıo bozuyorlar ama bizler her zaman kendi içerimizde bu 2 külübü kardeş olarak biliyoruz ve öyle kabul edip öyle yaşıyoruz...
Umutsuz Ev Kadınları yükselmiş sevindim. Keşke TNS gelli olsa da bakalım orda kim zirvede. AB`de zirveyi tekrar alabilir. 2 reyting artarsa
kardeş aileniz içindeki duruma saygı duyuyorum ama beşiktaş kesinlikle bizim kardeş kulübümüz değil asla da olamaz
reytinglere göre pazar gecesi sinamasi artmıs
fox haber disinda bisi yok
behzat reyis özet verdi ab ilk 10 özeti 20 totalde 25 Sırada
farklı desenler umutsuz ev kadınlarini yine geçmis rambo filmi totalde iyi ab kötü gitmis
oskarlık film verecegine star gidip ben efsaneyim verio anlamadım gitti .. Pazar Günü düsler sinamasi iki kusagi gelmeli o saate
Trt Komakci filmi ab iyi gitmis 10 share almis not kovboy filmi ve babam bile izledi demekki izlenmistir..
Stadyum Güne Damga Vurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?