Fks14 senin moderatörlüğü hak etmediğini belirtmiştim. Yanılmamışım. Önce Karadağlar vs Çocuklar Duymasın başlığı altında yazdığın tutarsız yazılar ardından buradaki bu yorumun moderatörlüğü hak etmediğini kanıtladı. O gecede Fatmagül'ün Suçu Ne? hiç ödül almadı bitecek mi? Onunla ne alakası var? Ama Yahşi Cazibe bitmez,sanmıyorum.
Tazıcan abimizden hayat dersi.Bu sitede her üyeye önem verilir. Ayrıca ben seni hiç önemsemiyorum. Çünkü sen kendini önmsizleştiriyor ve değerini azaltıyorsun. Çünkü 2 hafta önce verilmiş haberleri yayınlıyorsun. Küçük Sırlar haberin 4-5 gün önce, Aras Bulut İynemli haberin yaklaşık 40 gün önce yayınlanan haberlerdi. Senin açtığın konuları önemsemiiyorum. Ayrıca BU SİTEDE HERKES, HER MESAJ ÖNEMSENİR. BEN TAZICAN OLMASAM DA ÖRNEĞİN SANCHEZ45 OLSA O DA ÖNEMSENİR. SENİN ADMİN OLMAMAN YERİNDE... BU SİTEDE ÖZELLİKLE OZAN ADLI ADMİN HERKESİ ÖNEMSİYOR VE CEVAP VERİYOR. BENİ DE ÖNEMSEMELİLER. SENİ DE... HER ÜYE ÖZELDİR VE DEĞER VERİLMEYE LAYIKTIR. BUNU BİL.
Benim düzen bozduğum falan yok. Yalnızca fikrimi söylüyorum. Ayrıca " Tazıcan'ı niye önemsiyorsunuz. Takmayın onu. " anlamına gelen mesajın sence doğru mu? Bana niye değer vermesinler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?