6 Mart 2025 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Hudutsuz Sevda - 55. Bölüm | NOW

• İnci Taneleri - 35. Bölüm | Kanal D

• Siyah Kalp - 23. Bölüm | Show TV

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Başka Bir Gün - 6. Bölüm | ATV

• Fenerbahçe - Rangers (UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Maçı) - CANLI | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ben bu sezon atv zor dizi tutturur dediğimde forumdaki bazı 'dizi gurmeleri' başka bir şey söylemişti.

Bir Gece Masalı tek sezonluk iş olarak kalabilir deniliyor kaldı ki 8'lere çıkıp 5'lere düştü. Devam eden bir Kuruluş var, Zembilli yakında biter, Kardelenler tam olarak tuttu diyemeyiz bir eh işte olan Can Borcu var o da 5'e yaklaştı diye.

EDHO'nun ahı mı çıkıyor yoksa 😂
Çok doğru. ATV bu sene kötü gidiyor. :D Gidecek gibi de. :D Sustalı Ceylan tanıtımları çok iyiydi ama geç kaldılar yayına sürmek için. Bari yaz boyu devam etsin. :D

Salih Bademciden başrol olmuyor.Zorlamasınlar artık.Yan rol olsun .
------

Çok doğru. ATV bu sene kötü gidiyor. :D Gidecek gibi de. :D Sustalı Ceylan tanıtımları çok iyiydi ama geç kaldılar yayına sürmek için. Bari yaz boyu devam etsin. :D
Sustalı ceylan 4 bölümde kalkar :A

Dün erken uyuduğum için dizi izlemedim.

Haftaya maçlar yoksa BBG’nin reytingi kendini belli eder ve ona göre bir yol çizilir.
Özet reytingi yeni bölümden fazla almış. Potansiyel var ama maçlar yüzünden ortaya çıkaramıyor.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Başka Bir Gün maçlardan kendini gösteremiyor, hikaye akışı da çok başarılı değil galiba,
keşke başka bir gün seçilseydi...

AB
38. DIDEM ARSLAN YILMAZ'LA VAZGECME 0,79 5,00
39. KADIR EZILDI ILE EN HAMARAT BENIM 0,79 7,77
43. NURSEL ILE MUTFAK BAHANE ATV 0,69 6,83
62. ZAHIDE YETIS ILE YENIDEN BASLASAK 0,54 5,31
70. SONGUL VE UGUR ILE SANA DEGER 0,47 4,22
73. SAHRAP SOYSAL ILE RAMAZAN SOFRASI NOW 0,45 4,21
91. FATIH UREK ILE GELIN GORUMCE 0,38 2,04
93. GELINIM MUTFAKTA 0,37 3,64
186. GEL KONUSALIM TV8 0,19 2,16

• Beğendim
Reactions: cookies
Şimdi bakıyorum bölüme.

Bu tarz diziler zor izlenir. Bunu başarmışken şansızlık yaşaması kötü
Spoiler mı verdim yoksa? :) Ondan mı sinir bozucu attın? 🙈

Ama geçen haftaki bölümün sonunda Serdar eve gelmişti ve Nehir'e seslenmişti. Nehir'in tepkisini göremeden bölüm bitmişti. Spoiler vermiş olmadım aslında :A
------

Ben bölümü bitirdikten sonra foruma girdim :A

Biraz yoruyor insanı ama kalitesi tartışılmaz. Maçlara denk gelmesi talihsizlik oldu.
Kesinlikle katılıyorum. Mesela geçen haftaki 5.bölümde çok güzel beyin fırtınaları yaptırdılar. Çok beğenerek izledim. Dün akşamki bölümü tam izleyemedim, tamamlayacağım kısmetse. Kaliteli buluyorum diziyi, konunun işlenişi güzel.
------

Bu tarz diziler zor izlenir. Bunu başarmışken şansızlık yaşaması kötü
Çoğunlukla maç günü olan perşembe yayınlanması bence de şanssızlık. Zaten az izlenen, tutması zor bir yapıya sahip, yavaş yavaş kitlesini oluşturmaya çalışırken maçlardan dolayı olumsuz etkileniyor.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: cookies and Bully
Spoiler mı verdim yoksa? :) Ondan mı sinir bozucu attın? 🙈

Ama geçen haftaki bölümün sonunda Serdar eve gelmişti ve Nehir'e seslenmişti. Nehir'in tepkisini göremeden bölüm bitmişti. Spoiler vermiş olmadım aslında :A
------

Kesinlikle katılıyorum. Mesela geçen haftaki 5.bölümde çok güzel beyin fırtınaları yaptırdılar. Çok beğenerek izledim. Dün akşamki bölümü tam izleyemedim, tamamlayacağım kısmetse. Kaliteli buluyorum diziyi, konunun işlenişi güzel.
------

Çoğunlukla maç günü olan perşembe yayınlanması bence de şanssızlık. Zaten az izlenen, tutması zor bir yapıya sahip, yavaş yavaş kitlesini oluşturmaya çalışırken maçlardan dolayı olumsuz etkileniyor.
Yok, 3 hafta üst üste maça denk gelmesine attım o sinir bozucuyu :A