6 Mart 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 22.7%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 7 31.8%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 6 27.3%
  • Özel Tim (ATV)

Oy: 1 4.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Firar - Tekrar (Star)

Oy: 1 4.5%
  • Arsenal - Milan Maçı (Star)

• Seksenler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 9.1%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Salı neler oldu ?

Son haftalarda düşüşe geçerek haftalık reytinglerde en çok izlenen dzi unvanını A/B'de kaybeden Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu hafta nasıl sonuçlar aldı ?

ATV'nin iddialı olmasına karşın ilk iki bölümüyle beklentileri karşılayamayan dizisi Uçurum çıkışa geçebildi mi ?

Seksenler ve Pis Yedili arasındaki yarışta son durum ne ?

Arsenal - Milan maçı ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, bu hafta oranlarını yükseltti ve yine iki grupta da zirvede yer aldı.

Pis Yedili, totalde 2. A/B'de 5.sırada yer alarak başarısını sürdürdü.

Seksenler, A/B'de bir sıra gerileyerek 4.olmasına rağmen oranlarında ciddi bir düşüş yaşamadı. Dizi totalde 19. sırada yer aldı ve TRT'nin en başarılı işlerinden biri olma özelliğini sürdürdü.

Uçurum, totalde 18. A/B'de 14. oldu. Dizi oranlarını biraz daha yükseltip ilk 10 sıraya yaklaşırsa Salı gününde kalıcı yer edinebilir.

Star'daki Arsenal - Milan maçı A/B'de iyi izlenirken totalde gerilerde kaldı.

Son düzenleme:
uçurum öbzg nin reytinglerini uçuracak gibi gözüküyor. çok heycanlı bir bölümdü bir diziyi biraz daha öbzg nin önüne aldılar bakalım yarın nasıl bir sonuç gelecek

Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Pis Yedili`yi izledim.
Öyle Bir Geçer Zaman ki heyecanlı, Pis Yedili ise komik bir bölümle karşımızdaydı..

öbgz de son sahnede kurşun havada süzülerek geliyordu sanırım metenin bir tarafına deyecek.... kurşun hala havada, önümüzdeki hafta kime nasip kısmetse ona girecek
)

pis yediliyi izledim süperdi ve beyaz tv deki kurtlar vadisi pusunun eski bölümünü izledim o neydi öyle ya bi ara kaptırmışım 10-15 dk pis yediliyi açmadım
vadi gerçekten diğer dizilerin çok önünde bunu her gün daha da iyi anlıyorum

Arsenal maçi yilin maçi oluyor firar dizisinin yeni bölümü bugün yayinlanmadi tekrari yayinlandi yoneticiler düzeltsinler

Arsenal maçi yilin maçi oluyor firar dizisinin yeni bölümü bugün yayinlanmadi tekrari yayinlandi yoneticiler düzeltsinler

ilk yarısı iyiydi sanssızlık dizilerin en heycanlı kısmına denk geldi. ikinci yarı vasat

10da actım tvyı bıraz takıldım ızlemedım bısey. Ama obgzknın son sahnesı cok sacmaydı. 20 tane askerın ortasında nereye adam vuruyor

Beyaz tv de kvp tekrarini izledim ne bölümdü o öyle ya
bence Star tv deki Mac bütün dizileri etkileyecektir

Öyle bir gecer zaman ki çok güzeldi. Son sahnesi de iyi olmuş tebrik ediyorum ekibi. Oranlar yükselir gibime geliyo tabi yinede sbt bu ısı belli olmaz.

Uçurum Dizisini izledim yine çok süper bölümdü umarım iyi reyting alır

Reyting öncesi yorumlarımla karşınızdayım. Bugün isabet oranımın yüksek olacağını düşünüyorum, iyi hazırlandım.

1-) ÖBGZ iki grupta da en az 2 reyting düşer, dün gördüğüm en sıkıcı bölümdü, saat 10'u biraz geçince kapatmak zorunda kaldım, dün tüm kanallar ÖBGZ'den iyiydi. Ben Total'de 12, A/B'de 13 bekliyorum, bu oranlarla sanırım haftalık sıralamalarda da epey geriye düşecek.

2-) Pis Yedili iyiydi, ne zaman açsam Orço vardı, normalde de öyle mi bilmiyorum ama ben Total'de 8,50 reyting bekliyorum Pis Yedili'den.

3-) Seksenler her zamanki ayarda görünüyordu, yine müzikler çok iyiydi, ben geçen haftaki başarısını korur diye düşünüyorum.

4-) Maç önemli bir reyting almamıştır, 10 share'ı anca elde edebilmiştir diye düşünüyorum.

5-) Uçurum ciddi yükselme göstermiş olabilir, 13 share bekliyorum minimum.

Bakalım kaçı tutcak ?

Tahminlerine kismen katiliyorum hem mac hem ucurum obzg yi fena vuraacak.

ben ucurumun ab de daha fazla yukselecegini dusunuyorum

Pis yedilide top ceviriyor. onun yukselecegini sanmiyorum

Obgzk totalde 13.50 gibi abde 14ün üzeri alabilir seksenler totalde 3.90 gibi abde 7nin üzerindedir pis yedili totalde 7gibi alır abde 5reytink alir maç abde ilk 20de olur ama totalde 30larda olur diye düşünüyorum inwallah olur

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]15
[/TD]
[TD] BENİ AFFET[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 17:56:47[/TD]
[TD] 18:50:10[/TD]
[TD] 00:46:10[/TD]
[TD] 4,24[/TD]
[TD] 12,56
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]8[/TD]
[TD] ARSENAL - AC MILAN FUTBOL KARŞILAŞMASI[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 21:33:50[/TD]
[TD] 23:39:31[/TD]
[TD] 01:47:14[/TD]
[TD] 4,98[/TD]
[TD] 11,92[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Arsenal Maçı Çok İyi Gitmis Beni Affet Reytinglerini Artırmıs Tutkuyla Bagli Seyircisi var