6 Kasım 2014 Perşembe ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,840
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1415378623.jpg

Amerika'da Perşembe'nin reytingleri belli oldu.

The Big Bang Theory, yüksek reytingler almayı sürdürdü ve oranlarını da yükselterek açık ara farkla günün en çok izlenen yapımı oldu.

CBS'in bir diğer komedisi Mom, geçen hafta yaptığı çok iyi başlangıçtan biraz gerilemiş olsa da durumu kötü değil. Two and a Half Men'de de durumlar eskiye göre çok uzak olsa da iyi fakat The McChartys için gelecek pek parlak gözükmüyor.

NBC'nin geçen hafta iptal ettiği Bad Judge ve A to Z bu hafta yükselişe geçerek şaşırttılar. Fakat yükseldikleri seviyenin pek yüksek olmadığını belirtmek gerekir. (Maç etkisiyle de rakamlar öyle gözüküyor olabilir.) Güncelleme sonrası düştüler ve kendi normallerine döndüler.

ABC'nin drama dizileri istikrarlı başarılarını sürdürüyorlar.

İşte günün reytingleri:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMCBSThe Big Bang Theory4.31416.56
ABCGrey's Anatomy2.478.08
FOXBones1.345.64
NBCThe Biggest Loser1.244.34
CWThe Vampire Diaries0.821.59
8:30PMCBSMom2.3810.8
9:00PMABCScandal2.989.82
CBSTwo and a Half Men2.179.12
NBCBad Judge0.933.68
FOXGracepoint0.723.03
CWReign0.411.33
9:30PMCBSThe McCarthys1.556.67
NBCA to Z0.822.74
10:00 PMABCHow to Get Away With Murder2.899.18
NBCParenthood1.353.96
CBSElementary 1.247.07

Son düzenleme:
halkın yapımcısı shando rhimes yine süper gitmiş :oley:
elementary e üzüldüm
@Çiğdem- in mary kem gözle bakması reign i düşürmüş çok fazla bakmışş ki kendi dizisi vampire diaries de düşmüş :A

halkın yapımcısı shando rhimes yine süper gitmiş :oley:
elementary e üzüldüm
@Çiğdem- in mary kem gözle bakması reign i düşürmüş çok fazla bakmışş ki kendi dizisi vampire diaries de düşmüş :A
hahahah evetttt aynı oranda düşmüş ikimizinde dizileri :F:F:F
vampir günlüklerinin senaryosu kötüye giderken 7.sezon onayıda alınmıs bakalım ne olucak🙂

Annemler 1 saat önce mom'u izliyorlardı televizyonda, bişi demedim. :A:A

Bad Judge için ya yükselirse ne yapacaklar diye düşünüyordum, umarım daha da yükselir. Takip etmek istiyorum o diziyi hiçbir fikrim olmasada adı aklımda kalmış olması yeterli. :Z

mom süper gidiyor hakettiği yerde :)

Annemler 1 saat önce mom'u izliyorlardı televizyonda, bişi demedim. :A:A

Bad Judge için ya yükselirse ne yapacaklar diye düşünüyordum, umarım daha da yükselir. Takip etmek istiyorum o diziyi hiçbir fikrim olmasada adı aklımda kalmış olması yeterli. :Z
bad judge iptal edilmemişmiydi ?

How to get away with murder bu kadar izleniyor muydu.😱 Güzel sonuçlar almış dizim.

Güncellemeler geldi ciddi düşüşler var.

TBBT, TVD yükseldi.

Mom 0.3 düştü @destere
Bad Judge ve A to Z de ciddi düştüler. Yani hiç yükselmemişler gibi bir şey aslında. :) @kaan955
mom için 0.3 düşüş hiçde önemli bir düşüş sayılmaz :) 100 davarı olan biri 3 tanesini kaybederse sürüden, ruhu duymaz :)
ama bad judge ve Ato Z de durum farklı, 3 davarı olan biri ikisini kaybederse haydi haydi darbe yemiş olur :))

mom için 0.3 düşüş hiçde önemli bir düşüş sayılmaz :) 100 davarı olan biri 3 tanesini kaybederse sürüden, ruhu duymaz :)
ama bad judge ve Ato Z de durum farklı, 3 davarı olan biri ikisini kaybederse haydi haydi darbe yemiş olur :))
Öyle ama biraz daha düşerse sıkıntı olur. Şu anki aldığı yüksek rakamlar büyük oranda TBBT desteği ile. TBBT'nin arkasına A to Z veya Bad Judge bile konsa en azından 1.6 falan alır ilk haftadan. :) Sezon arasından sonra Pazartesi'ye kaydıracaklar o zaman belli olacak asıl durumu. Ama ne olursa olsun bence dizi en azından 4 sezonu görür. Tehlikede olduğunu pek sanmıyorum. Zaten Two and a Half Men'i bitiriyor CBS. TBBT ve 2 Broke Girls dışında başka sağlam sayılabilecek komedileri kalmıyor. :)

Güncellemeler geldi ciddi düşüşler var.

TBBT, TVD yükseldi.

Mom 0.3 düştü @destere
Bad Judge ve A to Z de ciddi düştüler. Yani hiç yükselmemişler gibi bir şey aslında. :) @kaan955
ozan hell on wheels in reytinginide öğrenemeyeceğiz değlmi?
dün yayınlandı gerçi ama reyting sistemine dahil değildi sanırım :) dahilse sonuçları bekleyelim :)

Sezonu bitmemiş miydi onun daha ya. :):)

Dahil değil ama kablolu reytingini öğrenip yazarım belli olunca. :)
yayınlarsan süper olur

hayır daha bitmedi iki hafta ara vermişti dün 4x11. bölüm yayınlandı bugün nete düşmesi lazım altyazının dörtgözle bekliyorum :)