6 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

Benim için üzülme harika başlamış bu kez salı işini buldu gibi atv

benim için üzülme oyunculuk ve şiveler çok iyi ilk defa dalagaya ve abartıya kaçmayan karadeniz şivesi izliyoruz . komedisi ve dramıda şimdilik çok yerinde müziklerde güzel. öbzg nin tahtını çok rahat zorlar hatta alt edebilir şimdiden diyeyim. zati fragmanlardan görüntü kalitesinin çok iyi olacagını biliyorduk..

benim için üzülme çok iyi giriş yapmış diyemeyiz ortalama bir reyting almış ama şu anda öbgz özette .. yani öbgz direk yeni bölüme başlama gereği bile duymadı yeni bölüm başlarsa benim için üzülmeye fark atacağı ortada ama biü nün ikinciliği kapmasına sevindim istavritlerin ikincilik aldığı bir ortamda ikinci dizi benim için üzülme olsun bin kez daha iyi ..

benim için üzülmeyi şu an izlemiyorum gidişattan haberim yok tekrarını izlerim ..

Starda iyi başlamış ama atv dahada yükselir ileriki saatlerde

dizi tam sanagöre destere drama içinde istediğin kadar espiri var
)))) ama seni öbzgye göbek bagıgla baglamışlar bırakıp izleyemen
)))

Obgzk hemen reklamsiz yeni bolume girebilirdi.. Hic bisey yokmus gibi ilerliyo bu da biu'ye yariyo.

Ohh. İçim rahatladı. Bi an Benim İçin Üzülme Öyle Bir Geçer Zaman Ki`yi geçecek sandım
isturbed:

Beyazsoy geçecek dediğine göre kesinlikle geçemeyecek. :livid:

- - - Ekleme - - -

20:15 - 20:30 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 6.48 , 2) KANALD: 5.49 , 3) STAR: 4.68 , 4) FOX: 3.79 , 5) TRT1: 2.88

20:15 - 20:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
6.48 , 2) KANALD: 5.49 , 3)
STAR: 4.68 , 4) FOX: 3.79 ,
5) TRT1: 2.88

Benim için üzülme güzele benziyor espiriler de var ama biliyoruz ki ilerde dram dozu oldukça artacak

Bu 45'de birinci olur biu.. Ama ondan sonraki 15 dk da bakalim ne olacak

Biü ve çarşamba bir dizi tutturursa atv liderlik yarışına girer