20 Eylül büyük ihtimalle agaAga Sungurlar ne zaman başlayacak? @kvp-medya
Bakalım yeni formatı nasıl olacak dizinin. Haftaya başlıyor yani.20 Eylül büyük ihtimalle aga
Şefkat Tepe 2.tekrar 21.12'de başladı.
Bende çok merak ediyorum agaBakalım yeni formatı nasıl olacak dizinin. Haftaya başlıyor yani.
Ben bugünü 13 Eylül zannediyordum.Bende çok merak ediyorum agaYok 2 hafta var daha 20 Eylül'de başlıyor ama çok düşük bir ihtimal 27 Eylül'e de ertelenebilir
Ben düşeceğini zannetmiyorum aga Arka Sokaklar filan da gitti aynı kitle Acun pek varlık gösteremez bence zirveyi alabilir yine bence sen ne düşünüyorsun ?Ben bugünü 13 Eylül zannediyordum.Reytingleri düşer mi sence?
Bencede çok düşmez ama bu son sezonu olmalı bence tadında bitsin.Ben düşeceğini zannetmiyorum aga Arka Sokaklar filan da gitti aynı kitle Acun pek varlık gösteremez bence zirveyi alabilir yine bence sen ne düşünüyorsun ?
Yok aga daha 2 sezon sürer en az, adı değişti yepyeni bir dizi olarak düşün sen bunu bir çok oyuncu ayrıldı bir çokta yeni oyuncu girmiş (ama hiçbir bilgi vermediler daha girenler hakkında, yeni Celil'i filan bulmuşlar) yani değişik bir şey olacakBencede çok düşmez ama bu son sezonu olmalı bence tadında bitsin.
Hayırlısı artık bakalım neler olacak.Yok aga daha 2 sezon sürer en az, adı değişti yepyeni bir dizi olarak düşün sen bunu bir çok oyuncu ayrıldı bir çokta yeni oyuncu girmiş (ama hiçbir bilgi vermediler daha girenler hakkında, yeni Celil'i filan bulmuşlar) yani değişik bir şey olacak
izliyorum benilber ortaylının konuk olduğu tarihin arka odası başladı toplanın cahiller @Çiğdem- @destere @mrt-06
@yatutarsa sen izlicektin galiba
benn yatıyorum amailber ortaylının konuk olduğu tarihin arka odası başladı toplanın cahiller @Çiğdem- @destere @mrt-06
@yatutarsa sen izlicektin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?