6 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

6 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Deli Yürek: Bumerang Cehennemi (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Star Wars III: Sith'in İntikamı (TRT 1)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Suskunların tekrarı iyi gidiyor

Yarın , Suskunlar 5 , Kurtlar Vadisi Filistin 4-5 , Kötü Yol da 4 reytinglerde alır , Suskunlar zirvede olma ihtimali yüksek , ama Kurtlar Vadisi de olabiblir

Atv Coştu
iyi oldu ama huzur sokağını bol bol tanıttı..
yarın huzur sokağının reytinglerine faydası olur vadinin...

Huzur Sokagi dizisinin reklamlari çok yapiliyor ve yapilmali zaten.. Insallah basarili sonuçlar alir..

Ewt ShowTv süper basladi gercekten . Ustura Kemal,Pis Yedili,Suskunlar vd Yarinda AFK Emirin Yolu,6Reytingin altini almadi, Yarin Emirim Yolu 11 Reytingle baslayacakdir Dizi resmen heyecan dolu bitti ve baslamasida ayni öyle olur cünki herkez cok merak ediyor kim.gitti kim kaldi kime ne oldu diye... Ben Emirin Yolunun düsecegini zannetmiyoum cünki dizinin Büyük bi kalici Seyirci kitlesi oldu , Herkez kumandayi alip Cuma Günü herzamankii gibi AFK yi acacaktir ... Ben bile Hazal Kayanin büyk bi Faniyim ama yinede AFK yi izleyecegim cünki dizi merak uyandiriyor ve kendini izlettiriyor...hem Yarin AFK icin hemde SonYaz icin cok merakliyim... SonYazda Hazal kaya sayesinde 10-11 reytingle baslar ve Konusu ve ismi bile cekici...

Suskunlar muhteşem bir bölümle döndü kesinlikle zirvede olacaktır ve bundan sonrada zirvenin en büyük adayı

Yarın maç olduğu için o oranları alması çok zor.

Kötü Yol Total grubunda 2.sirada yer alabilir, A/B ise bilmiyorum