6 Eylül 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı gecesi ne izlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 50.0%
  • Bizim Yenge - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yahşi Cazibe - Tekrar (ATV)

Oy: 1 10.0%
  • Tövbeler Tövbesi (ATV)

Oy: 3 30.0%
  • Papatyam (Star)

Oy: 2 20.0%
  • Star Akademi (Star)

• Wipe Out (Show)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Derin Sular (Fox)

• Türkiye - Avusturya Milli Maçı (NTV)

Oy: 6 60.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

Oy: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Yeni sezonun ilk Salı gününde neler yaşandı ?

Geçen sezonun reyting şampiyonu Öyle Bir Geçer Zaman Ki sezonu kaç reytingle açtı ?
Star'ın uzun soluklu komedi dizisi Papatyam yeni sezonda da istikrarını koruyabildi mi ?
Yeniden PT2'ye geçen Tövbeler Tövbesi ne kadar izlendi ?
Günlük diziden haftalık diziliğe geçen Derin Sular direnebildi mi ?
Final bölümüyle ekrana gelen Star Akademi ne kadar izlendi ?

Hepsi ve daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak.

Reyting FavoriForumum'dan takip edilir...

Sonuçlar belli oldu.

Yeni sezonu açan Öyle Bir Geçer Zaman Ki rakiplerine çok büyük fark atar zirvede yer aldı. Dizi totalde 15 rating, A/B'de 17 ratingi geçerek yeni sezonun ilk rating rekorunu elde etti.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den hemen sonra yayınlanan Bizim Yenge'nin tekrarı da çok iyi gitti ve iki grupta da 3.olmayı başardı.

Diğer kanallar ise NTV'de yayınlanan maçın da etkisiyle çok kötü bir gün geçirdiler.

Tövbeler Tövbesi, Bizim Yenge'nin tekrarını geçemese de iyi sonuçlar alıp 4.olmayı bildi.

Papatyam, yeni sezonu vasat oranlarla açtı. Bunda daha önce belirttiğimiz gibi maçın da etkisi var. Ama şu bir gerçek ki bu sezon da Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin karşısında bir dizinin tutunabilmesi çok zor...

Fox'ta Dinle Sevgili A/B'de 3 shareleri gördü. Çok geride kaldı. Diğer bir dizi Derin Sular ise derinlerden kurtulamadı. A/B'de sadece 1 share alabilen dizi ancak 67. olabildi. Derin Sular'ın sonu çok yakın!

Show da Wipe Out ile çok kötü bir gün geçirdi.

Star Akademi reytingleriyle tatsız bir final yaptı. Yarışmanın finali 4 share kaldı.

Gündüz kuşağında Doktorlar yine fırtına gibi esti ve 20 sharenin üstünde tamamladı günü.

Müge Anlı da yükselişe geçti ve A/B'de 14.sıraya yerleşti.

Haber bültenlerinin yarışında ise Uğur Dündar öne geçti. Birand, Öyle Bir Geçer Zaman Ki öncesi yayınlanmasına rağmen yarışta ikinci olabildi.

Son düzenleme:
dün hiçbir şey izlemedim hasta olduğum için 19.00 saatlerinde yattım sonra gece 1de kalkıp ffye girdim sonra yine yattım az önce uyandım

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye baktim.. Biraz Papatyam'a ve ardindan Tövbeler Tövbesi'ne..

İzlediklerim:
- Papatyam
- Türkiye - Avusturya Milli Maçı
- Tövbeler Tövbesi

Papatyam
Gerçektende güzel bir bölümdü. Kasap'ta gördüğümüz Necati Usta, Şimdi demir parmaklıkların ardında görüyoruz. Necati Usta, kendisini hapishanede de sevdirmiş ve hatta onlara et falan pişiriyordu. Necat Usta, abisi yüzünden bu hallere düşmüş ama kardeşine bu durumda bile el uzatıyor. Necati Usta, Sezeryan mı daha iyi, doğal yol mu iyi doğum yapacak olan gelini Saliha'ya anlatıyor ve doğal yoldan çocuk yapmak isteyen Rıza seviniyor falan filan güzel bir bölümdü işte.

Türkiye - Avusturya Milli Maç
Çok renksiz geçti maç. Tempo yoktu falan ama bu beraberlik işimize yaradı. Maçın renksiz,temposuz ve zevksiz olmasından dolayı fazla izleyesim gelmedi ama yinede izledim.

Tövbeler Tövbesi
Çok güzel bir bölümdü. Gece 1.30'a kadar oynadı ama yinede izledim. Mahir'in yola Fidan'la devam etmesi, Oktay'la Pelin'in intikam planları kurmalarına sebep oldu. İlk başta Pelin kararsız kaldı ama daha sonra Mahir'i Fidan'la görünce Oktay'ın dediklerini yapmayı kabul etti. Bahtiyar diziye tekrar dönmesi ki hatırlarsanız Bizim Yenge'de devam ediyordu dönmesi işte ortalığı karıştırdı. Kumar borçları yüzünden önce evdeki altınları sonrada Mahir'in çalıştığı yerin kasasının anahtarını yürüttü. Bakalım parayı ödeyebilecekmi ama suç Mahir'e gidecektir. Mahir ile Oktay sonlara doğru müthiş bir kavga yaptı. Oktay vurdu, Mahir vurdu aynen öyle devam etti. Mahir giderken o sırada Oktay "Seni öldüreceğim lan!" dedi ve Mahir'in boğazına sıkmaya başladı. Mahir nefessiz kaldı ve bakalım diğer bölümde ne olacak. Bence çok güzel bir bölümdü.

Dün Hiç bir yapım izlemedim,Öbgzk netten arada baktım

Öbgzk yine formundan birşey kaybetmemiş

Papatyam star ikinci oldu ama çok ama çok vasat reyting almış

Atv,Show resmen batmış,dibe vurdu resmen

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye baktım ama hiç beğenmedim. Diğer bölümlerine göre çok vasattı. :/

Öyle Bir Geçer Zaman Ki beğenilmiş. Birçok sitedeki yorumlara baktım ve genel olarak beğeni kazanmış.

Ben de baktım ve beğendim yeni sezonun ilk bölümünü.

Reytinglerde de ezici üstünlüğünü korumuş geçen sezonki gibi.

öbgz müthiş....dizi güzeldi
papatyam istikrarını korumuş kaldığı yerden devam demiş.....
bence günün sürprizi tövbeler tövbesinnden gelmiş pt2 de mükemmel gitmiş ve kışında devam edeceğini gösterdi açıkcası biter diyordum...
milli maç berbattı...az daha son dakika golüyle kötünün iyisi olacaktık.....ama omladı.....
showa tek önerim vıpe out a deva akılsızlar....

Reyting Hakkında Yorumum;
- Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi müthiş bir reyting almış. Dizi o kadar özlenmişki hem yeni bölümü, hemde özeti reytingi tavan yapmış. Salı'ya gelecekler yandı desenize iyi reyting almak için en fazla PT2'ye koymaları lazım diziyi.
- Bizim Yenge tekrar tekrar yayınlandı ama bıkılmadan izleniliyor. ÖBGZK ve Bizim Yenge Kanal D'yi sırtlamış Salı günü.
- Tövbeler Tövbesi'ni PT2'ye almaları işe yaramış. Bu tabloya göre, heralde PT1'de olsaydı ilk 20'ye zor girerlerdi ki zaten Yahşi Cazibe'nin tekrarı PT1'de oynadı ve her türlü 21. sırada yer almış.
- Doktorlar'ın tekrarını koyup durmasına karşın Show TV iyi reyting almaya devam ediyor. Sıkılmadan izleniliyor ilginçtir.
- Papatyam düşük reytingle yeni sezona başlamış. Total'de 11. sırada yer alırken, A/B'de iyi performans sergileyerek 6. sırada yer almış.
- Dinle Sevgili iyi reytingler alırken bir anda düşüşe geçmiş bulunmakta. Dinle Sevgili'nin yeni bölümü saat 20.30'larda başlıyor yeni bölümü. Dinle Sevgili işte bu yüzden düşük reyting aldı bunun sebebi ÖBGZK ve bu saatten sonra da iyi reyting alamayabilir. Güçlü rakipleri karşısında nasıl direnecekler işte o merak konusu.
- Derin Sular beklediğimiz gibi düşük reyting aldı ki Fox kanalının güçlü rakibinin karşısında koz olarak Derin Sular'ı oynatması çok saçma ve bence yayından kalkabilir yada daha farklı zamana alınabilir.
- Star Akademi yine düşük reyting almış ve final yaparak programı sonlandırmış oldu

Uzun lafın kısası, ÖBGZK dizisi varken diğer dizilerin iyi reyting alması çok zor. Bunun önüne geçmeleri için yapacakları ya güçlü bir aday çıkaracaklar dizinin karşısına yada ÖBGZK dizisinden önce yayınlasınlar veya ÖBGZK dizisinden önce yayınlasınlar bence en mantıklıca çözüm bu olacak. Alınan bu reyting bunu gösteriyor ama tabi reyting düşmez ise kanalların işi çok zor ki düşeceği de benzemiyor. Kanal D'nin ne kadar iddiali olduğunu bu yapımdan da bir kez daha anlamış olduk. Kanal D bu gidişle reytingleri alt üst edecek.

6 Eylül 2011 Fks14'ün Reyting Yorumu..

Yeni sezonunu açan ve sezon finaliyle çok sorularin cevabini alamadigimiz ve basrollerini: Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles ve Yildiz Çagri Atiksoy'un paylastigi "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" yeni sezonun ilk bölümüyle öyle bir reyting aldi ki.. Ama çogu kisi yine 22-25 arasi reyting alacak diyorlardi ama ben bunun zor olmasini belirttim. Tahminim; TOTAL 13-16 arasiydi ve A/B 15-18 arasi ve iki tahminde tuttu. Dizi belki bu yilin son aylarinda yine 20 reytingine ulasabilir ama 27 reytingine ulasmasi zor gözüküyor. Her neyse dizi rakiplerine çok büyük fark atti ve bu yilin en basarili dizisi olmayi basardi. Diziye katilan yeni oyuncularidi da begendim ve iyi bir performans sergilediler. Bu diziye basarilar diliyorum ve umarim güzel ve yüksek reytinglerle yayin hayatina devam eder.

ATV'de PT-2'ye geçen ve basrollerini Fulya Zenginer, Cemal Toktas, Tuba Ünsal ve Kerecem'in paylastigi romantik komedi tarzinda "Tövbeler Tövbesi" yeni saatinde de güçlü rakibinin karsisinda iyi direndi ve iki gruptada 4.sirada yer almakta Eylül ayinda devam ettirmesini garantiledi. Biliyorsunuz bir kanal her diziyle 13,26,39... bu bölümlere kadar bir anlasma yapar ve 13 bölümden önce bitirmezler ancak reytingler çok çok kötü giderse bitirirler. Tövbeler Tövbesi dün 23.bölümüyle ekrana geldi ve 26.bölümde anlasma bitecektir ama ATV bu anlasmayi 39.bölüme kadar uzatir diye tahmin ediyorum. Çünkü böyle güzel bir diziyi 26.bölümde bitirmek çok saçma bir karar olur. Tüm iyi dileklerim bu diziyle.

Yeni sezonuna baslayan bir dizi daha ve muhtemelen son sezonuyla ekrana gelen "Papatyam" beklenen reytinglerin altinda kaldi ama maç etkisi var tabi ve güçlü rakiplerin oldugundan. Olaylar iyicine birbirine karisti ama ortaya güzel bir is çikarmayi her sezon basariyorlar ve buda Papatyam dizisinin sirri. Bu sezon da ayni basarisini sürdürmeyebilir ama ilk 15'te oldugu sürece devam edebilir Star için.. Bu diziyede basarilar diliyorum.

Milli mac ve Tövbeler Tövbesini izledim, Tövbeler Tövbesi hosuma gitti reytingleride fena degil, Öyle bir gecer zamanki farkla zirvede yer alarak iyi bir baslangic yapti ama yinede bir hayal kirikligi var cünkü sezon finalinden önce Total de 23 AB de 26 reyting alan dizi Total de 15 AB de 18 Reyting almis ama bunda Milli macinda etkisi olabilir tabi, Papatyam orta karar basladi süphesiz milli mac onuda etkilemis

Milli mac ve Tövbeler Tövbesini izledim, Tövbeler Tövbesi hosuma gitti reytingleride fena degil, Öyle bir gecer zamanki farkla zirvede yer alarak iyi bir baslangic yapti ama yinede bir hayal kirikligi var cünkü sezon finalinden önce Total de 23 AB de 26 reyting alan dizi Total de 15 AB de 18 Reyting almis ama bunda Milli macinda etkisi olabilir tabi, Papatyam orta karar basladi süphesiz milli mac onuda etkilemis

Çok normal bence 15-18 reyting alması çünkü milli maç vardı ben 13 bile bekliyordum.