6 Ekim 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    27
Tamam ben de Tuba'nınki sağlamdı diyorum zaten. Sektörde kadın oyunculara yapılan yaş güzellik algısı vs. açısından çok uygundu.

He tmm bende beğenmedin diye anladım pardon ablacım gerçekten Tubanın güzeldi dün Gökçe bahadıra bayıldım çokta özlemişim ne bilim bir uyduramadım ona ya

Reactions: Özgür
Masumlar Apartmanı yine çok iyi oranlar almış ve düşüş yaşamamış tebrikler

EDHO geçen sezonki oranlarından uzak. Yüksek ihtimalle 6 7 civarı seyir izleyecektir

Baraj zorlu rakiplere rağmen bölümün etkisiyle yükselmiş. Oranlarını biraz daha arttırırsa final yapmaz.

Masumlar Apartmanı ve Baraj konu olarak hızlı ilerliyor. Umarım bu durumdan ileride kötü etkilenmezler

Menajerimi Ara'nın acilen gün değiştirmesi gerekiyor yoksa güzelim proje harcanacak

Hekimoğlu da düşüş yaşamış. Kanalın elinde yüksek reytingli dizi olmadığı için bir süre daha devam eder. Ama nereye kadar dayanır bilemem

Reactions: Gerekli24
Baraj'ım AB haftaya artar. son bölüm tempoya göre
@Emre Ozansoy @Angelica

Menajerimi Ara, Ay Yapım hatrına bir süre daha devam eder.
Hekimoğlu biter çok yakında. Ya da gün değiştirir son şans olarak.
Kanal D her şeyi bitirsin o zaman tek Arka Sokaklar ile idare eder artık. Ha birde zor ama tutarsa Sadakatsiz.

Bence geçen haftadan daha iyidi Hekimoğlu bölüm olarak

Reactions: mesmeso
EDHO iyi başlamış, ben daha yüksek alır dedim ama AB'si düşük kalmış.

Menajerimi Ara iyice tehlike hattına girdi, muhtemelen gün değişimi olmazsa 13'e tamamlanır, çok üzülüyorum böyle oranlar almasına..

Hekimoğlu da Masumlar'dan payını almış ve o da tehlikeye girmiş, izlemesem de desteklediğim bir iş umarım sezon sonunu görecek oranları alır.

Bu sezon şu an izlediğim iki dizide salı günü ve biri diğerini yok ediyor resmen. Masumlar Apartmanı çok iyi bir ivme kazandı. Reytingleri harika gidiyor. Son iki bölümdeki gibi aşk meşk mevzularına çok dalmazsa seyirciyi tutacaktır.

Edho çok iyi başlamış. 6. Sezonda bu oranları almak büyük başarı. Kış aylarında 8 9 a kadar yükselecektir.

Menajerimi Ara izlediğim ve çok keyif aldığım bir diğer dizi. Maalesef ben de internetten takip edenlerdenim. Israrla gün değişimi olmaması dizinin sonunu getirecek. Aslında en başta dizi haftasonu yayınlanmalıydı. Konusu itibariyle daha Light hatta komedi ayağı güçlü bir iş olduğu için haftaiçinde uzun süre varlık göstereceğini düşünmüyordum. Maalesef komedi dizileri bu anlamda dram dizilerine göre hep yenik başlıyor. Artık hafta sonunda da işi zor olacaktır.

Reactions: Aserat
Baraj'ımı yorumlamamışsın. Üzdün.
Bu zor günde 3.78 aldı.

Baraj'ımı yorumlamamışsın. Üzdün.
Bu zor günde 3.78 aldı.

İzlemiyorum ve iyi bi reyting aldığını düşünmüyorum o yüzden yorumlamadım. Ama yavaş yavaş yükseldiği de ortada. 4 bandına ulaşırsa rahatlıkla devam eder. Yoksa Fox un yeni dizisi başlarsa ilk gözden çıkarılacaklar Baraj ve Zümrüdüanka görünüyor.

İnş haftaya 4 e (gönül ister 4.50 falan) fırlarız artık.

Masumlar Apartmanı aşk konularını azaltıp, dramı artırırsa AB-de 16-17-lere kadar çıkar kışa doğru.