6 Ekim 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    27
Kasım ayına kadar daha iyi gitmez Seksenler diye düşünüyorum. Çünkü yanlış anlamadıysam bölümler geçen sezondan kalan bölümler, yeni sezon bölümleri başladığında ve havalar soğuduğunda daha çok izlenebilir.

Reactions: Doğan
seksenler final yapmaz.reyting kaygısı yok

Yazın pandemi zamanında çekilen bölümler. Yani Haziran başı gibi çekilmiştir şuan yayınlanan bölümler.

Yazın zaten sürekli çekim yapılarak stoklama yapıldı.

Dediğin doğru, kışa doğru daha da çok izlenir.

Reactions: Emre Ozansoy
Kusura bakma ama yine tribünlere oynamışsın ve kabahatli ben olmuşum ama ne dersen de o mesajımın sonuna kadar arkasındayım. Konuda bulunan insanlara gereksiz yere yükselmiyorum sadece Erinç diziyi izlemediği için bilmiyordu ve sosyal medyada da bu tarz yorumlar olduğu için mesajına genel bir cevap verdim.

Masumlar Apartmanı kısmını
ile yazmışım gördüğün gibi yani o kısımları şakasına yazdım. Benim de izleyip beğendiğim bir dizi ama diğer dizilere engel yaratmasından hoşnut değilim. Yoksa başarılı olduğunu inkar etmiyorum sonuçta ben etsem ne olacak. Sadece Kırmızı Oda 5 hafta peş peşe yükseldi dedim ki reytinglere bakarsan bu da doğru bir şey. İkisi de yılın dizisi diyebiliriz.

Evet Menajerimi Ara'nın fanıyım suç mu?Ekranda senaryosu eleştirilen yığınla iş varken bu diziye bu kadar yüklenilmesine de karşıyım. Senaryoda sorunlar olabilir ama farklı ve desteklenmesi gereken bir iş. Tokyo veya Dedikoducu'nun SÇK'ya laf etmeme nedeni de bu zaten. Menajerimi Ara iyi reyting alırken böyle yorumlar yapmadılar hatta Dedikoducu severek izliyorum demişti ama şimdi bakıyoruz ki konukların hikayesini saçma buluyor. Böyle düşünüyorlarsa bu eleştiriler iyi reyting aldığı zaman yapılmalı yoksa hepimiz reyting uzmanı kesiliyoruz bir dizi düşünce.

Baraj düşük alıyor olabilir ama iki grupta da kaliteli dizileri geçmiş hayıflanmam için yeter. Kendisine ve fragmanlarını denk gelerek bu yorumu yapıyorum diğer işlerin yanında adının bile geçmemesi gereken bir iş. EDHO başarılı bir dizi olabilir ama tüm yapımlarda az da olsa izleyici çalmış gibi görünüyor çünkü o olmayınca diğer dizilerin reytingleri daha iyi gelmişti. Bu konuda gereksiz çıkış yaptığımı kabul ediyorum ama 6 sezon bir dizi için çok iyi ve artık bitirilse fena olmaz diyorum.

Araya giriyorum ama hala Masumlar Apartmanı için diğer dizilere engel oluyor diyorsun. Her günün en yüksek ve en düşük reyting alan işleri oluyor o zaman Kırmızı Oda da diğer dizilerin (Hercai, Babil vs.) yüksek almasına engel oluyor diyelim ve işin içinden böylece kurtulalım.

Menajerimi Ara bence cumartesi gününe gelmeli..

Masumlar Apartmanı Menajerimi Ara ve Hekimoğlu'ndan izleyici çaldı bu bir gerçek. Onları iyice düşürüp final hattına soktu bu da bir gerçek.
Ve senin dediğin de doğru bence Kırmızı Oda olmasa diğer işler daha yüksek alabilirdi.

İzleyici çalmasını belirtmek ayrı ama yüksek alıyor, engel oluyor demek ayrı. Yani bunu tüm yüksek reytingli işler için söyleyelim ve düşük reyting alan işleri böyle savunalım o zaman. Demek ki izleyici Masumlar Apartmanı’nı daha çok sevmiş. Ben de Menajerimi Ara’yı eksiklerine rağmen severek izliyorum ama sağa sola saldırmıyorum.

Reactions: Sherlock and Doğan
edho 5 sezondan beri var..o zaman kırmızı oda arka sokaklar hercai nın izleyicileri çaldı..arka sokaklar ve her cai hep 1.

Engel oluyor derken yükselmesine engel oluyor demek. Yani sonuçta Masumlar Apartmanı'nın güçlü bir hikayesi var ve diğer diziler ne yaparsa yapsın ondan izleyici çalıp fazla yükselemeyecek. Belki karşılarında 14 reyting alan bir iş yerine 7-8 alan bir dizi olsa mümkün ama o kadar yüksek reytingli iş karşısında izleyici çekmelerini engelliyor.

Reactions: Özgür
Tribünlere oynama kısmını kabul etmiyorum, bu kadar insan seninle alakalı aynı konudan şikayetçiyse dönüp bir kendine bakmanı öneririm. Bir değil iki değil Menajerimi Ara veya sevdiğin diğer diziler söz konusu olduğu an mantıklı yorum yapamıyor, objektifliğini kaybediyorsun. Kaldı ki ben sadece Erinç'e verdiğin cevaba tepki göstermedim, bugüne kadar olan tavrına tepki gösterdim alıntıladığım mesajın üzerinden. Çünkü artık cidden rahatsız edici boyutlara ulaştı bu durum.

Yok diyemeyiz, Masumlar Apartmanı 14 reyting almış. Tek başına yılın dizisi o.

Menajerimi Ara fanı olman suç değil, Menajerimi Ara fanı olup Menajerimi Ara'dan çok onun rakiplerinden bahsetmen, o dizilerin izleyici kitlesini aşağılaman ve diğer dizilere sallaman suç...

Son kısma yorum yapmayacağım, Menajerimi Ara için "izlemeden yorum yapıyorsunuz" şeklinde konuşuyorsun birçok insana ancak söz konusu Baraj olunca kurduğun cümleler ortada. Hala da devam ediyorsun.

Diziyi izleten Dicle ile Barış orda Beren karakteri izlettirmiyor Dicle değil bence

Eray dün bölüm berbattı dün ben bölüm yorumuna yazdım yarın kesin ratingler düşecek diye o yüzden ne EDHO ya ne diğer dizilere yorum yapmaya gerek yok dün bölüm berbattı tamam mı bir çok izleyici Berenden annesinden bıktı ben bir ara kanal değiştirdim Berenden o kadar bıktım annesinden bıktım anlatabiliyormuyum o yüzden hiç bir diziye bahane bulma senaryomuz berbattı gelen konuklara yazılan senaryo bile berbattı kusura bakma izliyorum diziyi eleştirmesini bilmek lazım bence

Reactions: Doğan
EDHO ÇOOK başarılı menejkerimi ara dizisi kaksa n yapacak acaba ..gene dizileri suçlar..kırmnızı oda da cuma dizilerini çaldı

Bu arada @Sherlock yorumlarına sonuna kadar katılıyorum hiç tribünlere oynama falan olduğunu düşünmüyorum bence doğrusunu yazmışsın
👏👏

Reactions: Sherlock and Doğan
edho gibi tv 8 de çalıyor izleyici

Beren ve Mayda karakterlerinin ön planda olması gerçekten sıktı ama konuklara yazılan hikayeye katılmıyorum. Gökçe Bahadır'ın hikayesi bu zamana kadar en doğru yazılan hikayeydi. Orijinalinden hakkıyla uyarlamışlar. Diğer konukların hikayeleri çok yanlış uyarlanmıştı. (Mesela 2.bölümdeki Nükhet ve Nebahat hikayesi bize uygun hiç değildi seçilen konuklardan dolayı ama orijinalinde çok iyiydi. Aynı şekilde Edis ve Melisa da hiç iyi değildi ama orijinalinde çok iyi hikayeleri vardı.) Bunlara bakınca Gökçe Bahadır'ın hikayesi ve sahneleri Tuba Büyüküstün'den sonra sağlam uyarlanan tek hikayeydi. Ahmet Rıfat Şungar'ın olayı da mesela bizim senaristlerin kendi eklemesi ama güzel bir konuydu.

Dün akşam tek sıkıntı Barış-Beren ve Mayda'ydı. Barış'ı bu kadar tutarsız yazmaları çok saçma. Özette Dicle istifa ettiği için Barış üzülür falan diyordu ama bölümde Beren'le aynı evde uyandı gerçekten çok üzülmüş.
Barış'ı Dicle'ye bir yakın yazıyorlar, bi uzak ve soğuk yazıyorlar. İzleyici de sıkıldı.

Reactions: Aserat and Angelica
Menajerimi Ara, Ay Yapım hatrına bir süre daha devam eder.
Hekimoğlu biter çok yakında. Ya da gün değiştirir son şans olarak.

Bilmiyorum ben sevmedim bir oyuncunun setten sete böyle gitmesine ne bilim içinme sinmedi ya
Barış gerçekten bir karakter ben çözemedim ama Dicle ile uyumları seviliyor Özgür şaka yapıyosun herhalde bu nasıl yorum Tuba nın ki sağlamdı ya
ahmet rıfat şungarı sevdim ben nükhetle nebahatın senaryosunuda iyiydi bence

Tamam ben de Tuba'nınki sağlamdı diyorum zaten. Sektörde kadın oyunculara yapılan yaş güzellik algısı vs. açısından çok uygundu.

Reactions: Angelica