6 Ekim 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    27
Bir arkadaş yukarıda yazmış kaliteli dizi ve farklı dizinin hali diye.
Ha ben direkt görmezden gelme moduna girdiğim için.
Yani sorun farklı olması değil 14 reyting alan dizinin karşısında yayınlanması ama kendimizi yormaya değmez.

Reactions: Hazem
başka günde olsa aynı olur star dizisi dost acı söyler bide..doğruyu söyleyenler dokuz köyden kovulurmuş

HEKİMOĞLU
TOTAL : 2.50
AB : 3.50
ABC1 : 3.12
Dün akşam sakin bir bölüm geçirdik o yüzden normal karşıladım bu oranları. Fazla bir masrafı olmadığı için dizi bu oranlarla idare eder gibi. Yükselse daha iyi olur çünkü bu oranları hiç hak etmiyor.
MENAJERİMİ ARA
TOTAL: 2.88
AB : 3.01
ABC1 : 2.99
Dizi 18 bölümü görebilecek mi acaba? Orijinal senaryo bittikten sonra ne yapacaklar çok merak ediyorum. Neyse haftaya daha çok Dicle-Barış sahnesi yazın belki reyting alırsınız. Aaa pardon doğru ya bu dizinin sıkıntısı günüydü.

Reactions: STAR and Dosi
Masumlar Apartmanı AB'de en yakın rakiplerine bile 9-10 reyting fark atmış, çok iyi gidiyor

Edho beklediğimden iyi başlamış, günün sıkıntısız 2 dizisinden biri.
Baraj, menajerimi ara, hekimoğlu gidici gibi duruyor.

Menajerimi Ara ve Hekimoğlu için yorum yapamıyorum. Kaliteli diziler izlenmiyor tezine sığınmayacağım çünkü ikisinin de yüksek reyting aldığı zamanlar olmuştu. Kanallarının durumu nedeniyle kolay bitmez ama ikisi de kesinlikle ama kesinlikle bu reytingleri hak etmiyor. Hele ki bundan sonra hala salı diye fragman yayınlayan Star'a hiçbir şey diyemiyorum Ay Yapım'ın saçma kompleksiyle birlikte gittikçe batmasına göz yumacaklar gibi.

Masumlar Apartmanı güzel gidiyor ama bir Kırmızı Oda olamadı. KO 5 haftadır kesintisiz yükseliyordu bu dizi 4. bölümden iki grupta düşmüş.
Keşke bu dizi iyi reyting alırken diğerlerine de izleyici bırakabilseydi ama nerede sorunlu varsa onların peşinden koştuğumuz için şaşırmıyorum.

Baraj gibi sıradan ve cazibeden çok uzak bir dizinin günün en kaliteli yapımlarını geçmesi gerçekten şaka gibi. O da kanaldan ziyade Medyapım hatrına devam ediyor yoksa yeni dizi başlayınca sepet.

EDHO reytingleri hala iyiyken bu sezon bitsin artık. Bari diğer dizilerin izleyicisini çalmayın be.

Ayrıca şu kötücül bakış açısı gerçekten bunaltıyor. Herkes sevmek zorunda değil ama dizinin işleyişinde bugüne kadar pek değişiklik olmadığı için bunların yüksek reyting aldığı zamanlarda söylenmesini tercih ederdim. Yoksa düşene tekme atmak çok kolay. Gerçi bu dizinin adı Sen Çal Kapımı (niyeyse çok pozitif yaklaşıyorlar çünkü) olmadığı için normaldir.

https://twitter.com/x/status/1313754773372403712 https://twitter.com/x/status/1313755636421754880

Masumlar Apartmanı kocaman tebrikler. Diziyi baya baya izliyorum şimdilik.

Birazdan Hekimoğlu'nu izleyip (tam olarak izliyorum) gün içinde veya yarın Masumlar Apartmanı'na bakarım (Arada sahne atlaması yapıyorum)
Hekimoğlu bu oranları haketmiyor. Umarım bu reyting kanalı tatmin ediyordur. Böylesine güzel ve kaliteli bir dizi bitmemeli. Çok keyif alıyorum izlerken.

Dün bir ara Menajerimi Ara'yı baktım bir kaç dakikalık ve o da Dicle/Barış şu gece kulübü sahnesiydi. Bu bölüme tam olarak baktığımda yüksek ihtimalle onların sahnelerini atlayarak izlerim.

atv nın EDHO yeni böümü ve özetleri reytinleri reklam gelirleri iyiyken bitirilmesi saçma izleyici seviyor tebrıkler..Asıl reytıngleri kötü giden dizi menejerimi ara nereye kadar dayanacak asıl bitmesi gereken o dizi.....kırmızı oda düştü çünkü dramı ağır düşmesi normal çok da eleştiriliyor.....TRT dizisi Büyük Selçuklu gerçek kalite farklı olan dizi çift reytingleri özeti tekrarları bile çoook iyi .Büyük Selçuklu daha da artcak yazdım artmaya devam ediyor..haftanın en çook izlenen dizisi olcak..Menejerimi ara dizisindede çalışanlar var o diziye başarılar ve reytinleri bol olsun..gerçek bunlar.olmuş ölmüşe çare bulamayız

İlk defa bu diziyi düzgün savundun bak ağzına sağlık.
Normalde elemin kederin kabarıp ters ters açıklardın ama bunda düzgün savunmuşsun cidden konukları reyting için getirdiklerini düşünen var.

İyi de Masumlar Apartmanı’nın karşısına 5 sezondur yüksek reyting alan iş geldi düşmesi çok normal. Kırmızı Oda’yla kıyaslaman çok saçma.

Yalnız Tokyo en başından beri aynı şeyi savunuyor. Sadece kötü giderken demiyor bunu. Daha başlamadan konuklara değil ana hikayeye odaklanırsa iyi iş yapar diyordu.

Reactions: Angelica and Dosi
Özgür, Merhaba,
Adımı kullanaraj cevap verebilirsin, hertürlü eleştiri ve cevabı karşılayacak olgunlukta bir insanım.
Orjinalinde konuk var diye, burdada varsa bu açıklama önemlidir benim için çünkü dizi ile hiçbir bağlantım yok. Ama Konuk var, konuk var... Konuk rating için önemli olmadığı için mi Sosyal Medyada sürekli konukların adı geçiyor yada sizler bile yorumlarınızda, bu konuklarla bile rating alamazsa, diye cümleler kurabiliyorsunuz. Tabikide konuk rating içindir.

Reactions: Angelica and Doğan
Abi yanlış anlama kötü niyetle demedim onu sosyal medyada da konukları reyting için getirdiklerini yazıyorlardı da genel bir cevap verdim yani @Aserat ’ın seni alıntıladığını fark etmedim bile. Ki ben asla bu konukla da reyting alamadı falan demiyorum çünkü reyting düşüşünün sebeplerini birçok dizi fanının aksine görebiliyorum. Senaryoda seyircinin görmek istemediği karakterlere ağırlık veriliyor, menajerlere çok odaklanılmıyor ve maalesef saçma konuk hikayeleri ekliyorlar.

Ha ama şunu diyordum. Bu konuğa ne gerek vardı falan diyorum ama şu konuk reytingi artırır, bu da artmazsa falan demiyorum asla.

Tekrar Merhaba,
Hızlı cevap vermen, dikkate aldığını gösterir, teşekkür ederim.
Dediğim gibi diziyi hiç izlemedim, orjinalini de bilmiyorum. Ama konuklar dizi içeriği için olsada, isimler her zaman önemlidir.
Buda benim görüşüm.
Keyifli Günler.

Yazdıklarına sırayla cevap vereceğim çünkü Menajerimi Ara'nın takıntı derecesinde fanı olduğun için mantıklı yorumlar yapamadığını, konuda bulunan birçok insana gereksiz yere yükseldiğini düşünüyorum...

Menajerimi Ara'nın asıl sıkıntısı günü değil, senaryosu, konuk kalitesindeki düşüşü, fragmanların dahi berbat hazırlanıyor oluşu. Dizinin başarısız olduğunu kabul etmek yerine, sürekli olarak rakip dizilere ve onların izleyicilerine sallaman beni artık rahatsız ediyor. Pazartesi gününe de 10 reyting alan Uyanış geldi, cuma gününe yine 10 reyting alan Kırmızı Oda geldi. Bu dizilerin rakipleri neden Menajerimi Ara kadar sert düşmedi?

Masumlar Apartmanı 14 reyting almış, geçen sezon Mucize Doktor bundan 3 reyting fazla aldığı için yılın dizisi ilan etmiştin ki bence de öyleydi. Bu sezonun dizisi de Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda değil.

Ona rağmen Menajerimi Ara ile aynı oranları alıyor olması...

EDHO altı sezondur yüksek reyting alıyor ve başarılı oluyor diye neden rakip dizilerin izleyicilerini çalmış oluyor? Gördüğüm en saçma yorum.

Birincisi, Sen Çal Kapımı neredeyse 10 reyting alıyor onun için şu an neden kötü yorumlar yapsın ki? İkincisi zaten ilk bölümden beri bu sorunu dile getiriyormuş.

Elbette dikkate alırım her yoruma açığım ben de. Yanlış anlaşılmaya sebep olduysam kusura bakma.
Görüşüne de saygı duyuyorum ve hak veriyorum isimlerin önemli olduğuna. Ben sadece bilgilendirmek istemiştim.

Reactions: The_Erinch
Masumlar Apartmanı şovuna devam ediyor. Özellikle A/B'de çok iyi gidiyor.

Menajerimi Ara'nın başka bir güne geçmesi gerekiyor. Bu günde çokta iyi gidemiyor. Başka günde olsa belki de ilk 6-7'de yer alacak.

EDHO yeni sezonuna güzel başlamış. Zamanla daha da yükselecektir. Sezon içersinde totalde 7.5-8 reyting bandında devam eder.

Hekimoğlu geçen seneki oranlarından uzakta. Özellikle totalde çok kötü gidiyor.

Baraj totalde fena değil ancak A/B'de çok kötü oranlar alıyor. Yeni bir projenin olması durumunda fişi çekilecekler arasında ilk sırada yer alır muhtemelen.

Seksenler geçen seneki oranlarından uzakta başladı. Özellikle totalde en azından ilk 25'e girmesi gerek.