Maskeli Fedai
Favori Üye
Ekrandaki hep aynı konusu olan dizileri izlemektense Galipi izlerim daha iyi@Maskeli Fedai aga bende aynı galip derviş denk gelirse onada bakarım 🙂
Ekrandaki hep aynı konusu olan dizileri izlemektense Galipi izlerim daha iyi@Maskeli Fedai aga bende aynı galip derviş denk gelirse onada bakarım 🙂
totalde cok vasat bunca reklama ,bunca butceye ragmen.,Ab si belki yukselir ama O sesde yukselistereaksiyonun bu güne yakında ambargoyu uygular
düşüşler bayramda dolayı haftaya hepsi normal oranına döner ama reaksion sağlam dizi
diz müthiş karadayının kat kat üstünde o yüzden yükselir merak etmeKaradayi yine zirvede ,tebrikler dizime.Ben oranlarin daha dusuk gelmesini bekliyordum ama gayet iyi bayrama gore.Kiraz mevsimi 8 reytingden 4 reytinge dusmustu zaten tum yapimlarin reytingleri dusuk geldi bu hafta.
Ulan Istanbulda hala istikrarini koruyor
totalde cok vasat bunca reklama ,bunca butceye ragmen.,Ab si belki yukselir ama O sesde yukseliste
Sonuna kadar katiliyorum Reaksiyon % 1038338 yukselecektir hayatimda bu kadar iyi dizi görmedim ben ben bu hazzı bi Kara para askin ilk bolumlerini izlerken bide bu diziyi izlerken yaşadım Nehir erdoganda cabasıdiz müthiş karadayının kat kat üstünde o yüzden yükselir merak etme
daha iyilerini izlemediğin için görmemişsindir o kadar da değil ama gerçekten müthiş bir dizi şuana kadarSonuna kadar katiliyorum Reaksiyon % 1038338 yukselecektir hayatimda bu kadar iyi dizi görmedim ben ben bu hazzı bi Kara para askin ilk bolumlerini izlerken bide bu diziyi izlerken yaşadım Nehir erdoganda cabası
Olabilir ama super dizidaha iyilerini izlemediğin için görmemişsindir o kadar da değil ama gerçekten müthiş bir dizi şuana kadar
Merak etmiyorum Karadayi disinda merak ettigim dizi yok).Kat kat ustunemi bilmiyorum Yurdaer ve Erdal bey disinda begendigim oyuncu yok 10 dk izleyebildim.Basarilar diliyorum Karadayi gibi uzun omurlu olsun)diz müthiş karadayının kat kat üstünde o yüzden yükselir merak etme
3.yılı daha çok da uzun ömürlü sayılmazMerak etmiyorum Karadayi disinda merak ettigim dizi yok).Kat kat ustunemi bilmiyorum Yurdaer ve Erdal bey disinda begendigim oyuncu yok 10 dk izleyebildim.Basarilar diliyorum Karadayi gibi uzun omurlu olsun)
evet sali gunu izledim ilk bolumu Yurdaer icin ama sarmadi, bende pazartesi gunu dizimle ayni gunde olacak diye uzuluyordum cunku Reaksiyonuda izlemek istiyordum, izledim ve begenmedim ,iyikide begenmedim)3.yılı daha çok da uzun ömürlü sayılmaz
sen diziyi izlediğine eminmisin on numara oyuncuları var erdaldan da yurdaerdan da daha iyi isimler var
2 haftaır total gidiyonuz[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm yine süper gitmişAma böyle güzel bölümü keşke bayramda harcamasalardıSanırım atv yüzünden herşey 😕 Adamlar nerdeyse ay sonunu 6.kanal olarak bitirecekler
bakıyorum geçen ab oluşu sana pek bi gider yapmiş2 haftaır total gidiyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?