6 Aralık 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güller ve Günahlar - 9. Bölüm | Kanal D

• Gönül Dağı - 196. Bölüm | TRT 1

• Ben Leman - 10. Bölüm | NOW

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

• Güldür Güldür Show - 421. Bölüm | Show TV

• Adalet Savaşı - TV'de İlk | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Hiçbir dayanak olmadan kesin dille yazdığın bilgi nereden geldi kanal yetkilileri seni telefonla mı aradı. :A

Al canım buradan bak, kimin sayfasıysa git ona sar 😂

IMG_6571.jpeg

Yok belli ki yatmamış gece 4'te Yeraltı konusu açmış. :A
Sana göre 4 canım Avrupa'da saat 2 oluyor :) Tadını çıkardığımızda yapacak çok işimiz var, kuzu kuzu yatmaktan iyidir
------

Pası smaçla tamamladın. :A Hep böyle hızlı reaksiyon vermeni bekliyorum.
Hadsizzz 😂

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Al canım buradan bak, kimin sayfasıysa git ona sar 😂

Ekli dosyayı görüntüle 137963

Sana göre 4 canım Avrupa'da saat 2 oluyor :) Tadını çıkardığımızda yapacak çok işimiz var, kuzu kuzu yatmaktan iyidir
------

Hadsizzz 😂
O yazıyı ben de okudum sadece tahmin yapmış çünkü devam etmesinin %100 garanti olmadığının farkındayız ama genellikle NOW için final kararlarının 1-2 reytinge gerilediğinde çıktığını da görüyoruz o yüzden sadece 0.11'lik kayıp olmasına rağmen Total'de biraz daha düşerse fişi çekilir diye iddialı bir söylemde bulunman garip ona bakarsan AB'de de yükselip Gönül Dağı'nı geçmiş. :)

• Olmamış
Reactions: rüzgar
O yazıyı ben de gördüm sadece tahmin yapmış çünkü hepimiz %100 garanti olmadığının farkındayız ama genellikle NOW için final kararları 1-2 reytinge gerilediğinde çıkıyor o yüzden sadece 0.11'lik kayıp olmasına rağmen Total'de biraz daha düşerse fişi çekilir diye iddialı bir söylemde bulunman garip. :)
TOTAL'de 1-2 bölüm daha 2 reyting alırsa sence fişi çekilmez mi ? Yeraltı sanırım %90 Pazartesi olacak onunla alakası yok da, ismi henüz belli olmayan 'Doc' var o da yakında sete çıkıyor, bir de NOW'un Ülker Abla'yı bu sezona istediğini anladığımızda bence acımaz gibime geliyor.

Gerçi sen daha iyi bilirsin aşağı yukarı Leman'ın maliyetini çıkarıp çıkarmadığını (aman ha bana saldırma ben bilmiyorum 😂)

• Okudum
Reactions: rüzgar
TOTAL'de 1-2 bölüm daha 2 reyting alırsa sence fişi çekilmez mi ? Yeraltı sanırım %90 Pazartesi olacak onunla alakası yok da, ismi henüz belli olmayan 'Doc' var o da yakında sete çıkıyor, bir de NOW'un Ülker Abla'yı bu sezona istediğini anladığımızda bence acımaz gibime geliyor.

Gerçi sen daha iyi bilirsin aşağı yukarı Leman'ın maliyetini çıkarıp çıkarmadığını (aman ha bana saldırma ben bilmiyorum 😂)
2 reyting bile kendi içinde ayrışıyor 2.10 ve 2.90'a baktığında aynı bant dersin ama biri 2'ye diğeri 3'e yakın. :) Sina bey bitebileceğini iddia ediyor ama Dedikoducu Çocuk da hafta sonu için bu oranların yeterli görüldüğünü belirtiyor herkes farklı bir şey söylüyor. Sakıncalı final yapacağına göre DOC yüksek ihtimalle çarşamba olacak Ülker Abla ve Nurgül Yeşilçay'ın dizisine de çok var (kadroları bile net değil) o zamana kadar diğer dizilerden çöküşe geçen olabilir veya Yeraltı-DOC ikilisinden tutmayan olur veya gelecek sezona ertelenir orasını şimdiden kestiremeyiz. Leman'ın avantajı dizi tutturmanın çok zor olduğu cumartesi yayınlanması ve kendi kitlesini edinip radikal düşüşler yaşamadan AB'de ilk 3'te devam etmesi. Kanal yine de bitirirse illa yerine bir şey koyacağından bitirmez ama koymaya kalkarsa bu kadarını bile bulamaz.

• Okudum
Reactions: Alemdar

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,556
Son Üye
polatcufue