6 Aralık 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güller ve Günahlar - 9. Bölüm | Kanal D

• Gönül Dağı - 196. Bölüm | TRT 1

• Ben Leman - 10. Bölüm | NOW

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

• Güldür Güldür Show - 421. Bölüm | Show TV

• Adalet Savaşı - TV'de İlk | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,831
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1715241908945-png.126797

Ben Leman'ım dün en iyi bölümüyle ekrana geldi. Haftaya 4+ gelir tüm gruplarda. ❤️ Dizide tansiyon hiç düşmedi.
Gönül Dağı düşse de halen çok iyi.
Güller ve Günahlar yılın sürpriz işlerinden oldu resmen.

• Beğendim
  • Okudum
Reactions: Gizmen and rüzgar
Masterchef sönük geçen bir sezondan sonra finalde de önceki seneleri mumla aratmış ama hafta sonunun reyting pastası küçük olunca 3-4 alması bile dizileri belli oranda etkilemiş. :T: Diğer rakipler fazla reyting kaybederken en istikrarlı kalan ve bir grupta hafif de olsa reyting artıran tek dizi olan Ben Leman'a tebrikler. :Z

• Olmamış
Reactions: rüzgar
Güller ve Günahlar tebrik ederim. Dünkü bölümü beğenmedim, yansımış oranlara. Masterchef finalide etki etmiş olabilir. Dizide eleştirilecek bir sahneye imza attılar. Reytingleri olumsuz etkileyebilir. Beklediğimiz tıkanma belkide zamanı geldi. Reytingi yüksek olduğu için kafası rahat.

Ben Leman başka kanalda olsa bu oranlar sezon sonuna kadar rahat yeterdi ama kanal NOW olunca diken üstünde olunuyor. Dizide olaylar hızlı ilerliyor temposu yüksek, 13 bölümlük mü acaba diye düşündürüyor.

Gönül Dağı kanalı için iyi oranlar ama artık insanlar bu diziden de kaçmaya başlamış. Cennetin Çocukları oran olarak yakalamış diziyi.

• Olmamış
Güller ve Günahlar tebrik ederim. Dünkü bölümü beğenmedim, yansımış oranlara. Masterchef finalide etki etmiş olabilir. Dizide eleştirilecek bir sahneye imza attılar. Reytingleri olumsuz etkileyebilir. Beklediğimiz tıkanma belkide zamanı geldi. Reytingi yüksek olduğu için kafası rahat.

Ben Leman başka kanalda olsa bu oranlar sezon sonuna kadar rahat yeterdi ama kanal NOW olunca diken üstünde olunuyor. Dizide olaylar hızlı ilerliyor temposu yüksek, 13 bölümlük mü acaba diye düşündürüyor.

Gönül Dağı kanalı için iyi oranlar ama artık insanlar bu diziden de kaçmaya başlamış. Cennetin Çocukları oran olarak yakalamış diziyi.
Total'de az daha Gelin geçiyormuş BL'yi, yorum bu kadar. :A
Sina Koloğlu'na göre ; bazı dizilerin final bölümleri eli kulağındaymış. Ben Leman'a ramak kaldı. Haftaya TOTAL'de bir düşüş daha yaşarsa, fişi çekilecek.

• Beğendim
  • Okudum
Reactions: rüzgar and Dosi
MC finali ve maça rağmen Ben Leman oranlarını korumuş. Haftaya 4 reytingi geçecektir ab de. Bölüm harika geliyor çünkü.
------

Ben Leman bu oranlarla hâlâ devam ettiriliyor ama helal olsun haftalardır aynı skalada.
Now TV genelde stabil reytingleri olan dizilere daha çok fırsat veriyor. Kirli Sepeti de öyleydi. Birde tabii bl yi kaldirsa koyduğu dizi onun kadar reyting alamayacak onun da bilincindedir.

• Okudum
MC finaliyle dökülmüş, Acun artık Survivor'dan da bu yarışmadan da ümidini kesip ya kanala kilit vursun ya da
yeni şeyler denesin.

Ben Leman 13'te biteceği aşikar, üzerine konuşmaya değmez.

• Okudum
Sina Koloğlu'na göre ; bazı dizilerin final bölümleri eli kulağındaymış. Ben Leman'a ramak kaldı. Haftaya TOTAL'de bir düşüş daha yaşarsa, fişi çekilecek.
Hiçbir dayanak olmadan kesin dille yazdığın bilgi nereden geldi kanal yetkilileri seni telefonla mı aradı. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor