Güller ve Günahlar tebrik ederim. Dünkü bölümü beğenmedim, yansımış oranlara. Masterchef finalide etki etmiş olabilir. Dizide eleştirilecek bir sahneye imza attılar. Reytingleri olumsuz etkileyebilir. Beklediğimiz tıkanma belkide zamanı geldi. Reytingi yüksek olduğu için kafası rahat.
Ben Leman başka kanalda olsa bu oranlar sezon sonuna kadar rahat yeterdi ama kanal NOW olunca diken üstünde olunuyor. Dizide olaylar hızlı ilerliyor temposu yüksek, 13 bölümlük mü acaba diye düşündürüyor.
Gönül Dağı kanalı için iyi oranlar ama artık insanlar bu diziden de kaçmaya başlamış. Cennetin Çocukları oran olarak yakalamış diziyi.
Sina Koloğlu'na göre ; bazı dizilerin final bölümleri eli kulağındaymış. Ben Leman'a ramak kaldı. Haftaya TOTAL'de bir düşüş daha yaşarsa, fişi çekilecek.Total'de az daha Gelin geçiyormuş BL'yi, yorum bu kadar.![]()
Now TV genelde stabil reytingleri olan dizilere daha çok fırsat veriyor. Kirli Sepeti de öyleydi. Birde tabii bl yi kaldirsa koyduğu dizi onun kadar reyting alamayacak onun da bilincindedir.Ben Leman bu oranlarla hâlâ devam ettiriliyor ama helal olsun haftalardır aynı skalada.
Hiçbir dayanak olmadan kesin dille yazdığın bilgi nereden geldi kanal yetkilileri seni telefonla mı aradı.Sina Koloğlu'na göre ; bazı dizilerin final bölümleri eli kulağındaymış. Ben Leman'a ramak kaldı. Haftaya TOTAL'de bir düşüş daha yaşarsa, fişi çekilecek.