6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Sana bir kız lazım kardeşim ya hep vadi hep vadi olmuyor böyle

Ohh ne güzel vallaha billaha ya

perşembenin değerlendirmesini şeydelim ??

maç açık ara lider

kayıp şehir ab grubunda silmiş süpürmüş

uek vadiye takla attırmış ..

vadinin ab de az almasanın sebebi kalitesiyle alakalı bunu bir gün anlayacaksınızda iş işten geçmiş olacak beren çarpacak
)

bu arada unutma beni muhteşem gitmiş helal olsun
) fox fox fox
)

yemişim kızı şimdi sırası değil

vadi harbiden felaketti son sahneyi 5 kez izledim şimdi bölümü izlicem yarında izlicem pazarda izlicem müthiş bişey pana süper süper
para basıyoz para

tns 15

Senle aynı dünyada mı yaşıyoz yahu
Ab herşey demek değil ki

Arkadaş kendini tatmin ediyor
)

oha adam vadinin kalitesine laf ediyo yuhh be kardeşim yuhh ya yukarda Allah var adamlar döktürdü resmen
bak bu bölümü izle beğenmezseniz fotomu foruma koyarım hadi

- - - Ekleme - - -

belki şaka yapıyo ama iftiradan da öte bu haksızlık adamların dün çektiği bölümü sinemada aylarca çekemiyolar müzikler varya damı uçurur vadi müzikleri dehşet dehşet

şaka falan değil takas ama tek bildiğim gerçek var ocağa kadar perşembenin kepenklerini kapadım izleyecek bişey yok

izle adam gibi beğenmedim de istediğini yaparım

Arkadaşlar hadi Allaha emanet olun.Okula gidiyorum şimdi.3 ders yapıp geleceğim.Çıkış zili 15.32 de çalıyor ve ben İnşallah Allahın izniyle 16.00 gibi evde olurum.Agalarım reyting konusu size emanet aman berenciler virüsü mirüsü bulaşır hepsini anti-berenci ile yok edersiniz

izlemeden konuşma vallahi komik oluyon bi yorumları oku internette bi bölüme bak dehşet ötesi reytinglerden de belli oluyo 1.5 reyting arttık maça rağmen haftaya 16

- - - Ekleme - - -

iyi dersler aga bende vadinin o müthiş bölümünü tekrar izlim yürek dayanmaz yürek

izle adam gibi beğenmedim de istediğini yaparım

izlediğim dizilerin hepsini adam gibi izlerim zaten öyle dizinin ortasında kırıtıp madama dönmem merak etme
)

ama 10 dakika izlemeye tahammül edemediğim diziyi iki saat izlemek psikolojimi bozar .

hiç ben bulaşmayayım polatı sevenlerine bırakayım herkes kendi dizisini izlesin

sağol teşekkür ederim aga.Sana da iyi seyirler

izle beğenmedim de helal olsun dicem yok böylesi yokk kardeş yok dünyada yok müzikler coşturuyo zaten on numara

destere baştan sona izle gel sonra kalitesine laf yap amenna ama adamlara iftira atma o izlediğin diziler vadinin yanını bırak 500000 km ötesinden geçemez

Gelsene yine nere kaçıyon. Zaten senden başka vadiyle uğraşan yok gitme gel takası yalnız bırakma