6 Aralık 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 28.6%
  • Umutsuz Ev Kadınları - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 7.1%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 9 64.3%
  • Muhteşem Yüzyıl Yapım Belgeseli (Show)

Oy: 2 14.3%
  • İstanbul'un Altınları (ATV)

Oy: 2 14.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Metrodan Kaçış - Y.S. (Star)

• Behzat Ç. - Tekrar (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 7.1%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yine zirvede tek başına. Dizi, geçen sezonki çok yüksek reytinglerini artık alamasa bile hala en çok izlenen dizi olma özelliğini koruyor.

Show TV'nin Salı fobisine son vermeyi başaran Pis Yedili, yine aldığı oranlarla kanalını sevindirmeyi başardı. Totalde geçen haftaki oranlarını koruyarak 3.olan dizi, A/B'de yükselişe geçti ve A/B'de de 3.sıranın sahibi oldu.

Pis Yedili'nin sonrasında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl'ın Yapım Belgeseli çok iyi gitmese de 10 shareyi geçerek üst sıralarda yer aldı.

ATV'de ekranlara gelen fakat reytinglerle yüzü bir türlü gülmeyen İstanbul'un Altınları senaryo ve oyuncu değişikliklerinden sonra az da olsa yükselişe geçmiş gözüküyor. Fakat bu yükselişe rağmen dizi hala çok gerilerde.

Umutsuz Ev Kadınları'nın 23.15'te başlayan tekrarı birçok dizinin yeni bölümünden daha yüksek reytingler alarak A/B'de 5.olmayı başardı.

Kim Milyoner Olmak İster de aldığı yüksek oranlarla başarısını sürdürdü...

'TÜM GÜN AB' SIRALAMASI

KANAL D: 24,2
SHOW: 11,2
ATV: 8,8
FOX: 5,6
STAR: 5,6
STV: 2,2
TNT: 2,1
KANAL 7: 2,1
FLASH: 0,6

'TÜM GÜN TOTAL' SIRALAMASI

KANAL D: 21,7
SHOW: 10,2
ATV: 8,8
FOX: 8
STAR: 5,3
STV: 3,9
KANAL 7: 3,6
TNT: 2
FLASH: 1,4

'PRIME TIME AB' SIRALAMASI

KANAL D: 42
SHOW: 13,6
STAR: 5,7
ATV: 5,2
FOX: 3
KANAL 7: 2,2
STV: 1,6
TNT: 0,7
FLASH: 0,3

'PRIME TIME TOTAL' SIRALAMASI
KANAL D: 38,8
SHOW: 14
FOX: 4,7
STAR: 4,6
ATV: 4,1
STV: 4
KANAL 7: 3,2
FLASH: 1,5
TNT: 0,9

Son düzenleme:
pis yedili yi izledim bakalım reytingleri nasıl

[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]HEDEF KITLE[/TD]
[TD="colspan: 4"]A/B[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]S NO[/TD]
[TD]PROGRAM ADI[/TD]
[TD][SUB]KANAL[/SUB][/TD]
[TD]BASLANGIC[/TD]
[TD]SURE[/TD]
[TD](R) AMR %[/TD]
[TD]SHR %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]OYLE BIR GECER ZAMAN KI[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]20:40:08[/TD]
[TD]2:01:43[/TD]
[TD]18,67%[/TD]
[TD]48,67%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]OYLE BIR GECER ZAMAN KI (OZET)[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]19:57:49[/TD]
[TD]0:33:13[/TD]
[TD]9,64%[/TD]
[TD]27,18%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]PIS YEDILI[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]20:55:45[/TD]
[TD]1:37:29[/TD]
[TD]6,39%[/TD]
[TD]16,42%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]M.ALI BIRAND''LA KANAL D ANA HABER[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]18:59:51[/TD]
[TD]0:45:24[/TD]
[TD]5,28%[/TD]
[TD]17,98%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]UMUTSUZ EV KADINLARI (TKR)[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]23:15:41[/TD]
[TD]1:23:22[/TD]
[TD]5,17%[/TD]
[TD]22,33%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]ESRA EROL''DA EVLEN BENIMLE (KARSILASMA)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]17:37:38[/TD]
[TD]1:07:25[/TD]
[TD]5,03%[/TD]
[TD]19,85%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]KIM MILYONER OLMAK ISTER[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]22:43:36[/TD]
[TD]0:46:52[/TD]
[TD]4,83%[/TD]
[TD]15,81%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]SPOR GUNDEMI[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]19:51:41[/TD]
[TD]0:02:09[/TD]
[TD]4,34%[/TD]
[TD]12,77%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]PIS YEDILI (OZET)[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]19:59:11[/TD]
[TD]0:41:15[/TD]
[TD]4,11%[/TD]
[TD]11,32%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]ALI KIRCA ILE ANA HABER[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]19:00:46[/TD]
[TD]0:44:20[/TD]
[TD]3,96%[/TD]
[TD]13,46%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]HEDEF KITLE[/TD]
[TD="colspan: 4"]TOTAL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]S NO[/TD]
[TD]PROGRAM ADI[/TD]
[TD][SUB]KANAL[/SUB][/TD]
[TD]BASLANGIC[/TD]
[TD]SURE[/TD]
[TD](R) AMR %[/TD]
[TD]SHR %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]18,16%[/TD]
[TD]46,34%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]OYLE BIR GECER ZAMAN KI (OZET)[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]19:57:49[/TD]
[TD]0:33:13[/TD]
[TD]8,48%[/TD]
[TD]23,05%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]PIS YEDILI[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]20:55:45[/TD]
[TD]1:37:29[/TD]
[TD]6,90%[/TD]
[TD]17,36%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]M.ALI BIRAND''LA KANAL D ANA HABER[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]18:59:51[/TD]
[TD]0:45:24[/TD]
[TD]5,75%[/TD]
[TD]16,98%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]ARKA SOKAKLAR (TKR)[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]16:39:18[/TD]
[TD]1:47:02[/TD]
[TD]5,31%[/TD]
[TD]19,48%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]ESRA EROL''DA EVLEN BENIMLE (KARSILASMA)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]17:37:38[/TD]
[TD]1:07:25[/TD]
[TD]4,76%[/TD]
[TD]16,02%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]KIM MILYONER OLMAK ISTER[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]22:43:36[/TD]
[TD]0:46:52[/TD]
[TD]4,46%[/TD]
[TD]14,98%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]KOCA KAFALAR[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]18:53:36[/TD]
[TD]0:06:15[/TD]
[TD]4,35%[/TD]
[TD]13,55%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]DENIZ YILDIZI.[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]19:23:22[/TD]
[TD]0:48:46[/TD]
[TD]4,26%[/TD]
[TD]11,94%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]UMUTSUZ EV KADINLARI (TKR)[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]23:15:41[/TD]
[TD]1:23:22[/TD]
[TD]4,13%[/TD]
[TD]19,28%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]SPOR GUNDEMI[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]19:51:41[/TD]
[TD]0:02:09[/TD]
[TD]4,13%[/TD]
[TD]11,57%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ALI KIRCA ILE ANA HABER[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]19:00:46[/TD]
[TD]0:44:20[/TD]
[TD]4,09%[/TD]
[TD]12,07%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]PIS YEDILI (OZET)[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]19:59:11[/TD]
[TD]0:41:15[/TD]
[TD]3,96%[/TD]
[TD]10,52%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]NAZLI TOLGA ILE FOX ANA HABER[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]18:31:40[/TD]
[TD]0:30:01[/TD]
[TD]3,78%[/TD]
[TD]11,93%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]ATV ANA HABER BULTENI[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]19:28:19[/TD]
[TD]0:19:04[/TD]
[TD]3,58%[/TD]
[TD]10,29%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
'tüm gün ab' siralamasi

kanal d: 24,2
show: 11,2
atv: 8,8
fox: 5,6
star: 5,6
stv: 2,2
tnt: 2,1
kanal 7: 2,1
flash: 0,6

'tüm gün total' siralamasi

kanal d: 21,7
show: 10,2
atv: 8,8
fox: 8
star: 5,3
stv: 3,9
kanal 7: 3,6
tnt: 2
flash: 1,4

'prime time ab' siralamasi

kanal d: 42
show: 13,6
star: 5,7
atv: 5,2
fox: 3
kanal 7: 2,2
stv: 1,6
tnt: 0,7
flash: 0,3

'prime time total' siralamasi
kanal d: 38,8
show: 14
fox: 4,7
star: 4,6
atv: 4,1
stv: 4
kanal 7: 3,2
flash: 1,5
tnt: 0,9

Program sıralamaları eklendi...

Pis Yedili iki gruptada 7 reytinge yaklaşarak süper bir iş çıkarmış :)

[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]MUHTESEM YUZYIL YAPIM BELGESELI[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]23:17:47[/TD]
[TD]1:07:54[/TD]
[TD]3,61%
[/TD]
[TD]14,92%
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Pis Yedili'nin düşmesi, artık dizinin maximum reytingine ulaştığını gösteriyor. Artık en iyi ihtimalle 7 ve biraz üzeri olur.

ÖBGZ bir türlü ayarı tutturamadı, dün yine ilk yarı muhteşem, ikinci yarı sıkıcıydı,eee sonuç da beklenildiği gibi yani. Ama ben ne kadar ÖBGZ'yi eleştirsem de eleştirmemin nedeni ilk bölümleri yoksa diğer dizilerin yanında muhteşem bir senaryo ve akıcılığa sahip. Ben hem Zeynep Günay Tan'ı(yönetmen), hem de Coşkun Irmak'ı(senarist) kafama yazdım, bu insanlardan daha çok kaliteli işler çıkar.

Muhteşem Yüzyıl yapım belgeseli kanımca iyi, daha iyisi düşünülemezdi, gerçi dün ben yokken bu programın 3.,4. olacağını iddia edenler vardı, şaırtıcıydı.

Umutsuz Ev kadınları harika performans sergiliyor, ÖBGZ'den sonraki her yapım izlenir ama iyi iş koyunca arkasına 5. olabiliyor, geçen hafta Bir Çocuk Sevdim de bu performansı görememiştik.

Kim Milyoner olmak ister de neden izlendiğini anlaymasam da yayınlandığı iki günde çok başarılı oluyor, istikrarı da var, tebrikler.

Pis Yedili'nin düşmesi, artık dizinin maximum reytingine ulaştığını gösteriyor. Artık en iyi ihtimalle 7 ve biraz üzeri olur.

ÖBGZ bir türlü ayarı tutturamadı, dün yine ilk yarı muhteşem, ikinci yarı sıkıcıydı,eee sonuç da beklenildiği gibi yani. Ama ben ne kadar ÖBGZ'yi eleştirsem de eleştirmemin nedeni ilk bölümleri yoksa diğer dizilerin yanında muhteşem bir senaryo ve akıcılığa sahip. Ben hem Zeynep Günay Tan'ı(yönetmen), hem de Coşkun Irmak'ı(senarist) kafama yazdım, bu insanlardan daha çok kaliteli işler çıkar.

Muhteşem Yüzyıl yapım belgeseli kanımca iyi, daha iyisi düşünülemezdi, gerçi dün ben yokken bu programın 3.,4. olacağını iddia edenler vardı, şaırtıcıydı.

Umutsuz Ev kadınları harika performans sergiliyor, ÖBGZ'den sonraki her yapım izlenir ama iyi iş koyunca arkasına 5. olabiliyor, geçen hafta Bir Çocuk Sevdim de bu performansı görememiştik.

Kim Milyoner olmak ister de neden izlendiğini anlaymasam da yayınlandığı iki günde çok başarılı oluyor, istikrarı da var, tebrikler.

Pis Yedili Düsmemiski Geçen Hafta A/b 5.90 falandı bu hafta 6.36 totalde 6.90 Sbt Daha Yayınlanmadi

Öyle Bir Geçer zamanki A/b düsmüs total de çok iyi ama muhtesem yüzyıl laf atanlar Öyle Bir Geçer Zamanki Reyting İçin Neler yapiolar kim kimle belli deil 5 dakka bakim dedim reklamda Aylinle Soner birlikte oluyor.

Pis Yedili Düsmemiski Geçen Hafta A/b 5.90 falandı bu hafta 6.36 totalde 6.90 Sbt Daha Yayınlanmadi

Öyle Bir Geçer zamanki A/b düsmüs total de çok iyi ama muhtesem yüzyıl laf atanlar Öyle Bir Geçer Zamanki Reyting İçin Neler yapiolar kim kimle belli deil 5 dakka bakim dedim reklamda Aylinle Soner birlikte oluyor.

Pardon totalde ben daha yüksekti diye hatırlıyordum geçen hafta, 6,92 imiş, yani 0,02 puanlık bir düşüş var, yine de yalan söylemiş sayılmam. A/B'yi farkettim de A/B'de geleceği yok ya dizinin bu hafta yükselir, haftaya düşer, bence "total"i dikkate almak lazım.

Aslında ilk bölümden beri Aylin ile Soner'in aşk yaşadığı ortadaydı, o bakımdan saçma değildi, bölüm müstehcen de değildi, başarılı çekimdi ama ben de pek sevmem bu tür şeyleri dizlerde izlemeyi. O sahnede sıkıldım açıkçası, reyting kaybına neden olduğunu düşünüyorum.

Ama kavak yelleri muamelesi yapman hoş değil diziye. Her dizide bu tür sahneelr oluyor ara ara, Muhteşem Yüzyıl'da bolca oluyor.

Pardon totalde ben daha yüksekti diye hatırlıyordum geçen hafta, 6,92 imiş, yani 0,02 puanlık bir düşüş var, yine de yalan söylemiş sayılmam. A/B'yi farkettim de A/B'de geleceği yok ya dizinin bu hafta yükselir, haftaya düşer, bence "total"i dikkate almak lazım.

Aslında ilk bölümden beri Aylin ile Soner'in aşk yaşadığı ortadaydı, o bakımdan saçma değildi, bölüm müstehcen de değildi, başarılı çekimdi ama ben de pek sevmem bu tür şeyleri dizlerde izlemeyi. O sahnede sıkıldım açıkçası, reyting kaybına neden olduğunu düşünüyorum.

Ama kavak yelleri muamelesi yapman hoş değil diziye. Her dizide bu tür sahneelr oluyor ara ara, Muhteşem Yüzyıl'da bolca oluyor.

Bikere 0.2 düsüs düsüs mü diyorsun sen 1.36 oranlık a/b artıs bnce günün önemli orani sence düser bence düsmez artar ayrica Muhtesem Yüzyıl Laf Atılamayacak Kadar Güzel Bir Yapım

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]21:00:42[/TD]
[TD]1:42:13[/TD]
[TD]19,48%[/TD]
[TD]49,37%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]18,16%[/TD]
[TD]46,34%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

düsen 1.32 Reyting Görmüyorsun Saptırma Yorum Yapıyorsun Gecen Haftaki Ab Raporu Birincisi İkincisi Bu Haftaki her Dizide Rotar Olur ...

Bikere 0.2 düsüs düsüs mü diyorsun sen 1.36 oranlık a/b artıs bnce günün önemli orani sence düser bence düsmez artar ayrica Muhtesem Yüzyıl Laf Atılamayacak Kadar Güzel Bir Yapım

[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]21:00:42[/TD]
[TD]1:42:13[/TD]
[TD]19,48%[/TD]
[TD]49,37%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]18,16%[/TD]
[TD]46,34%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

düsen 1.32 Reyting Görmüyorsun Saptırma Yorum Yapıyorsun Gecen Haftaki Ab Raporu Birincisi İkincisi Bu Haftaki her Dizide Rotar Olur ...

Kreys açıkçası provoke etme çabanı anlamış değilim, saptırmaktan kastını da anlamıyorum ama yine de sana düzgün düzgün cevap yazacağım.

Pis Yedili'de 0,2 puanlık düşüş elbetteki önemli bir düşüş değildir, ben başta farketseydim az düştüğünü, hiç yazmayabilirdim ama farkettikten sonra da "pardon" dedim zaten ama yine de inadına söylüyorum, totalde düşüş var, çok az bir düşüş ama düşüş. A/B olayında da benim görüşüm dizinin totalinin A/B'sinden her zaman yüksek olacağı, bunu içeriğinden, hitap ettiği kitleden dolayı söylüyorum. O nedenle bu hafta tebrik ediyorum diziyi ama A/B'de çok umutlanmamak lazım kanımca.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin düştüğünün farkındayım,aslında yazımda da bunu söylemek istedim, ikinci bölümü sıkıcydı dedim, düştüğünü zaten "admin" de söyleyecek ama illa benden istiyorsan düşmüş ve ben diziyi izlediğim için düşmesini normal buldum, olay bu.

Muhteşem Yüzyıl konusunda da katı olman iyi değil bence, çünkü eleştirilecek sürüyle şey vardır her yapımda, ben kendilerini ilk bölümden sonra terkettim, izlemiyorum ve hakkında iyi-kötü yorum da yapmıyorum. Beni sadece reytingi ilgilendiriyor.

Kreys açıkçası provoke etme çabanı anlamış değilim, saptırmaktan kastını da anlamıyorum ama yine de sana düzgün düzgün cevap yazacağım.

Pis Yedili'de 0,2 puanlık düşüş elbetteki önemli bir düşüş değildir, ben başta farketseydim az düştüğünü, hiç yazmayabilirdim ama farkettikten sonra da "pardon" dedim zaten ama yine de inadına söylüyorum, totalde düşüş var, çok az bir düşüş ama düşüş. A/B olayında da benim görüşüm dizinin totalinin A/B'sinden her zaman yüksek olacağı, bunu içeriğinden, hitap ettiği kitleden dolayı söylüyorum. O nedenle bu hafta tebrik ediyorum diziyi ama A/B'de çok umutlanmamak lazım kanımca.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin düştüğünün farkındayım,aslında yazımda da bunu söylemek istedim, ikinci bölümü sıkıcydı dedim, düştüğünü zaten "admin" de söyleyecek ama illa benden istiyorsan düşmüş ve ben diziyi izlediğim için düşmesini normal buldum, olay bu.

Muhteşem Yüzyıl konusunda da katı olman iyi değil bence, çünkü eleştirilecek sürüyle şey vardır her yapımda, ben kendilerini ilk bölümden sonra terkettim, izlemiyorum ve hakkında iyi-kötü yorum da yapmıyorum. Beni sadece reytingi ilgilendiriyor.

Simdi Yazdıgın Yorum Daha AÇıklayıcı Oldu ayrica ortalıkta proveke yok lütfen telegol Karıstırmayalım Sadece Reyting Bu Abartılcak bisiy yok zaten bu hafta maçı izlicem muhtesem yzyıl izleyemicem İnsallah Kazanır galatasarayım Her dizi elestri olur ayrica en çok muhtesem yüzyıl elestiri oldugunun farkındayım ama elestiri haberler aslında ön planda tutar diziyi Öyle Bir Geçer Zamanki Ali Kaptanın Tecavüzü hala unutulmadi yani böyle seylere gerek yok Zaten Reytingleri Çok İyi İnsanlara Tecavüz Duygusu Asılamaları Sarstı Beni Açıkcasi Sadece Bir Bölümde Oldu Ama Sonucta Tecavüz Ele Alındı Bu Da Hiç iyi Bir sey dei Aile Genllikle Kadınlar İzle Öyle Bir Geçer Zamanki Muhtesem Yüzyıl Mukayese Etmek Kesinlikle Yanlıs Olur.