6 Ağustos 2011 Reyting Tahminleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Yeni Bölüm) / Kanal D
Bizim Yenge (Tekrar) / Kanal D
Papatyam (Yeni Bölüm) / Star TV
Star Akademi (Final/Canlı) / Star TV
Yahşi Cazibe (Tekrar) / ATV
Tövbeler Tövbesi (Yeni Bölüm) / ATV
Wipeout / Show TV
Kasabanın Yenisi / Show TV
Dinle Sevgili (Yeni Bölüm) / FOX TV
Derin Sular (Yeni Bölüm) / FOX TV

Burada tam 10 tane yayınlanacak yapım var. İstediğinizi listenize yazabilirsiniz.

Peki sizce yapımlardan hangileri zirve'yi zorlar ?

TOTAL:

1. Öyle Bir Geçer Zaman Ki
2. Papatyam
3. Tövbeler Tövbesi

A/B:

1. ÖBGZ
2. Tövbeler Tövbesi
3. Papatyam

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin 15-16 reytingle açık ara zirvede başlayacağını düşünüyorum.

Papatyam da iyi başlayıp ilk 10'da yer alır :)

Total:
1-) Öyle Bir Geçer Zaman Ki
2-) Papatyam
3-) Tövbeler Tövbesi

A/B:
1-) Öyle Bir Geçer Zaman Ki
2-) Tövbeler Tövbesi
3-) Papatyam

Total ve A/B olarak bence tablo bu şekilde oluşacak. 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisi çok özlenilmiştir ki bence reytingler tavan bile yapabilir. Kanal D yapımları yeni sezona öyle bir girdiki çoğunlukla 1. sırada yer alıyorlar. Eski yapımlar ve yeni yapımlar ile Kanal D iyi yerlere gelecektir.

18.00 ve 21.30'da milli heyecan var! O saatlerde izleyiciyle buluşan yayınlar düşük reyting alırsa şaşırmayın! Bunun sebebi NTV ve NTVSPOR'da Türkiye'nin maçlarının olmasıdır. Hem Futbol, hemde Basketbol milli takımlarımız bugün maçlarını oynayacak. NTV ve NTVSPOR izleyiciyi üzerine çekecektir yüksek bir ihtimal ile.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 17 reytingler baslar yeni sezonuna ve kis geldiginde yine 21-22 reytingler alir.

Ama bu aksam 13-16 reyting arasiyla da baslayabilir.. Sasirmamak gerek. 🙂

Öyle Bir Geçer Zaman Ki bugün reyting patlaması yaşamaz ama açık ara birinci olur.

İddia ediyorum ÖBGZK bu akşam iki grubun birinde 12 küsür reyting alacak. Buraya da yazıyorum. :D

Papatyam 7. olacak. Tövbeler Tövbesi ilk 5'de yer alacak. Star Akademi finaliyle ilk 30'a dahi giremeyecek bence. :)

Total
1-ÖBGZ
2-Papatyam
3-Tövbeler Tövbesi

AB
1-ÖBGZ
2-Tövbeler Tövbesi
3-Papatyam

Herkes aynı sıralamayı yapmış :D