Get Lucky'den başkası alamazdı demiştim.Daft Pank MUH-Te-ŞEM-Sin
Saat 6 oldu vee bi ton performans var
Şimdi pratikte bu insanların DÜĞÜNÜNDE Madonna şarkı söylemiş oldu di mi?Toplu nikah yapıldı
Mantıken öyle ama teknik olarak da öyleŞimdi pratikte bu insanların DÜĞÜNÜNDE Madonna şarkı söylemiş oldu di mi?
Bizim ülkede insanlar anca izdivaç programlarında evlensin 34 Amerikan çift de Grammy'de evlensin adaletin nerde dünya?Mantıken öyle ama teknik olarak da öyleBirisi çiceğini Katy Perry'e vermiş
Ama onlarin evlilikleri sevgi/aşk mucadelesi ugruna bizimkiler para para paraBizim ülkede insanlar anca izdivaç programlarında evlensin 34 Amerikan çift de Grammy'de evlensin adaletin nerde dünya?
Eşcinsel çiftlere dikkat ettinmi çok mutlulardı.Ama onlarin evlilikleri sevgi/aşk mucadelesi ugruna bizimkiler para para para
Yılın Albümü var.Ödül töreni bitti mi??? Kategori kaldı mı? @sürgünüm
Evet bazıları ağlıyorduEşcinsel çiftlere dikkat ettinmi çok mutlulardı.
Yılın Albümü var.
Tyalor'ı önceden dinlemezdim ama son albümüyle iyi ama Grammy'den ödül alamaz. Belki yine sonraki albümü bu tarza yakın pop/rock/country olursa alabilir.Yılın albümü açıkanırken ilk başta Red gibi söylediier. Taylor Swift havaya uçuyordu ama olmadı
Grammy sitesinde 89 tane kategori vardi. Bu kısaltılmış hali bideKeşke izleyebilseymişim ben de.
Çoğu ödül hakedenlere gitmiş.
Get Lucky yılın en çok ses getireniydi. Hakkını Grammy ödülleriyle almış Daft Punk.
Lorde'nin Royals'ı yine çok sevdiğim bir şarkıydı ödül almasına sevindim.
Katy Perry'nin albümü çok iyiydi bence ama Grammey'de karşılık bulamaması üzücü.
Yılın yine bence en iyilerinden biri olan "Radioactive" ile Imagine Dragons'un ödüllendirilmesi güzel.
Kategorileri biraz azaltsalar keşke bir sürü gereksiz ve kafa karışıklığı yaratan kategori var.
Biliyorum bu hali iyi sayılır zaten uzun hali için dedim daha çok.Grammy sitesinde 89 tane kategori vardi. Bu kısaltılmış hali bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?