Sevgililer gider genelde ben orada annesi iki sevgilinin arasına girmiş kadın gibi olurum yok yaturkiyeye gelcek o zaman sende sevgililer gününde n sonraki gun gidersin bi gunde yayinlayip kaldircak degiller ya sinemadan
Sevgililer gider genelde ben orada annesi iki sevgilinin arasına girmiş kadın gibi olurum yok yaturkiyeye gelcek o zaman sende sevgililer gününde n sonraki gun gidersin bi gunde yayinlayip kaldircak degiller ya sinemadan
yok be bisey diyemezler ben gitmeyi dusunuyorumSevgililer gider genelde ben orada annesi iki sevgilinin arasına girmiş kadın gibi olurum yok ya![]()
Bakalım çıksında vizyona o zaman düşünürüzyok be bisey diyemezler ben gitmeyi dusunuyorum![]()
evet bi an once gelsin sen okudunmu kitaplariniBakalım çıksında vizyona o zaman düşünürüz![]()
Aldım ama duruyor okumadımevet bi an once gelsin sen okudunmu kitaplarini![]()
hayir yazari kim o kitabinAldım ama duruyor okumadım1 yıl kadar oldu
ama okuyacağım sırayla
Şimdi stephen kingin kitaplarını okuyorum daha sonra Orhan Pamuk daha sonra da grinin elli tonu
Sen Ejderhanın Gözlerini okudun mu?
Korsan mıhayir yazari kim o kitabin
Bende korsan almıştim![]()
evet korsanini buldugum kitaplarin korsanini alirim 😉Korsan mı
Stephen King bende yeni başladım 26. sayfadayım çok iyi![]()
evet korsanini buldugum kitaplarin korsanini alirim 😉
jamie dornan the fall dizisinden sonra burdada 4 ayak üstüne düşmüş yine kapmış anastasia yı
2. Fragman yayınlanmış. Birazda burada var beklenen sahneler.
@berkann @cookies @*YıldırıM* @Çiğdem- @Forumdash @xemrexxx @gundix123 @destere belki @OzaN
@Çiğdem- e sormak lazım dakota hakkında ne düşünüyorsun diyeFilm benim tamamen ilgim dışıydı. Ama Dakota'nın oynadığını unutmuşum, onun için başarılı olsun isterim.Yine de bence sadece kızların seveceği tırt bir film olacak.
![]()
@Çiğdem- e sormak lazım dakota hakkında ne düşünüyorsun diyedakota varsa kızlardan çok bana hitap hitap ediyor film
tabi kızlar içinde dornan var onunla haşır neşir olabilirler
bu arada filmin konusundan bahsetmeyi unuttum sanırım aşk filmi görüntü öyle gibi duruyor![]()
adminin içindeki destere açığa çıkmışFilm benim tamamen ilgim dışıydı. Ama Dakota'nın oynadığını unutmuşum, onun için başarılı olsun isterim.Yine de bence sadece kızların seveceği tırt bir film olacak.
![]()
görünen köy klavuz istemez filmdeki izlenesi en güzel şey orda dakota onun haricinde bahsedecek bişey yok, olsa da bahsetsekadminin içindeki destere açığa çıkmış![]()
felixleri sen izliyon o felixli diziyi izlemedim bengörünen köy klavuz istemez filmdeki izlenesi en güzel şey orda dakota onun haricinde bahsedecek bişey yok, olsa da bahsetsek
tabi sen kendine felix bulamadığın için sıkıntıdasın sana hitap etmiyor film![]()
bu kadın beni ilgilendirmiyor ayrıca bu filmde aynı şekilde ilgilendirmiyor bunu sadece sen izlersin bence @destere@Çiğdem- e sormak lazım dakota hakkında ne düşünüyorsun diyedakota varsa kızlardan çok bana hitap hitap ediyor film
tabi kızlar içinde dornan var onunla haşır neşir olabilirler
bu arada filmin konusundan bahsetmeyi unuttum sanırım aşk filmi görüntü öyle gibi duruyor![]()