50 Shades of Grey'in İlk Fragmanı Yayınlandı

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060

E.L. James'in çok satan romanından, Sam-Taylor Jonhson'ın kamerasından beyazperdeye uyarlanacak olan 50 Shades of Grey'in ilk fragmanı izleyici ile buluştu.

Başrollerini Jamie Dornan ve Dakota Johnson'ın paylaştığı film, Christian Grey isimli zengin bir adam ile Anastasia Steele'nin ilişkisini konu ediniyor.

Filmin vizyon tarihi ise tüm dünyada 14 Şubat 2015 olarak belirlendi.

İşte filmin ilk fragmanı:

Daha erotik bişey bekliyordum
Umdugumu bulamadim

Film neyi anlatıyor bilmiyorum, açıkçası roman hakkında da pek bir bilgim yok. İlgimi de çekmiyor, fragmanı da beğenmedim ama duruma göre izlerim belki o da zor gibi.

Fragman muthisss @berkann su ana kadar okudugum en iyi kitaplardandi hatta en iyisiydi bekliyorum filmi turkiyeye gelirmi bilmiyorum ama izleyecegim olmadi netten izlerim @Çiğdem- ve @destere lik bi film herkese tavsiye ederim muthisti nefes kesiciydi kitabi hayranlik duymustum herkese se tavsiye ederim super otesi bi seriydi 3 kitap toplamda filmleride guzel olur daha gecen gün @destere ye soylemistim bu filmi izle diye simdi fragmani cikacakmis. Subatta vizyona girecekmis superr
muthis bi film bizi bekliyor yani ben bu muthis filmi bekliyorum

Film neyi anlatıyor bilmiyorum, açıkçası roman hakkında da pek bir bilgim yok. İlgimi de çekmiyor, fragmanı da beğenmedim ama duruma göre izlerim belki o da zor gibi.

Film bir playboyun hayatini anlatiyor
basroldeki adam sehvet düşkünu ama tam olarak oyle degil bir kadina asla asik olmaz onu ancq cok fena ..... anladin sen.Iate bunun o isleri yapmak icin kirmizi oda diye bi odasi var o odada bir suru alet-esya falan var bu is icin bizim kizi goruyor onu sey yapmak istiyor yine anladin sen iste.Bu teklifi ona goturuyor kizda kabul ediyor ilk yatakta sonra kirmizi odada yapiyorlar bu isi.Kirmizi odada bizim kizin canini asiri yakiyor falan filan iste kitabi muthisti ama sonu cok kotu bitiyordu yani ilk kitabinin sonunda kiz bu adamin ona kirmizi odada yaptiigi seylere artik dayanamiyordu ve ayriliyordu adamdan.Adam bizim kiza asik olmustu ama 2. Kitap biraz daha ask yuklu.+18 kitaplardi muthislerdi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
2 kırbaç mı bu kadar abartılmış anladım?
Başrollerin ikisinin de iyi bir yüzü var. İyi gidebilir o tarihte, ama fos da çıkabilir. -gişe olarak-

2 kırbaç mı bu kadar abartılmış anladım?
Başrollerin ikisinin de iyi bir yüzü var. İyi gidebilir o tarihte, ama fos da çıkabilir. -gişe olarak-

Kitaplarini okursan anlarsin o kirmizi odada neler neler var her turlu cinsel ihtiyac ürünleri var.2 kirbac yok yalnizca kitap +18 di ama super +18 di yani oyle böyle degildi kitaplarini okumadiysan fragmandan bisey anlamazsin
Daha erotik bişey bekliyordum
Umdugumu bulamadim

Filmden bulursun merak etme kitabindan ben bulmustum aradigimi hatta hatta okuldakiler bana sapi diyodu bu kitabi okudugum icin haha

ben izlemem bunu @destere izlesin bence

Sevgililer gününde sevgililer gider ama bizde yokki neyse cd sini alırım ya da laptoptan internete düşerse izlerim
turkiyeye gelcek o zaman sende sevgililer gününde n sonraki gun gidersin bi gunde yayinlayip kaldircak degiller ya sinemadan