50 M2 - Tanıtım Fragmanı | Netflix (27 Ocak'ta)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
67,888
Puanı
1,060
EqTvRYPXEAA63Eh

Netflix'in yeni dizisi 50 m2'den ilk teaser yayınlandı.

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in, senaristliğini Burak Aksak'ın üstlendiği; dizinin başrollerini; Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Tolga Tekin, Yiğit Kirazcı ve Özgür Emre Yıldırım'ın paylaştığı yapım, 27 Ocak'ta Netflix'te izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İşte ilk teaser:

Son düzenleme:
EqTvRYPXEAA63Eh

Netflix'in yeni dizisi 50 m2'den ilk teaser yayınlandı.

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in, senaristliğini Burak Aksak'ın üstlendiği; dizinin başrollerini; Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Tolga Tekin, Yiğit Kirazcı ve Özgür Emre Yıldırım'ın paylaştığı yapım, 27 Ocak'ta Netflix'te izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İşte ilk teaser:
Beklemekten ağaç olduk resmen 😅 @MEnes lm sevdiğin gibi bunu kesin seversin senaristi de aynı

• Beğendim
Reactions: MEnes
Deli gibi merak ediyorum diziyi. Neredeyse çekimleri biteli 6 ay olacak. Bir an önce izlemek istiyorum.

• Beğendim
Reactions: NES
Beklemekten ağaç olduk resmen 😅 @MEnes lm sevdiğin gibi bunu kesin seversin senaristi de aynı
Neredeyse 4 senedir bu dizinin gelmesini bekliyorum, tabi ki merak edeceğim... :A Burak Aksak'ın bu diziyi çok uzun zaman önce yazdığını biliyorum. Hatta forumda haberi de olması lazım taa 2016 yılında bak linki de burada... :A

Burak Aksak açıklamalarında çok büyük bütçe isteyen bir absürt komedi hazırlığımız var diyordu Selçuk Aydemir'le. Şuan için çekemiyoruz diyordu 1 2 sene önce sanırım. Yani uzun süren hazırlıklar sonucunda Netflix'in de devreye girmesiyle bu dizi hayata geçebildi. O yüzden senaryo anlamında çok kaliteli ve etkileyici bir iş olacağından şüphem yok. Aynı şekilde Selçuk Aydemir'in de işin içinde olmasını düşününce diziye olan heyecanım katlanıyor... Gelsin de izleyelim artık...

Deli gibi merak ediyorum diziyi. Neredeyse çekimleri biteli 6 ay olacak. Bir an önce izlemek istiyorum.
Neredeyse 4 senedir bu dizinin gelmesini bekliyorum, tabi ki merak edeceğim... :A Burak Aksak'ın bu diziyi çok uzun zaman önce yazdığını biliyorum. Hatta forumda haberi de olması lazım taa 2016 yılında bak linki de burada... :A

Burak Aksak açıklamalarında çok büyük bütçe isteyen bir absürt komedi hazırlığımız var diyordu Selçuk Aydemir'le. Şuan için çekemiyoruz diyordu 1 2 sene önce sanırım. Yani uzun süren hazırlıklar sonucunda Netflix'in de devreye girmesiyle bu dizi hayata geçebildi. O yüzden senaryo anlamında çok kaliteli ve etkileyici bir iş olacağından şüphem yok. Aynı şekilde Selçuk Aydemir'in de işin içinde olmasını düşününce diziye olan heyecanım katlanıyor... Gelsin de izleyelim artık...
Birebir katılıyorum, tekrara girmeye gerek yok. :A

Sadece diziyle alakalı hala çok fazla bilinmeyen var, doğru düzgün bir fragman göremedik henüz. Bilinçli değildir bu durum diye düşünüyorum, dizi yayınlanmadan kısa süre önce gelecektir hype seviyemizi arşa çıkaracak bir fragman tanesi...

Aynen gelsin hele bi artık ilk Trt1'de olacak dediler sonra TV8 e geçiş yapmıştı oradanda netflixe

• Beğendim
Reactions: MEnes
Resmi fragman:

Birebir katılıyorum, tekrara girmeye gerek yok. :A

Sadece diziyle alakalı hala çok fazla bilinmeyen var, doğru düzgün bir fragman göremedik henüz. Bilinçli değildir bu durum diye düşünüyorum, dizi yayınlanmadan kısa süre önce gelecektir hype seviyemizi arşa çıkaracak bir fragman tanesi...

Ben sevdim. Herkes komedi beklerken aksiyon ağırlıklı bir dizi geliyor. Tabii yine komediyi eklemeyi unutmamışlar. Engin Öztürk çok güzel gözüküyor. Yıla güzel bir diziyle başlayıp aynı şekilde devam ettiririz inşallah.

İyi görünüyor ama daha komedi ağırlıklı bir dizi bekliyordum bildiğin aksiyonumsu bir şey çıktı. Gerçi fragmanda 1-2 komik sahne var en iyisi tüm bölümleri izleyip görelim. :A

• Güldürdün
Reactions: NES
Beklediğim bi projeydi. Geliyor gelmekte olan.

Burak Aksak'tan değişik bir iş geleceği kesin gibi. Aksiyonun ve absürt mizahın bir arada harmanlandığı, dram ve romantizmin de olacağı kalitenin doruklarda olacağı bir iş gibi duruyor. Ellerine ilk defa yüksek bütçe de geçtiğini düşünürsek beklentim çok yüksek. Hayal kırıklığı çıkma ihtimali elbette var ama konu Burak Aksak olunca ve 5 6 yıllık bir senaryo olduğu düşünülünce bu ihtimal çok düşük geliyor bana...

Güzel olmuş fragman. :Z Merakla bekliyorum. :Z Kimlik kısmı güldürdü. :A

Aybüke inşallah burada sırıtmamıştır en son Şahin Tepesi’nde ısınmıştım kendisine. :A
İyi görünüyor ama daha komedi ağırlıklı bir dizi bekliyordum bildiğin aksiyonumsu bir şey çıktı. Gerçi fragmanda 1-2 komik sahne var en iyisi tüm bölümleri izleyip görelim. :A
Biz ona kara-komedi diyoruz canım. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Şimdiki Aklım Olsaydı ile beraber merakla beklediğim bir projeydi. Heyecanla bekliyoruz. :D