- Reaksiyon puanı
- 29,927
- Puanı
- 1,059
Senin amacın belliNede olsa sevmediklerim yok. Karışsın artık sorun yokbu kez işime gelir
Senin amacın belliNede olsa sevmediklerim yok. Karışsın artık sorun yokbu kez işime gelir
Aynen, geçen sefer 3lü oluşu düello sayılırdı ve yorulmuştum. Şimdi hayır dememSenin amacın belli
Hepsi sana feda Mikasa hanımBana yarayacak evet. Sana bu kez yok düello eğer olursa
Bundan sonra düello yokHepsi sana feda Mikasa hanımBundan sonraki düelloları zaten sen aç, o kılıçlar filan Mikasa ruhuna daha çok yakışıyor
İşte o yüzden bundan sonrası sende diye şov yaptık, bizde ortam böyleBundan sonra düello yokhep 2li gruplar olacakolursa bu son
Aynen, geçen sefer 3lü oluşu düello sayılırdı ve yorulmuştum. Şimdi hayır demem
Hepsi sana feda Mikasa hanımBundan sonraki düelloları zaten sen aç, o kılıçlar filan Mikasa ruhuna daha çok yakışıyor
Bundan sonra düello yokhep 2li gruplar olacakolursa bu son
Bu tur ikinizden birinin harakiri yapacağını belirleyecek.İşte o yüzden bundan sonrası sende diye şov yaptık, bizde ortam böyle
Burada da denge değişebilirdi ama olmamış. KısmetAlın , verin ekonomiye can verin.@slhttnmtl
@Tolstoyevski , o geminin gelmesini bekliyor.Burada da denge değişebilirdi ama olmamış. Kısmet@Tolstoyevski
Hayır forumun zevksizliğinin etkisi var.
Demek ki Burcu balon olarak görüldü 😉Hayır forumun zevksizliğinin etkisi var.Hande Reçel balonunun üst tura çıktığı ama onun elendiği bir etkinliği artık ciddiye almam mümkün değil sonraki turlara oy verir miyim bilmiyorum.
Yaptığın yorumlar ve yakıştırmalar hiç hoş değil. Sevmediğin Beren de elendi en azından.Onu balon olarak görenlerde zevk yoktur maalesef. Neyse bazlamalarla size başarılar.
Bazlamaya bazlama diyorum nesi hoş değil. Sosyal medyada kıza böyle yakıştırmalar yapılmasından ben de rahatsız oluyordum ama kendisinden daha güzel yüzlerce isim varken o kızın o kadar yüksek turlara çıkması abartıdan başka bir şey değil. Geçen yazdan beri sosyal medyada orada burada şu kızın abartılı derecede pompalanmasından, sırf linç yiyor diye sarılıp sarmalanmasından fena halde sıkıldım ve forum da maalesef kendisine çanak tutmaya devam ediyor. Beren'e de balon diyorum ama ondan kat kat güzel ve onun devam etmesini bile tercih ederdim. Etiketten çıkarmana gerek yok.Demek ki Burcu balon olarak görüldü 😉
Oy verip vermemek sana kalmış.
------
Yaptığın yorumlar ve yakıştırmalar hiç hoş değil. Sevmediğin Beren de elendi en azından.
Tamam etiketten de çıkarırız rahatsız olmazsın
Rahatsız olduğunu belirtiğin durumu kendinde yapmaya başlamışsan diyecek bir şeyim yok. Görende sanki her tur grup birincisi oldu.Bazlamaya bazlama diyorum nesi hoş değil. Sosyal medyada kıza böyle yakıştırmalar yapılmasından ben de rahatsız oluyordum ama kendisinden daha güzel yüzlerce isim varken o kızın o kadar yüksek turlara çıkması abartıdan başka bir şey değil. Geçen yazdan beri sosyal medyada orada burada şu kızın abartılı derecede pompalanmasından, sırf linç yiyor diye sarılıp sarmalanmasından fena halde sıkıldım ve forum da maalesef kendisine çanak tutmaya devam ediyor. Beren'e de balon diyorum ama ondan kat kat güzel ve onun devam etmesini bile tercih ederdim. Etiketten çıkarmana gerek yok.
Kimi bekliyordun?Burçin elenir sanmıştım. Çok seveni var anlaşılanBu en güçlü gruptu bence. Ama yine de Burcu'nun elenmesini beklemiyordum, sürpriz oldu bu sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?