2021 5. Tur | En Favori Güzel - 1. Grup

Hangi 4 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen, geçen sefer 3lü oluşu düello sayılırdı ve yorulmuştum. Şimdi hayır demem

Hepsi sana feda Mikasa hanım
Bundan sonraki düelloları zaten sen aç, o kılıçlar filan Mikasa ruhuna daha çok yakışıyor

Bundan sonra düello yok
hep 2li gruplar olacak
olursa bu son

İşte o yüzden bundan sonrası sende diye şov yaptık, bizde ortam böyle
Bu tur ikinizden birinin harakiri yapacağını belirleyecek.

Reactions: Dosi
Ve Burcu Biricik erkenden elendi 😱 @Aserat bunda bence senin çok fazla abartmanın etkisi var

Reactions: Tolstoyevski
Ve Burcu Biricik erkenden elendi 😱 @Aserat bunda bence senin çok fazla abartmanın etkisi var
Hayır forumun zevksizliğinin etkisi var.
Hande Reçel balonunun üst tura çıktığı ama onun elendiği bir etkinliği artık ciddiye almam mümkün değil sonraki turlara oy verir miyim bilmiyorum.

Hazal Kaya üstündekilerden daha güzeldi oysaki, ama kaç kere finale çıkmasından hatta bir keresinde kıl payı kaçırmasından bazı kişilerin overrated olduğu ortada.

Hayır forumun zevksizliğinin etkisi var.
Hande Reçel balonunun üst tura çıktığı ama onun elendiği bir etkinliği artık ciddiye almam mümkün değil sonraki turlara oy verir miyim bilmiyorum.
Demek ki Burcu balon olarak görüldü 😉
Oy verip vermemek sana kalmış.
------

Onu balon olarak görenlerde zevk yoktur maalesef. Neyse bazlamalarla size başarılar.
Yaptığın yorumlar ve yakıştırmalar hiç hoş değil. Sevmediğin Beren de elendi en azından.

Tamam etiketten de çıkarırız rahatsız olmazsın

Reactions: Tolstoyevski
Bazlamaya bazlama diyorum nesi hoş değil. Sosyal medyada kıza böyle yakıştırmalar yapılmasından ben de rahatsız oluyordum ama kendisinden daha güzel yüzlerce isim varken o kızın o kadar yüksek turlara çıkması abartıdan başka bir şey değil. Geçen yazdan beri sosyal medyada orada burada şu kızın abartılı derecede pompalanmasından, sırf linç yiyor diye sarılıp sarmalanmasından fena halde sıkıldım ve forum da maalesef kendisine çanak tutmaya devam ediyor. Beren'e de balon diyorum ama ondan kat kat güzel ve onun devam etmesini bile tercih ederdim. Etiketten çıkarmana gerek yok.

Rahatsız olduğunu belirtiğin durumu kendinde yapmaya başlamışsan diyecek bir şeyim yok. Görende sanki her tur grup birincisi oldu.
Ben aşırı güzel buluyorum ama kazanmayacağı da kesin ama bunun için bu şekilde triplere girmem.

Bu en güçlü gruptu bence. Ama yine de Burcu'nun elenmesini beklemiyordum, sürpriz oldu bu sonuç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...