Pazartesi yeni oylama için beklerizdüello olursa Pazar açılır ama Pazartesi oylama sürerdüello yoksa Pazartesi gecesi 6. Tur olur
Aklimda tutayim bunu, diger oylamalari kacirmisim bazilarini.
Pazartesi gelecegim insallah.
Pazartesi yeni oylama için beklerizdüello olursa Pazar açılır ama Pazartesi oylama sürerdüello yoksa Pazartesi gecesi 6. Tur olur
Kaçırdın diye Beren Saat tur atlamış olabilirAklimda tutayim bunu, diger oylamalari kacirmisim bazilarini.
Pazartesi gelecegim insallah.
Kaçırdın diye Beren Saat tur atlamış olabilirama yok o ilk gruptı galiba
Çarşamba gelirsen 8 tane ikili eleme açılmış olur4 Salı,4 Çarşamba
Kıydığın kim?Kafamda 4 farklı senaryo var. Ne gülüyorsunKafamdaki ilk 3'ün 2'si burada. Final zaten 2 kişi diyorsunuz mecbur biri gidecek.@Dosi
------
Birisine kıydım. Umarım o da çıkar.
Yok yok Pazar gelme. Pazara konu açılsa zaten Pazartesi akşamına kadar sürer. Sen Pazartesi ve Çarşamba gel, kaçırmazsınAbooovv, hem Pazar, hem Pazartesi, Sali ve Carsamba.. oylamalarin sonu yok. Iyi en azindan C.tesi yok bir sey.
Kıydığın kim?%60 olan mı yoksa %54 olanlardan birir mi?oy sayısı verme
------
Yok yok Pazar gelme. Pazara konu açılsa zaten Pazartesi akşamına kadar sürer. Sen Pazartesi ve Çarşamba gel, kaçırmazsın
Düello yoksa Pazartesi gelmene gerek kalmaz. Biz çok yorulduk. Foto işleri için zaman gerekiyor
İkisi de final adaylarımdanAferin
Alina ve Farah kırmızı çizgimizİkisi de final adaylarımdan
Anlamadım? Final 3 isimle mi oylansın diyorsun? Çok bölünüyor ve asıl sonuçlar tam belli olmuyor ozaman@Dosi açık mısın ? Şu finali 3'lü yapalım olmaz mı ?
Kıyamıyorum diğerine mecbur eleyeceğiz o zamanAnlamadım? Final 3 isimle mi oylansın diyorsun? Çok bölünüyor ve asıl sonuçlar tam belli olmuyor ozaman
Senin favorilerin 3 kişiyse zaten illa biri başkası ile eşleşecek. Bu tur sonrası hep 2li elemeler olacak. Kıyma durumun anca 1 kere olur belkiKıyamıyorum diğerine mecbur eleyeceğiz o zamanneyse kural neyse o
Üstelik daha oylamayanlar da var unutmazsak tabiiAlina Boz
Burcu Biricik
Burçin Terzioğlu
Pınar Deniz
Ortalığı karıştıran bir oylama yapmışım yine ama neyse ki daha süre var@Dosi @Tolstoyevski
Alina Boz
Burcu Biricik
Burçin Terzioğlu
Pınar Deniz
Ortalığı karıştıran bir oylama yapmışım yine ama neyse ki daha süre var@Dosi @Tolstoyevski
Nede olsa sevmediklerim yok. Karışsın artık sorun yokÜstelik daha oylamayanlar da var unutmazsak tabii
Çarşı pazar orası size yazar diyorsun yaniNede olsa sevmediklerim yok. Karışsın artık sorun yokbu kez işime gelir
Bana yarayacak evet. Sana bu kez yok düello eğer olursaÇarşı pazar orası size yazar diyorsun yani@12.Adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?