Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 83,153 Reaksiyon puanı 60,264 Puanı 1,060 Yaş 40 Konum Kayseri 7 Eylül 2020 #21 Verdim
bazinga Admin Katılım 1 Şubat 2007 Mesajlar 93,803 Reaksiyon puanı 50,472 Puanı 1,060 Konum İstanbul Web Sitesi izleryazar.com 7 Eylül 2020 #22 Timuçin Esen Aras Bulut İynemli
MasacRE Favori Üye Ayın En Favori Üyesi Katılım 5 Ocak 2012 Mesajlar 33,251 Reaksiyon puanı 29,797 Puanı 1,059 8 Eylül 2020 #23 Benim için en zayıf grup bu olmuş. Birkaç turdur oy vermediğim isimler hep. Timuçin Esen Aras Bulut İynemli
Benim için en zayıf grup bu olmuş. Birkaç turdur oy vermediğim isimler hep. Timuçin Esen Aras Bulut İynemli
The_Erinch Favori Üye Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 22,497 Reaksiyon puanı 33,606 Puanı 1,060 Konum Manisa 8 Eylül 2020 #24 Reha Özcan ve Aras oy verdim. Reha Özcan gibi olağanüstü bir tiyatral geçmişi olan birinin geride kalması üzdü beni.... Rol aldığı tiyatro oyunları[değiştir | kaynağı değiştir] İnishmorelu Yüzbaşı(kedi): Martin McDonagh - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2012 Sezuan'ın İyi İnsanı: Bertolt Brecht - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2011 Bedensiz Kadın: Mate Matisic - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2010 Yaban Ördeği: Henrik İbsen - Antalya Devlet Tiyatrosu - 2009 Gergedan (oyun): Eugène Ionesco - Antalya Devlet Tiyatrosu - 2008 Kamyon: Memet Baydur - Antalya Devlet Tiyatrosu Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım: Haldun Taner - Antalya Devlet Tiyatrosu Topor-Parti: Roland Topor - Antalya Devlet Tiyatrosu - 2005 Nemrut (oyun): Gülşah Banda - Antalya Devlet Tiyatrosu İki Kişilik Hırgür: Eugène Ionesco - Antalya Devlet Tiyatrosu - 2002 Guguk Kuşu: Ken Kesey - Antalya Devlet Tiyatrosu - 2001 Aslan Asker Svayk: Jaroslav Hašek - Antalya Devlet Tiyatrosu Haydi karına koş: Ray Cooney - Antalya Devlet Tiyatrosu - 1996 Külhanbeyi Operası: Ülkü Ayvaz - Antalya Devlet Tiyatrosu Vahşi Doğa: Refik Erduran - Antalya Devlet Tiyatrosu Akide Şekeri: Ali Meriç - Antalya Devlet Tiyatrosu Söz Veriyorum: Aleksei Arbuzov - Antalya Devlet Tiyatrosu Danton’ un Ölümü: Georg Büchner - Antalya Devlet Tiyatrosu Ağıt (oyun): Antalya Devlet Tiyatrosu Geyikler Lanetler: Murathan Mungan - Antalya Devlet Tiyatrosu Mahmud Yezida: Murathan Mungan - Antalya Devlet Tiyatrosu Taziye: Murathan Mungan - Antalya Devlet Tiyatrosu - 1994 Kadı: Ülkü Tamer - Antalya Devlet Tiyatrosu Androcles ile Aslan: Aurand Harris - Antalya Devlet Tiyatrosu Macbeth: William Shakespeare - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1992 Sersem Kocanın Kurnaz Karısı: Haldun Taner - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1991 Müfettiş: Nikolay Gogol - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1990 Bir Şehnaz Oyun: Turgut Özakman - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1990 Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım: Haldun Taner - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1989 Yedi Köyün Yargıcı: Sönmez Atasoy - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1988 Ana Hanım Kız Hanım: Cahit Atay - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1988 Kaktüs Çiçeği: Pierre Barillet\Jean-Pierre Gredy - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1987 Ermiş Jeanne: George Bernard Shaw den Uyarlayan Müge Gürman - 1986 Lokomopüf: Wolker Ludvig\Rainer Hachfeld - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1985
Reha Özcan ve Aras oy verdim. Reha Özcan gibi olağanüstü bir tiyatral geçmişi olan birinin geride kalması üzdü beni.... Rol aldığı tiyatro oyunları[değiştir | kaynağı değiştir] İnishmorelu Yüzbaşı(kedi): Martin McDonagh - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2012 Sezuan'ın İyi İnsanı: Bertolt Brecht - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2011 Bedensiz Kadın: Mate Matisic - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2010 Yaban Ördeği: Henrik İbsen - Antalya Devlet Tiyatrosu - 2009 Gergedan (oyun): Eugène Ionesco - Antalya Devlet Tiyatrosu - 2008 Kamyon: Memet Baydur - Antalya Devlet Tiyatrosu Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım: Haldun Taner - Antalya Devlet Tiyatrosu Topor-Parti: Roland Topor - Antalya Devlet Tiyatrosu - 2005 Nemrut (oyun): Gülşah Banda - Antalya Devlet Tiyatrosu İki Kişilik Hırgür: Eugène Ionesco - Antalya Devlet Tiyatrosu - 2002 Guguk Kuşu: Ken Kesey - Antalya Devlet Tiyatrosu - 2001 Aslan Asker Svayk: Jaroslav Hašek - Antalya Devlet Tiyatrosu Haydi karına koş: Ray Cooney - Antalya Devlet Tiyatrosu - 1996 Külhanbeyi Operası: Ülkü Ayvaz - Antalya Devlet Tiyatrosu Vahşi Doğa: Refik Erduran - Antalya Devlet Tiyatrosu Akide Şekeri: Ali Meriç - Antalya Devlet Tiyatrosu Söz Veriyorum: Aleksei Arbuzov - Antalya Devlet Tiyatrosu Danton’ un Ölümü: Georg Büchner - Antalya Devlet Tiyatrosu Ağıt (oyun): Antalya Devlet Tiyatrosu Geyikler Lanetler: Murathan Mungan - Antalya Devlet Tiyatrosu Mahmud Yezida: Murathan Mungan - Antalya Devlet Tiyatrosu Taziye: Murathan Mungan - Antalya Devlet Tiyatrosu - 1994 Kadı: Ülkü Tamer - Antalya Devlet Tiyatrosu Androcles ile Aslan: Aurand Harris - Antalya Devlet Tiyatrosu Macbeth: William Shakespeare - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1992 Sersem Kocanın Kurnaz Karısı: Haldun Taner - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1991 Müfettiş: Nikolay Gogol - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1990 Bir Şehnaz Oyun: Turgut Özakman - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1990 Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım: Haldun Taner - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1989 Yedi Köyün Yargıcı: Sönmez Atasoy - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1988 Ana Hanım Kız Hanım: Cahit Atay - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1988 Kaktüs Çiçeği: Pierre Barillet\Jean-Pierre Gredy - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1987 Ermiş Jeanne: George Bernard Shaw den Uyarlayan Müge Gürman - 1986 Lokomopüf: Wolker Ludvig\Rainer Hachfeld - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1985
Özgür Süper Emekli Katılım 28 Aralık 2011 Mesajlar 30,913 Reaksiyon puanı 28,125 Puanı 1,059 9 Eylül 2020 #25 Reha Özcan Aras Bulut İynemli
dreamy Favori Üye Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 14,439 Reaksiyon puanı 12,013 Puanı 710 9 Eylül 2020 #26 Timuçin Esen Aras Bulut İynemli