Dirilişten yeni rekor 20 yakındır@Çiğdem-
Akşamki bölüm harikaydı Doğanın ölüm sahnesi muhteşemdi ben o sahneleri izlerken doldu gözlerim yanımda babam annem olunca ağlamıyor tutuyo insan kendini
Dirilişten yeni rekor 20 yakındır@Çiğdem-
ben reytinglere harika attım yorunlarına bilemicem cnm konudakı yorumlarında önemliKonuda demedim o önemli. Şaha kalktı demişim. Sende harika atmışsın.
Onun dışında Efe'yi gıcık etmek için öyle demiş olabilir.
ben reytinglere harika attım yorunlarına bilemicem cnm konudakı yorumlarında önemli
Haftaya 20 gelir miben reytinglere harika attım yorunlarına bilemicem cnm konudakı yorumlarında önemli
aa vlla abc1 gurubunda 20 bekliyorum ben açıkcası @xemrexxx ile @sokak sanati ogün gelemezseler hastaneye yatmışalrdır bilin şimdiden cnmHaftaya 20 gelir mi
kız şimdi bırak dirilemeyen ertuğrul oğlanı THe 100 1 ay ara vermişaa vlla abc1 gurubunda 20 bekliyorum ben açıkcası @xemrexxx ile @sokak sanati ogün gelemezseler hastaneye yatmışalrdır bilin şimdiden cnm
Vasilyus hareketlendirir diziyi rrkor geldiğiaa vlla abc1 gurubunda 20 bekliyorum ben açıkcası @xemrexxx ile @sokak sanati ogün gelemezseler hastaneye yatmışalrdır bilin şimdiden cnm
FLASH dün yoktu odamı 1 ay ara verdi yoksakız şimdi bırak dirilemeyen ertuğrul oğlanı THe 100 1 ay ara vermiş
kız o olmasa da olur pilli oğlanın pili bitmiştir @destere ile giderler doldururlarFLASH dün yoktu odamı 1 ay ara verdi yoksa
Diziyi ben izliyorum
Kanka draması çok güzel izle ben 1 saatlik kısmı izledimBir Deli Sevda kötü başlamış ama bol tekrarla yükselebilir.
Kanka draması çok güzel izle ben 1 saatlik kısmı izledim
Sistemin azizliği yoksa sana niye yazayım kanka.Kanka derken?? Niye benden alıntı yaptın
Sistemin azizliği yoksa sana niye yazayım kanka.
Hı Hı teselli et kendini ciğerci kedisi gibiKanka dedin yine. Dün küfret bugün kanka valla sende ki bu karakter değişimibi 5 kişiyi toplasak elde edemiyiz.
1 ay değil 2 - 3 haftaFLASH dün yoktu odamı 1 ay ara verdi yoksa
AAA cw yine toplu aralara baslamıs demek mayısın 20 gibi bitiyorya 4-5 bölüm kaldı oraya uzatmaya çasııyorlar1 ay değil 2 - 3 haftaarrowla arada yapıyolar öyle şeyler
100 ü boşver shadow niye yok oysa 52 hafta yayınlansa bıkmadan izlerdikkız o olmasa da olur pilli oğlanın pili bitmiştir @destere ile giderler doldururlarama 100 nniye yok.ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?