5 Nisan 2011 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı hangi yapımları izlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 2 40.0%
  • Telefondaki Yabancı - Sinema (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Bitmeyen Şarkı (ATV)

• Yahşi Cazibe - Tekrar (ATV)

• Papatyam (Star)

Oy: 1 20.0%
  • Hayatım Dizi (Star)

• Wipe Out Türk - Yunan (Show)

• Canlı Para (Show)

Oy: 2 40.0%
  • Çakıl Taşları - Tekrar (Fox)

• Halil İbrahim Sofrası (TRT 1)

• Kayıp Aranıyor (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin.)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Evet,ÖBGZ sanırım 28 reytingle kendi rekorunu,sezon rekorunu ve son 4-5 yılın rekorunu kıracak,tebrikler...

Yalnız bu bölüm o kadar iyi değildi...

bu bölümde biraz komedide vardı ali kaptanın cemileyle konuşma sahnesi felan ben dün akşam izlerken bunu demiştim evdekilere reytingi yükselicek diye

Evet,hakikaten komik sahneler de vardı ve komedi dizileri kadar iyiydi, komedinin reyting getirmeyeceğini düşünmüşümdür hep ama dramdan sıkılan izleyiciye arada komedi arası vermek doğru hamle olabilir... Şimdi senin sayende düşündüm de A/B'deki yükselişin nedeni bu olabilir...

Hayatım dizi hangi gün hangi saatte denenirse denensin olmayacak,canlı para bitmişken hayatım dizinin ayakta kalması mümkün gözükmüyor ve şunu kabul edelim,yarışma heyecanlı akmıyor,benim-senin gibi dizi bağımlılarına hitap ediyor sadece...

Hayatım Dizi için yorum yapamıyoruz şu an ama iyi durumda olduğunu hiç sanmıyorum açıkçası. En geç iki hafta sonra yayından kaldırılır maalesef.

ya adminim konuyla alakası yok ama video eklemede linkin hepsinimi yapıştırıyoruz yoksa bazı yerlerinimi

ÖBGZ kanalların dizi izlenme açısından önemini ortaya koyuyor. ÖBGZ ATV' de yayınlansaydı 7-8, Star' da yayınlansaydı 4-5, STV' de yayınlansaydı 2-3 reyting ancak alırdı ama Kanal D' de yayınlanınca 25 reyting üstü bile alabiliyor. Kanalın önemi dışında yeni yüzlerin yer alması ve dramda izlenir kılıyor diziyi. Diğer kanallarda yayınlanan muadil dizilere bakacak olursak kanalın önemini daha iyi anlıyoruz. Akasya Durağı' da bir başka örnek buna. Bir başka kanalda yayınlansaydı belki 4. bölümde kaldırılırdı ancak şimdi 100 küsür bölüm oldu.

Kanal share'ının artmasına rağmen reyting hiç artmamış,hatta düşmüş,nedenini anlayamadım...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki hangi kanalda yayınlanırsa yayınlansın en az 10 reyting alırdı.

Ama Akasya Durağı konusunda haklısın. Başka bir kanalda olsa bitmişti çoktan.
Kanal D'de yayınlanan her dizi 1-0 önde bu bir gerçek.
Ancak Muhteşem Yüzyıl gibi çok iddialı projeler başka kanallarda çok iyi iş çıkarabiliyorlar.

Tabii bunda Kanal D'nin başarısı çok büyük. Kimse kanalın adı veya logosu güzel diye Kanal D'deki dizileri izliyor değil. Yıllardır yaptıkları kaliteli dizilerle bu işin en iyisi olduklarını kanıtladılar.

adminim bu dizilerin hangilerinin bitip hangilerinin sezon finalı yapcağıını nerden bulabiliriz yada bi konu açarmısın bunla ilgili

27.bölümüyle Aşk-ı Memnu'nun AB'de aldığı final reyting ve share'ini zorlamış. Bunda can alıcı sahnelerin olmasının etkisi büyük. Bitmeyen Şarkı beklediğimd reytingden yüksek almış... Ben hem total hem AB'de 3 ratingi geçemez diye düşünmüştüm...

Yine de çok yetersiz reytingleri. Dizinin 2-3 hafta içinde biteceğini tahmin ediyorum. Tövbeler Tövbesi'nin günü de henüz belli olmadı. Haftaya 20.00 yayınlanır belki Salı günü. Tövbeler Tövbesi'nin de 4.bölüm ile yayından kaldırılacağını düşünüyorum.

Ozan felaket tellalı gibi konuşuyorsun...

Peki Ozan bu kanal share'ındaki artışa rağmen dizi share ve reytinginde meydana gelen düşüşe ne diyorsun ? Acaba kanal share'larında reklam reytingleri ölçülüyor mu,ölçülüyorsa reklamların kısalmasıyla reklam reytingleri artmış olabilir...

Bu arada ÖBGZ'nin süresi tam 2 saat,artık 90 dakika falan yok,120'den aşağısı kurtarmıyor,dün dizi çok reklam aldı,7-8 kuşak reklam aldı,onu da belirtelim...

Tüm bu yazılanlar,yeni reklam yönetmeliği ve mikrofonu almışken söylemek istediklerinle yazını bekliyorum üstadım...