5 Mart 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Akıncı | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
Son Yaz akşam çok durgun bir bölüm olmuştu o yüzden ufak düşüş bekliyordum. ABC öyle olmuş AB o açığı kapatmış gibi. Biraz da yükselip kafamızı rahatlatsın.

Tv izlemedim dizilerimi izledim.

Ratinglerde KO ve AS sokak arasında ki Total mücadelesi ve KO nun AB deki hükümdarlığı devam etmekte.

Cumanın net hakimi bu iki dizi.

Ramoda elindekileri gene kaçırmış ama kafası rahat 3. dizi Ramo diyebiliriz.

Bunun dışında yenilerden Son Yaz kendini Cuma izleyecisine kanıtladı,yer edindi.

Sıkıntı hissedenler... SÇB,Akıncı

TRT dizi biteceği için sorun yok.

SÇB ve Akıncı tamamen kanalların ruh haline kalmış artık.

Akıncı azıcık yükselmiş ama Özcan Deniz erimeye devam ediyor...

Reactions: 12.Adam
Kırmızı Oda her zamanki gibi devam ediyor. Reytingleri güzel bir diziyi izleyince de işin pek heyecanı olmuyor nasılsa yine zirvede olacağını ve üç aşağı beş yukarı aynı sonuçların geleceğini biliyorsun.
Yeni vaka gelince AB'de yeniden 11+ görür.

Seni Çok Bekledim ve Akıncı 2021'in en büyük hüsranı olmak için adeta birbiriyle yarışıyor.

Akıncı biraz yükselmiş ama en geç sezon sonu biter.

SÇB leş demiştim hala arkasındayım, starın hamle hatalarının zirvesi oldu. Demek ki Masumlar Apartmanı ve Edho'nun karşısında Salı olsaymış 2 rtg anca alacakmış. Yazık...

Kırmızı Oda kendini ab ve abc'de 10 rtg'e sabitledi ve yine de bu sonuçlar çok iyi, tebrikler, yeni sezonda bu oranlarını koruması dileğiyle.

Ramo ve Son Yaz eşdeğer gidiyorlar, ikisinin de kafası rahat, ikisi de iyi diziler, tebrikler...

Günün sarsılmaz birincisi olan Arka Sokaklar'ı tebrik ederim.

Günün sarsılmaz birincisi olan Arka Sokaklar'ı tebrik ederim.
0.17 gibi cücük bir farkla ve tek grupta sarsılmaz birinci okey.
Kırmızı Oda gibi en yakın rakibine 5 reyting fark atsın da o zaman tebrik edersin.

0.17 gibi cücük bir farkla ve tek grupta sarsılmaz birinci okey.
Kırmızı Oda gibi en yakın rakibine 5 reyting fark atsın da o zaman tebrik edersin.
Haticeye değil neticeye bakıyoruz. Tüm grupların ortalaması alındığında (AB dahil) günün birincisi Arka Sokaklar olmuş. Çatlayabilirsin bol bol.

Haticeye değil neticeye bakıyoruz. Tüm grupların ortalaması alındığında (AB dahil) günün birincisi Arka Sokaklar olmuş. Çatlayabilirsin bol bol.
Aynı sonucu K.O alsaydı sence objektif bakabilir miydi?

Kırmızı Oda -> 8.27 + 10.26 + 9.85 = 28.38 / 3 = 9.46
Arka Sokaklar -> 8.44 + 3.83 + 5.93 = 18.20 / 3 = 6.06

Uydurma matematik değil de gerçeğiyle hesap yapınca kimin birinci olduğu ayan beyan görülüyor.
Şimdi bir kenarda ağlayabilirsin.

K O => 1.Sezon
A S => 15.Sezon

Reactions: kerem
Bu cevabı çok aradın mı?

TOTAL demek bütün grupların ortalaması demek, boşuna kafanı yormuşsun.

Bu cevabı çok aradın mı?

TOTAL demek bütün grupların ortalaması demek, boşuna kafanı yormuşsun.
Arka Sokaklar C, D ve E gruplarında çok izlenmiş yani gelir ve eğitim seviyesi düşük, reklamverenlerin ilgilenmediği gruplar. Kırmızı Oda tüm gruplarda çok iyi izlenmeye devam ediyor yani kimin şampiyon olduğu açık ve net.
Neyse bu haftalık bu kadar kıskançlık yeter gelecek cuma devam edersin.

C, D ve E grubu dediğin Türkiye'nin %80'i. Sonuçta bu hizmet onlara da sunuluyorsa ayrım yapmanın bir maması yok bence. Zaten insanların gelir ve öğretiminden ziyade eğitimi önemlidir. Kazanan belli sen köşede zirve bizim şenliklerine devam et.

Eee %80 olsalar ne olacak alım güçleri yok ki.
AB ve ABC'de çok iyi reyting alan dizilerin yüzünün güldüğü bir sistemde Total'de 0.17 gibi gülünç bir farkla ite kaka 1. olabilen ve AB'de 3 küsür alabilen dizi değil 8-10-9 alan bir dizi daha başarılı elbette.