5 Mart 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 7 30.4%
  • Son (ATV)

Oy: 1 4.3%
  • Koyu Kırmızı (Star)

• Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 3 13.0%
  • Fantastik Dörtlü - Y.S. (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Bir Kadın Tanıdım (TNT)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 8.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
pazartesi reytinglerini hiç ciddeye almıyorum. tns gelince ciddi bir değişiklik olacak çocuk agırlıklı diziler ve programlar düşecek.. ama atv ve star pazartesine adam akıllı yapımlar koymalılar.

dün yine biraz sona baktım 10. bölüm oldu hala diziye yeni birileri dahil oluyor ve biz bunların kim oldugunu nasıl baglantısı oldugunu bilmiyoruz 5 bölüm sonra ögrenceğiz
)))))) hala ali komserin peşindeki kiimseler ali komserden ne istiyor bilmiyoruz
)))) cidden komik bir hal aldı senaryo. diziyi neden takip edilsin sorusu yok ortada..

stv ana haber 4 5 reytingi geçior cumartesi günü simdi
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]28[/TD]
[TD] ANA HABER[/TD]
[TD] STV[/TD]
[TD] 18:26:13[/TD]
[TD] 18:52:11[/TD]
[TD] 00:19:51[/TD]
[TD] 2,61[/TD]
[TD] 7,25[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

7 share alio
)))

bu normalki ... bircisi hafta sonu kanallarin enkirmenleri tatile cikiyor yerini comezlere birakiyor. bundan dolayi buyuk kanallarin haber bultenleri hafta sonu duser diger kanallarin artar

ikinci olarak dikkat et haberden once iddiali bir dizi varsa o kanalin haber bulteni cosar. hafta sonuda stvnin cok izlenen(sbt ye gore) dizileri oldugu icin haber bultenin hafta sonu cosmasi normal.

sbt sike yapmiyor sadece sectigi denekler dandik
)))) Sbt sike yapsa hafta icide stvnin reytingini sisirir.

sbt şike yapiyor demedim sbt deneklerinde bir kusur var cumartesi pazar günü sanki denekleri sabah açiolar gece kapatiolar

TNS'ye 2 aydan az vakit kaldı, acaba şaşırtacak mı sonuçlar bizi ? Az denekle başlayacağı için bir süre SBT kadar güvenilirliği olur ama sonra doğru-tarafsız sonuçlara ulaşacağız umarım.

sbt şike yapiyor demedim sbt deneklerinde bir kusur var cumartesi pazar günü sanki denekleri sabah açiolar gece kapatiolar

ortada kusur yok. sbt denekleri normal seyirci davranisi yapiyor. dizisini izlemeden once yarim saat 15dakika once kanali aciyor diziyi bekliyor.dizi bitince kanal degistiriyr

stv hafta sonlari cocuklarin hosuna gidecek seyler yayinliyor yok keloglan yok aslanli belgesel.. sbt de de cocuk agirlikli oldugunda stv izleniyor. hafta sonu bezbegin 100 tekrarinda rekor kiriyor

Son düzenleme:
Star tv inanilmaz kötü gidiyor artik bişey diyemiyorum yeni starda vasatta kaldi dizilerde koyu kirmizi 50lerde firar oldukca kötü kalbim 4mevsim ilk 100e giremiyor bir çocuk sevdim kötü performans sergiliyor kanalde de iyiydi iffet idare eder hatta iyi sonuclar aliyor behzat ç abde idare eder bi tek muhteşem yuz yil super oda başka kanaldan geldi o da olmasa artik bilmiyorum ne olur.......

totalde arka sokaklar ab de yetenek sizsiniz beklenildiği gibi zirvede yer gök aşkta iyi gitmiş.

Son gercekten kötü gidiyor.. Serap Ezgünun sunumuyla dün ilk kez yayinlanan Yeniden Baslayalim programi umut vaad eden reytingler almis. Umarim daha da basarili olur.

ama büyük bir sabırla takip ediyorsun .. helall olsun bende o sabır yok

koyu kırmızı yine reytingleri alt üst ederek zirvede yer almış.. son dizisi sondan birinci olmaya doğru büyük hamlelerle ilerliyor ..
yetenek kabızı acunun proğramı 3. olmuş
arka sokaklarda danseden haşin polisler ikinciliği almış..
sbt yine kendine yakışır bir sıralamayla gönlümüzde taht kurdu ..

sbt nin kendisi kusurlu, denekleri kusurlu böyle bir ortamda bu sonuçların çıkması doğal..

Listede hata var! !!! Huzurum kalmadi tnt de degilmi? Neden stv yaziyor? ?!!

47 huzurum kalmadi stv 12:29:40 14:18:58 01:34:21 1,89 8,42

Leyle ile Mecnun'u izledim ve bence çok güzel bir bölümdü.

Kapılar açıldı, Leyla ile Mecnun oyuncuları farklı farklı yerlere gittiler. Cengiz Han'ı gördüler, Mecnun'un "Cengiz mi Hanım" demesi çok komikti. Adolf Hitler'i gördüler ki Erdal Bakkal Adolf Hitler'in yerine geçti. Sezar'ı gördüler ve bu arada bu yerde Sedef yada bir başka ifadeyle Leyla'yı kaçırdılar. Daha sonra ekipçe kurtardı Sedef'i, Mecnun.

Böyle bölümler gerçektende keyifli oluyor, Leyla ile Mecnun dizisinde. Bu arada böyle bölümler yapsınlar bence büyük ilgi görürler ki zaten görüyorlarda. Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak.

ama büyük bir sabırla takip ediyorsun .. helall olsun bende o sabır yok

eee sen stv dizilerinde dayanıklısın bende bu tür dizilerde
))) herkesin yetenegi farklı
)))

merak ediyorum senarist nereye baglayacak diye
) bir senaristin bu kadar enetelektüel giriş yapacam diyip bu kadar büyük çuvalamasına ilk defa şahit oluyorum
)))) hadi senarist bu hikayeyi çekem dedi yapımcı demez mi abi biz ne çekiyoruz, millet ne izleyecek diye. yönetmen ya ne çektiğinden habersiz adam habire çekiyor yaazık
)))))) peki kanalda okadar çalışan var biri demez mi abi 10-15 bölüm dizide bişey anlatmıyorsun bu diizi tutmaz
))))))

vallahi hayretle izliyorum normalde suskunlardaki yarım bölümde olan olay bu 10 bölümde olmadı üstelik hala kim kimdir bilmiyoruz
)))

Son düzenleme:
koyu kırmızı yine reytingleri alt üst ederek zirvede yer almış.. son dizisi sondan birinci olmaya doğru büyük hamlelerle ilerliyor ..
yetenek kabızı acunun proğramı 3. olmuş
arka sokaklarda danseden haşin polisler ikinciliği almış..
sbt yine kendine yakışır bir sıralamayla gönlümüzde taht kurdu ..

sen nereye balıyorsun destere?????????????​

senarist bi yere bağlayacak o kesin ama şu anda kendiside bimiyor nereye bağlayacağını gelişine sallıyor başta senaryonun giriş bölümünü muhteşem bir şekilde yapıyor.. ama gelişme ve sonuç aşaması konusunda karar verememiş sadece girişi yapayım gerisi nasıl olsa gelir bir allahın kulu yardım ederde bitiririz diye düşünmüştür ama yardım alamadı sanırım çuvalladı.. atv de birinin filme itiraz etmesi için filmi anlaması gerekiyor izlemeye tahammül edecek bir yetkilide yokki filmi anlasında itiraz etsin... sanırım yönetmende senaristle bakışıyor ne yapalım diye..

oyunculardan itiraz eden çıkarmı acaba.. tek umudum oyuncular, engin altan düztaban: yaa arkadaş biz ne yapıyoruz şu filme bir el atalım dese belki kurtarır filmi