5 Kasım 2015 Perşembe ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
5 Kasım 2015 Perşembe ABD Reytingleri

Perşembe Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

Heroes Reborn haftalar sonra yükselerek 1.3 reytinge yükseldi. Dizi bitmeden önce karizmamı tekrardan düzelteyim demiş olmalı.

CBS'nin yeni komedi dizilerinden olan Life in Pieces 0.2 reyting artarak 2.3 reytinge yükseldi. Dizi bu sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinden biri oldu.

TBTT 0.6 reyting kaybederek 3.8 reytinge düştü. Dizi yeni dizileri kurtarmak için sürekli gün değiştirirse reytingleri de sabit kalmaz tabi.

The Vampire Diaries 0.6 reyting alırken The Originals ise 0.4 reyting aldı. Her ikisi de oranlarını korumuş.

Scandal ve Grey's Anatomy 2.3 reyting alırken How to Get Away with Murder ise 0.1 reyting artarak 1.9 reytinge yükseldi.

Sleepy Hollow geçen haftaya göre düşüş yaşayarak tekrar 1.0 reyting altına düştü.

İşte Perşembe gecesinin reytingleri;

Reytingleri öğrenmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Htgawm sezon arasına yaklaşırken hafif kıpırdanmalar yaşamış. Sevindim. Sanırım haftaya sezona ara verecek.

vampir teyyares ile the oryantal oranlarını korumuş
) @Harunnn60 yorumun güzel olmuş orda
)

Htgawm sezon arasına yaklaşırken hafif kıpırdanmalar yaşamış. Sevindim. Sanırım haftaya sezona ara verecek.
violayı bardak olarak düşünürsek bardağın dolu tarafını görünce olumlu bir sonuca varıyoruz tabiki
)

Valla doğru diyorsun CW ne zaman fantastik dışı bir şey yapsa hep düşük gidiyor.
ocak ayında Legends of Tomorrow geliyor flash ve arrow gibi 1 reyting ve üstü alıcaktır
süpernaturalda genel ortalama 0.9 tamamlıyor sezonu bu 4 dizi yeter cw kanalına

Şaka maka Life in Pieces tutuyor galiba. Dizi istikrar yakaladı yorumlar da olumlu yönde artmaya başladı.

Mom için daha iyi açılış bekliyordum ama buna da şükür.

Mom'dan daha iyi bir başlangıç bekliyordum, ama 2.0 reyting de kötü değil kesinlikle.