5 Kasım 2014 Çarşamba ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1415293047.jpg

Amerika'da Çarşamba'nın reytingleri belli oldu.

48. kez düzenlenen CMA ödül töreni açık ara farkla günün en çok izlenen işi oldu, her ne kadar geçen yıla göre reytinglerinde düşüş yaşasa da.

Arrow ve The 100 yükselişe geçerek dikkat çektiler.

Diğer kanalların yapımlarında ise reyting anlamında pek bir değişiklik yok.

Günün reytingleri:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMABCCMA Awards4.51416.14
CBSSurvivor2.379.19
FOXHell's Kitchen1.343.62
NBCThe Mysteries of Laura1.247.76
CWArrow132.62
9:00PMCBSCriminal Minds2.169.63
NBCLaw And Order: SVU1.656.91
FOXRed Band Society0.932.87
CWThe 1000.621.72
10:00PMCBSStalker1.557.28
NBCChicago PD1.346.09

[HASHTAG]#Arrow[/HASHTAG] ve The 100 tebrik, geri kalan kendi içinde kapişssin :X

criminal minds a helal olsun :F abd nin arka sokakları :F
the 100 0.8 i görürse devam eder garanti

Arrow 0.3 alıp 2 sıra atlasa sevinçten uyuymam heralde, gurur meselesi ettiler artık. :A

red band society e nolmuş peki? yükselmişmi inmişmi ? @OzaN iyi veya kötü yorum yapmaktan çekindiğine göre kesin düştü sanırım :)
0.1 düştü ama 0.9 - 1.0 - 0.9 son üç bölümün reytingi o nedenle durumunda pek bir değişiklik yok. İkinci sezonunun olmayacağı kesin gibi ama inşallah en azından düzgün bir şekilde tamamlar sezonunu. :)

0.1 düştü ama 0.9 - 1.0 - 0.9 son üç bölümün reytingi o nedenle durumunda pek bir değişiklik yok. İkinci sezonunun olmayacağı kesin gibi ama inşallah en azından düzgün bir şekilde tamamlar sezonunu. :)
dizi aslında güzel belli bir çizgiyi bozmuyor ama gittikçe heyecanın ve temponun arttığı dizilerdende değil yani ilk bölümdeki seyircilerini korusa bence başarılı sayılmalı :)

dizi aslında güzel belli bir çizgiyi bozmuyor ama gittikçe heyecanın ve temponun arttığı dizilerdende değil yani ilk bölümdeki seyircilerini korusa bence başarılı sayılmalı :)
Sen izliyor musun ki ilk bölümden sonra göremedik sanki? :D

Dediğin gibi tempo artmıyor ve artmaz da. Aslında online platformlarda falan devam etse iyi olurdu ama reytingler dışında da ne ödüllerde iddialı olacak gibi, ne de kalabalık bir fan kitlesi oluşturabildi. Bizim gibi diziyi izleyenler seviyorlar o ayrı tabii. :):)

Bir de Fox'un genel başarısızlığı da etkili tabii. Dizinin öncesinde bu dizinin kitlesine uyacak sağlam bir şeyler olsa daha güçlü başlar ve korurdu belki. Dizi zaten ilk bölümüyle kötü başlamıştı yanlış programdan dolayı. :(

Sen izliyor musun ki ilk bölümden sonra göremedik sanki? :D

Dediğin gibi tempo artmıyor ve artmaz da. Aslında online platformlarda falan devam etse iyi olurdu ama reytingler dışında da ne ödüllerde iddialı olacak gibi, ne de kalabalık bir fan kitlesi oluşturabildi. Bizim gibi diziyi izleyenler seviyorlar o ayrı tabii. :):)

Bir de Fox'un genel başarısızlığı da etkili tabii. Dizinin öncesinde bu dizinin kitlesine uyacak sağlam bir şeyler olsa daha güçlü başlar ve korurdu belki. Dizi zaten ilk bölümüyle kötü başlamıştı yanlış programdan dolayı. :(
ilk dört bölümü izledim beşinci bölüm daha bekliyor izliyorum yani ama yorum yapmadım sanırım bazı dizilerde günde iki dizi üç dizi izleyince yorumların bazılarını unutuyorum :)
.. ilk bölümde komadaki çocuk değişik bir hava katmıştı diziye ben konunun onun üstünde gideceğini tahmin ediyordumda tüm karakterlere dağıldı konu ..

ilk dört bölümü izledim beşinci bölüm daha bekliyor izliyorum yani ama yorum yapmadım sanırım bazı dizilerde günde iki dizi üç dizi izleyince yorumların bazılarını unutuyorum :)
.. ilk bölümde komadaki çocuk değişik bir hava katmıştı diziye ben konunun onun üstünde gideceğini tahmin ediyordumda tüm karakterlere dağıldı konu ..
Aklna gelmişken bir şeyler yaz bence, linki de vereyim. :):)

https://fav10.net/forum/threads/red-band-society-1-sezon-yorumları.233335/

[HASHTAG]#Arrow[/HASHTAG] ve The 100 tebrik, geri kalan kendi içinde kapişssin :X
arrow the vampire diariesten bile fazla izleniyormuş:D
arrow çok kaliteli bir dizi gerçekten ve yan dizisi the flashla birlikte cw kanalının yüzünü güldürüyorlar malesef süpernatural,the originals,the vampire diaires, the 100 gibi çok sevdiğim yapımlar 1 reytingin altındalar şuan 1 reytinge ulaşan yapımalr sadece arrow ve onun yan dizisi the flash :love1::love1::love1: