ben onlar çakışmadı mı dedimSeksenler ve Benim İçin Üzülme'de maçla tamamen çakıştı sadece Çalıkuşu değil.
ben onlar çakışmadı mı dedimSeksenler ve Benim İçin Üzülme'de maçla tamamen çakıştı sadece Çalıkuşu değil.
kafanda bit mi var durmadan kaşıyıp duruyorsunben onlar çakışmadı mı dedim
frumda artan pompişik mesajalrın anlamını çözmek için kafa kaşıyıp durmaktansa biti tercih ederimkafanda bit mi var durmadan kaşıyıp duruyorsun
bur da @mrt-06 taş var sanırımfrumda artan pompişik mesajalrın anlamını çözmek için kafa kaşıyıp durmaktansa biti tercih ederim
Ne biliym ayrıca belirtmişsinde o yüzden dedim.ben onlar çakışmadı mı dedim
ne de olsa ab grubu seviyesindeEmre'nin üst seviyesine mesaj bulamıyorum.
@china_shangai bu mesaja ne diyorsunTaraflar değiştiyse biz de değiştirmeyi biliriz herkes kendine dikkat etsin bundan sonra...
kardeş hayırdır anlamadan bişey mi yaptık bu ne celalTaraflar değiştiyse biz de değiştirmeyi biliriz herkes kendine dikkat etsin bundan sonra...
bu mesaj benle mi alakalı gerçekten anlamadım anladıysan anlat@china_shangai bu mesaja ne diyorsun
kardeş hayırdır anlamadan bişey mi yaptık bu ne celal
Senle alakalı değil tabiki o nerden çıktı.
ne bileyim benim yazımın ardından yazınca otomatikman kendi üstüme alındımSenle alakalı değil tabiki o nerden çıktı.
ateyizlere sormalı bencekardeş hayırdır anlamadan bişey mi yaptık bu ne celal
bu mesaj benle mi alakalı gerçekten anlamadım anladıysan anlat
ya emre valla anlamadım doğru cevap versene gerçekten merak ettimateyizlere sormalı bence
ben de anlamadım kiya emre valla anlamadım doğru cevap versene gerçekten merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?