- Reaksiyon puanı
- 50,402
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Bu ay belirlenen 3 co admin:
Neferet: Forumumuzun, adminlerden sonraki en eski yöneticisi olarak bir kez daha co-admin seçildi
*■-kЯΆĻεmci-■*: Forum tarihinin en çalışkan yöneticilerinden biri olarak, son dönemde de çalışkanlığını sürdürerek yeniden co-admin seçildi.
ĹєG∑ηĐ. KıLLЄ®: Uzun süredir yönetimde görev yapan arkadaşlarımızdan biri. Bu ay açtığı konularında gösterdiği başarıyla ilk kez co-admin olarak seçilmiştir. Kutluyorum kendisini
Kadromuzun emektar süper modları:
King08: Forumumuzun emektar yöneticilerinden biri. Süper moderatör olarak yönetimimizde yer almaya devam edecek.
§inir_§ey: Forumumuzun kurucu kadrosundan kalan 3 isimden biri. Umarım daha uzun yıllar kadromuzda yer alır
Tek moderatörümüz:
Berk: Yönetim kadromuzdaki tek moderatör. Uzun süredir yaptığı görevini sürdürecek
Ve yeni adaylar:
serser-i rap: Daha önce, diğer sitelerimizden birinde birlikte çalıştığım, gelecek vaat eden yönetici adayımıza tekrardan hoşgeldin diyoruz
TiJuanZhi: *■-kЯΆĻεmci-■* referansıyla aramıza katılan, gelecek vaat eden bir başka yönetici adayımız İyi katıldı aramıza
Kadromuza yeni katılmak isteyen arkadaşları da bekliyoruz.
Ve aramızdan ayrılan arkadaşlarımız:
вєdвαнт: Forumumuzun önemli yöneticilerinden biriydi. 2010 yazında özellikle önemli işler yaptı. Açtığı Microsoft Office konusu efsane oldu Kendisine kapımız her zaman açık. Umarım en kısa zamanda döner foruma ve rütbesini yeniden alır
AnaKin: Forum tarihinin en başarılı yöneticilerinden biriydi. Kendisi birçok yönüyle örnek bir yöneticilik sergiledi. Kendisini mutlaka yeniden kadromuzda görmek istiyoruz. İstediği zaman rütbesini geri alabilir
JezabeL: Spor bölümü için efsanelerden biri Kendisi son zamanlarda forumumuzda eskisi gibi bulunamadığından dolayı emekli oldu. Geri döndüğünde rütbesini geri alacak tabiiki
●_cιlgιηтυяк_●: Forum tarihinin en önemli isimlerinden biri. Uzun süredir aktif olamadığı için geçici olarak yönetimdeki görevinden alındı. Kendisinin deyimiyle dönüşü muhteşem olacak Geldiği an rütbesini alacak tabiiki
Emekli olan arkadaşlarımıza yaptıkları için bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. En kısa sürede tekrar geri dönmelerini bekliyoruz.
Mevcut yönetici arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar diliyorum.
Neferet: Forumumuzun, adminlerden sonraki en eski yöneticisi olarak bir kez daha co-admin seçildi
*■-kЯΆĻεmci-■*: Forum tarihinin en çalışkan yöneticilerinden biri olarak, son dönemde de çalışkanlığını sürdürerek yeniden co-admin seçildi.
ĹєG∑ηĐ. KıLLЄ®: Uzun süredir yönetimde görev yapan arkadaşlarımızdan biri. Bu ay açtığı konularında gösterdiği başarıyla ilk kez co-admin olarak seçilmiştir. Kutluyorum kendisini
Kadromuzun emektar süper modları:
King08: Forumumuzun emektar yöneticilerinden biri. Süper moderatör olarak yönetimimizde yer almaya devam edecek.
§inir_§ey: Forumumuzun kurucu kadrosundan kalan 3 isimden biri. Umarım daha uzun yıllar kadromuzda yer alır
Tek moderatörümüz:
Berk: Yönetim kadromuzdaki tek moderatör. Uzun süredir yaptığı görevini sürdürecek
Ve yeni adaylar:
serser-i rap: Daha önce, diğer sitelerimizden birinde birlikte çalıştığım, gelecek vaat eden yönetici adayımıza tekrardan hoşgeldin diyoruz
TiJuanZhi: *■-kЯΆĻεmci-■* referansıyla aramıza katılan, gelecek vaat eden bir başka yönetici adayımız
Kadromuza yeni katılmak isteyen arkadaşları da bekliyoruz.
Ve aramızdan ayrılan arkadaşlarımız:
вєdвαнт: Forumumuzun önemli yöneticilerinden biriydi. 2010 yazında özellikle önemli işler yaptı. Açtığı Microsoft Office konusu efsane oldu
AnaKin: Forum tarihinin en başarılı yöneticilerinden biriydi. Kendisi birçok yönüyle örnek bir yöneticilik sergiledi. Kendisini mutlaka yeniden kadromuzda görmek istiyoruz. İstediği zaman rütbesini geri alabilir
JezabeL: Spor bölümü için efsanelerden biri
●_cιlgιηтυяк_●: Forum tarihinin en önemli isimlerinden biri. Uzun süredir aktif olamadığı için geçici olarak yönetimdeki görevinden alındı. Kendisinin deyimiyle dönüşü muhteşem olacak
Emekli olan arkadaşlarımıza yaptıkları için bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. En kısa sürede tekrar geri dönmelerini bekliyoruz.
Mevcut yönetici arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar diliyorum.