#5 Kasım 2010 Tarihli Yönetimdeki Değişiklikler

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,402
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bu ay belirlenen 3 co admin:

Neferet: Forumumuzun, adminlerden sonraki en eski yöneticisi olarak bir kez daha co-admin seçildi :)

*■-kЯΆĻεmci-■*: Forum tarihinin en çalışkan yöneticilerinden biri olarak, son dönemde de çalışkanlığını sürdürerek yeniden co-admin seçildi. :)

ĹєG∑ηĐ. KıLLЄ®: Uzun süredir yönetimde görev yapan arkadaşlarımızdan biri. Bu ay açtığı konularında gösterdiği başarıyla ilk kez co-admin olarak seçilmiştir. Kutluyorum kendisini :)

Kadromuzun emektar süper modları:
King08: Forumumuzun emektar yöneticilerinden biri. Süper moderatör olarak yönetimimizde yer almaya devam edecek. :)

§inir_§ey: Forumumuzun kurucu kadrosundan kalan 3 isimden biri. Umarım daha uzun yıllar kadromuzda yer alır :)

Tek moderatörümüz:
Berk: Yönetim kadromuzdaki tek moderatör. Uzun süredir yaptığı görevini sürdürecek :)

Ve yeni adaylar:

serser-i rap: Daha önce, diğer sitelerimizden birinde birlikte çalıştığım, gelecek vaat eden yönetici adayımıza tekrardan hoşgeldin diyoruz :)

TiJuanZhi: *■-kЯΆĻεmci-■* referansıyla aramıza katılan, gelecek vaat eden bir başka yönetici adayımız :) İyi katıldı aramıza :)

Kadromuza yeni katılmak isteyen arkadaşları da bekliyoruz.

Ve aramızdan ayrılan arkadaşlarımız:

вєdвαнт: Forumumuzun önemli yöneticilerinden biriydi. 2010 yazında özellikle önemli işler yaptı. Açtığı Microsoft Office konusu efsane oldu :) Kendisine kapımız her zaman açık. Umarım en kısa zamanda döner foruma ve rütbesini yeniden alır :)

AnaKin: Forum tarihinin en başarılı yöneticilerinden biriydi. Kendisi birçok yönüyle örnek bir yöneticilik sergiledi. Kendisini mutlaka yeniden kadromuzda görmek istiyoruz. İstediği zaman rütbesini geri alabilir :)

JezabeL: Spor bölümü için efsanelerden biri :) Kendisi son zamanlarda forumumuzda eskisi gibi bulunamadığından dolayı emekli oldu. Geri döndüğünde rütbesini geri alacak tabiiki :)

●_cιlgιηтυяк_●: Forum tarihinin en önemli isimlerinden biri. Uzun süredir aktif olamadığı için geçici olarak yönetimdeki görevinden alındı. Kendisinin deyimiyle dönüşü muhteşem olacak :) Geldiği an rütbesini alacak tabiiki :)

Emekli olan arkadaşlarımıza yaptıkları için bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. En kısa sürede tekrar geri dönmelerini bekliyoruz.

Mevcut yönetici arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar diliyorum.

en eski yönetici değilim :D neyse herkes için hayırlı olsun.önemli kişileri kaybettik...aynı zamanda uzun bir aradan sonra ilk kez yeni yönetici gelecek gibi görünüyor.bakalım nereye kadar dayanacağım :D

@10 ben seni ilk kez co-admin seçildi zannediodum normalde unutmam bu kadar kolay ama :S