ozan sence artmışmıdır kılıç gününün reytingleri
bu bölüm manyaktı ya çoğu kişi son sahnede ağlamış..Hafız baba ve karısı kılıç alinin çocuğu tanju öldü kızıltanlılar öldürdü...Bi taraftan korkuyorum dizi final yapıcak diye ama bi taraftanda savaş şimdi başlıyo gibi geliyo
Zaten bizim dizi saatten kaybediyo 22:45 te başkıyo 1 de dizi bitiyo adam gibi koysalar 20:00 gibi hiç bi sıkıntı olmucak eminim
Bence alakalı. Çünkü dizinin sonu Kavak Yelleri ile kesişti. Başlangıç için geçen zamanda da izleyici Deli Saraylı, Yerden Yüksek veya Gönülçelen'e kaymış olabilir.Perfect yorum üstadım,yalnız Geniş Aile'nin düşmesiyle geç saatte girmesinin pek alakalı olduğunu sanmıyorum,diğer dizilerin güçlenmesiyle ilgili gibi...
Canlı Para alabileceği maksimum reytinglerden birini almış akşam. Ben Kavak Yelleri'ni zorlayabileceğini düşünmüyorum. Zaten haftaya 20.00'de başlayacak büyük ihtimal. 20.00'de de işi çok zor.
Canlı Para'nın reytinginin yakın zaman içerisinde düşeceğini tahmin ediyorum. Zaten dikkat edersen güçlü dizilerin karşısında ilk 20'ye dahi giremiyor. Pazartesi 22.30 ve Cuma 22.30'da iyi reytingler alıyor çünkü karşılarında fazla rakip yok. Akşam Kavak Yelleri ve Kılıç Günü vardı sadece karşısında. Kılıç Günü'nün izleyici sayısı oldukça az zaten reytinglere göre. Kavak Yelleri'ni izlemeyenler için tek alternatif kalıyor. O da Canlı Para. Ben Kavak Yelleri'nin izleyicisinden çalabileceğini hiç sanmıyorum. Efe'nin de normale dönmesiyle 7-8'den aşağı düşmez reytingleri. Bu da gayet iyi bir reyting.Kavak Yelleri'nin karşısına çıkmaya devam ederse KY yavaş yavaş düşer bence üstadım,şimdilik 20:00 de gibi ama yüz kere değişeceği için bir şey diyemiyorum...
Hayat Ağacı'na ne diyorsun,uzun süredir yayında,daha da kalkmayacak gibi,sence özrü uzun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?