5 Kardeş Hangi Gün Yayınlanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Ay Yapım'ın Kanal D için uzun süre sonra hazırladığı, genellikle yaptığı dizilerden farklı olan 5 Kardeş dizisi sizce hangi gün olur?

Pazartesi: Ay Yapım'ın Karadayı dizisi var
Salı: Zirveye oynayan Küçük Ağa var
Çarşamba: Kanalın bu sene gönül rahatlığı ile tuttu dediği ve yine zirveye oynayan Poyraz Karayel var, aynı zamanda Ay Yapım'ın Kara Para Aşk dizisi
Perşembe: Kurtlar Vadisi Pusu'nun gün değişimi söz konusu değil.
Cuma: Ay Yapım'ın Medcezir dizisi var
Cumartesi: A/B ve ABC1 gruplarında zirvede yer alan Güllerin Savaşı dizisi var.
Pazar: A/B grubunda zirvede yer alan Şeref Meselesi var.​

pt2 düşünülüyordur zaten bu durumda Pazartesi pt2 olma ihtimali bana mantıklı geldi.:X Çarşamba'da olabilir.

Bence dizi aynı "Kardeş Payı" gibi olacak. Yani süresi kısa olacak ve PT2'de ekrana gelecek. Günü Salı ve ya Çarşamba PT2 olabilir gibi.

Açıkçası şu anlık pt-2 gibi görünüyor çünkü kanalın tek sıkıntılı günü Pazartesi orada da Karadayı var.

Pazartesi'ye de Adı Yok dizisi gelecek gibi zaten. Salı pt-2'ye gelebilir. Tabii Küçük Ağa'nın özetsiz ya da kısa özetle yayınlanması gerekecek o zaman.

Dizi bence PT1 olacak, PT2 havası yok dizide.

Ama gün seçimi gerçekten imkansız şu aşamada. Belki Medcezir gün değiştirir, Perşembe ve ya Cumartesi olursa o zaman Cuma olabilir. :D

Dizi bence PT1 olacak, PT2 havası yok dizide.

Ama gün seçimi gerçekten imkansız şu aşamada. Belki Medcezir gün değiştirir, Perşembe ve ya Cumartesi olursa o zaman Cuma olabilir. :D
star değiştirmez dizinin gününü değiştirse kanal d değiştirir ondada yine erler filmin dizisini bulur
iki ihtimal var
Pazartesi
küçük ağa
Ulan istanbul
salı
Beş kardeş
çarşamba
poyraz karayel
perşembe
kurtlar vadisi pusu
cuma
arka sokaklar
cumartesi
Adı yok
Güllerin savaşı
Pazar
şeref meselesi @Bully

star değiştirmez dizinin gününü değiştirse kanal d değiştirir ondada yine erler filmin dizisini bulur
iki ihtimal var
Pazartesi
küçük ağa
Ulan istanbul
salı
Beş kardeş
çarşamba
poyraz karayel
perşembe
kurtlar vadisi pusu
cuma
arka sokaklar
cumartesi
Adı yok
Güllerin savaşı
Pazar
şeref meselesi @Bully
Güllerin Savaşı total 5 ab 7 alıyor ki bu hafta daha da yükselecek bence niye pt-2'ye geçsin :D

Kanal D Adı Yok ve Beş Kardeş dizilerinden birini yapmayacaktı şimdi düşünsün dursun bakalım. :D

Güllerin Savaşı total 5 ab 7 alıyor ki bu hafta daha da yükselecek bence niye pt-2'ye geçsin :D

Kanal D Adı Yok ve Beş Kardeş dizilerinden birini yapmayacaktı şimdi düşünsün dursun bakalım. :D
Cuma ideal duruyor aslında. Arka Sokakların PT2`ye geçme vakti çoktan geldi. :D

İyisi mi Medcezir gün değiştirsin, 5 Kardeş Cuma, Adı Yok da Pazartesi olsun. :D

Cuma ideal duruyor aslında. Arka Sokakların PT2`ye geçme vakti çoktan geldi. :D

İyisi mi Medcezir gün değiştirsin, 5 Kardeş Cuma, Adı Yok da Pazartesi olsun. :D
Star da Beş Kardeş gelsin de Medcezir'in gününü değiştireyim diye düşünüyordur zaten. :A

ay yapim 2 dizisini ayni gune ayni saate koymaz diyecektim ama soyle bakarsak Karadayi zaten bitiyor reytingleride iyi belkide bu kez istisna durum olub ayni gune koyar
Birbirinin rakibi diziler değil. Beş Kardeş'in ben 4-5 reyting civarı alacağını düşünüyorum. Ulan istanbul'da alıyor o reytingleri. Karadayı'ya etkisi olmaz. :)

Benim için kötü olur tabii. Boş günümde yayınlanmasını isterim çünkü diziyi ben aylardır bekliyorum. :)

Birbirinin rakibi diziler değil. Beş Kardeş'in ben 4-5 reyting civarı alacağını düşünüyorum. Ulan istanbul'da alıyor o reytingleri. Karadayı'ya etkisi olmaz. :)

Benim için kötü olur tabii. Boş günümde yayınlanmasını isterim çünkü diziyi ben aylardır bekliyorum. :)
Bende bekliyordum ama fragmanlar pek etkilemedi beni nedense.Cumartesi daha uygun olurdu ama GS reytingleri iyi gununu ve saatini degistirmez

Bence Ay Yapım'ın iki dizisinin aynı günde olmasının sakıncası yok. Bu dizi ne Karadayı'ya ne de Medcezir'e benziyor. İkisini de olumsuz etkileme ihtimali yok. Kaldı ki zaten Karadayı bitecek söylendiği gibi. :)

Bence Ay Yapım'ın iki dizisinin aynı günde olmasının sakıncası yok. Bu dizi ne Karadayı'ya ne de Medcezir'e benziyor. İkisini de olumsuz etkileme ihtimali yok. Kaldı ki zaten Karadayı bitecek söylendiği gibi. :)
Öyle deme, kitle benzerliği olabilir. :)

Bir zamanlar Karadayı ve Yalan Dünya nasıl bir-birinden seyirci çalıyordusa bu da öyle olabilir. :)