Ya değilse unutacaktın yine bildirimler geç geliyor bu aralar nedense cihaz bildirimlerini açtım oysakiPazar günümü hatırlattıngidip açayım
Ya değilse unutacaktın yine bildirimler geç geliyor bu aralar nedense cihaz bildirimlerini açtım oysakiPazar günümü hatırlattıngidip açayım
Biraz geç açardım sadeceYa değilse unutacaktın yine bildirimler geç geliyor bu aralar nedense cihaz bildirimlerini açtım oysaki
Kardeşlerim kaç haftadır Total'de zirveyi alıyordu zaten, Gönül Dağı gidince yaklaşık oranlarla 2 grupta daha zirveyi almış.TRT olmayınca ATV Zirvede .TRT farkı
Savaşçı yayından kalkacak haberi okudum reyting yüzünden.Yeni sezonda gene TRT Zirvede olur.Çünkü izleyici sabit.İzleyici sabit olmasaydı ATV zirvede olurdu.Yeni sezonda TRT zirvede olur.Bence atv'nin işi zorKardeşlerim kaç haftadır Total'de zirveyi alıyordu zaten, Gönül Dağı gidince yaklaşık oranlarla 2 grupta daha zirveyi almış.
Kardeşlerim çok iyi gitmiş, ABC'de zorlasa 8 alacakmış, Total'de de harika gidiyor. Tek sıkıntı AB'de ama orada da yükselip 7'ye yaklaşsaydı çok iyi olacaktı da bu saatten sonra işi zor. Yeni sezona artık.
Savaşçı kan kaybetmeye devam ediyor, Total'de biraz yükselebilmiş ama oranı eskiye kıyasla iyi değil. AB'nin yanında ABC'de de kötü gitmiş, final kararı biraz da isabet oldu ama uyduruk, 1 reyting alan yaz dizisi için bunu harcamasalardı güzel bölümlerle Total'de 7 bile alabilirdi zamanında...
Evet, haftaya final yapacak.Savaşçı yayından kalkacak haberi okudum reyting yüzünden.Yeni sezonda gene TRT Zirvede olur.Çünkü izleyici sabit.İzleyici sabit olmasaydı ATV zirvede olurdu.Yeni sezonda TRT zirvede olur.Bence atv'nin işi zor
Gönül dağı nasıl giderse öyle gider.Yeni sezonda .İzleyici sabit.Evet, haftaya final yapacak.
Kardeşlerim kaç haftadır üst üste zirvede, bu saatten sonra Gönül Dağı'nın Total zirvesi işi zor ki dizi genelde bu zamanlar dramlar düşerken yükselmeye devam ediyor, öbür sezon da kitlesinden kaybetmeyip daha da belli bir kitleyi kendine çekerek yeniden 10+ alır.
Buna nasıl bu kadar eminsin ki, Kardeşlerim geldi düşüşe geçti işte, zirveyi bile kaybetti.Gönül dağı nasıl giderse öyle gider.Yeni sezonda .İzleyici sabit.
Düşüşe geçti dedin.Geçtiğimiz haftalarda TRT Zirvedeydi.Ondan eminim ve izleyici sabit.TRT zirvede olmasaydı atv zirvede olsaydı emin konuşmazdım.TRT zirvede atv 2.ciydi hep.Yeni sezonda öyle olur.Buna nasıl bu kadar eminsin ki, Kardeşlerim geldi düşüşe geçti işte, zirveyi bile kaybetti.
Kardeşlerim'in zirvede olduğunu kaç kere söyledim, düşüşe geçen dizi de Gönül Dağı. Ayrıca kitlesi sabit diye bu kadar emin olma istersen.Düşüşe geçti dedin.Geçtiğimiz haftalarda TRT Zirvedeydi.Ondan eminim ve izleyici sabit.TRT zirvede olmasaydı atv zirvede olsaydı emin konuşmazdım.TRT zirvede atv 2.ciydi hep.Yeni sezonda öyle olur.
Kardeşlerim zirvede TRT yokken zirvede oldu.Eski reytinglere bak.Grubun birinde Kardeşlerim. grubun birinde TRT zirvede.Yani ikimizde haklıyız.Dizi özetlerinde TRT zirvedeKardeşlerim'in zirvede olduğunu kaç kere söyledim, düşüşe geçen dizi de Gönül Dağı. Ayrıca kitlesi sabit diye bu kadar emin olma istersen.
Detaylı bakmıyorum işte 2 grupta Gönül Dağı 1 grupta Kardeşlerim zirvede demiştimKardeşlerim zirvede TRT yokken zirvede oldu.Eski reytinglere bak.Grubun birinde Kardeşlerim. grubun birinde TRT zirvede.Yani ikimizde haklıyız.Dizi özetlerinde TRT zirvede
------
TRT oluncada ATV zor olurdu zirvede
Aynen kardeşim.Demekki TRT farkı 2 grupda zirvede .1 grupda atv zirvde.TRT olsaydı şimdi gene aynı olurdu.Yeni sezondada olcak .Aynen sana katılıyorum.İkimizde haklıyızDetaylı bakmıyorum işte 2 grupta Gönül Dağı 1 grupta Kardeşlerim zirvede demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?