KV'nin AB'si artar artar Kanal D'ye geçinceartık seneye perşembe akşamına kanal d erler film dizisini koymalı ya da star nehir erdoğanın dizisini zaten ab garanti şu anki durumdaabc1 i de alma ihtimali yüksektotalde de yarış olur@Forumdash @Bully @mrt-06
vadi ab de çok kötü gidiyor ne ka sevmesem de bu oranlar yakışmıyor diziye
arkadaşım hoşgeldin 0 maliyetle harikalar yaratıyor
aramızda kalsın iyi gidiyor star acun ve my yi kaybetmeyecek olsa dizi için tehlik olabilirdi ancak şu an yeri garanti
abc1 i 9.5 çok da iyi değil my,karadayu,karagül,küçük ağa vb. 10+ alıyorKV'nin AB'si artar artar Kanal D'ye geçinceMalum atv yalaka kanal olunca AB kesimi ya trip atıyor yada yazın gelmesiyle çoluk çocuk AB'de TV izlemiyor
Ama ABC1'leri iyi. %30 totalle bu rakamlara ulaşmıyordur dimi
eee sen dahi diyordun KVp yandaş senaryo yazıcam diye reytinglerini düşürdü diyeabc1 i 9.5 çok da iyi değil my,karadayu,karagül,küçük ağa vb. 10+ alıyor
ayrıca vadinin senryo sorunu var enreye giderse gitsin senaryo değişmedikçe ab si totaline yaklaşamaz kanal d ye gitsin total 11 ab 7.5 olur
kvp de yandaş senaryo değişmeli yandaş kanal değişse de etkisi olmazeee sen dahi diyordun KVp yandaş senaryo yazıcam diye reytinglerini düşürdü diyeNoldu o sözüne??? Tamam KVp'nin AB'si yüksek olamaz totali kadar ama Kanal D'de olursa total 12-13+ yine Ab'de 11+ olur gibi. Kanal D!de en totoş diziyi oynat dizinin AB'si yine uçarBKZ: Dikmen çünkü kanal insanlara kendini AB kanal oldugunu benimsetti
Küçük Ağa'yı de söyleseydin yakvp de yandaş senaryo değişmeli yandaş kanal değişse de etkisi olmazher iş de ab de çok iyi olacak diye biş iyok kanal d yüzünden örnek; akasya durağı ve arka sokaklar
küçük ağa karadayıdan daha ab birkereKüçük Ağa'yı de söyleseydin yaKırmızı yerde ilk postata da dedim yanadaş senaryo yandaş kanal.
İşte kanal farkıküçük ağa karadayıdan daha ab birkere
ne alakası var ben senaryosunu kastettim küçük ağa şu an senaryo olarak daha iyi konumdaİşte kanal farkıDediğime geldin
2 diziyide izlemiyorsun bildiğim kadariylane alakası var ben senaryosunu kastettim küçük ağa şu an senaryo olarak daha iyi konumda
izlemişliğim var ama2 diziyide izlemiyorsun bildiğim kadariylaHariçten gazeller okuma
Sen Ezel'in 2.sezonuna AB diyorsan bu konuşmayı bitirelimizlemişliğim var amaikisinden de 5 bölüm izlemişimdir
ayrıca karadayı izleyenler senaryonun sıkıcılığından şikayetçi
hee bir de kenan faktörü var kenan bugüne kadar deli yürek,acı hayat falan tam ağır total bir insandı ezelde senaryonun süperenestosuyla ab oldu ama karadayı ezel ka iyi olamdığı için kenan ile iyice totalleşti
ilk yarısı ab idi 2.sezonun sonra bozdu ama olsun hem konumuz karadayı ve kenanSen Ezel'in 2.sezonuna AB diyorsan bu konuşmayı bitirelim
Konumuz KVp, yandaşlik ve ABilk yarısı ab idi 2.sezonun sonra bozdu ama olsun hem konumuz karadayı ve kenan
orayı geçtik bence orada tartışılacak bişi yok :::::::::::Konumuz KVp, yandaşlik ve AB
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?