5 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Al Yazmalım | Final (ATV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu...

Son düzenleme:
Öyle Bir Gecer Zaman Ki yinee mukkemel bı bolumle ekranlarda olacak , bugünkü bölümü özellikle çok güzel olacak.. Umarim reytinglerini daha da artırır.

Unutma Beni düne göre artmış, gerçek suçluyu biliyorlar artık bugün rast geldimde izledim :)
Beni Affet ile Deniz Yıldızı'da bir türlü hakettikleri reytingi alamadılar, özellikle Deniz Yıldızı kaç haftadır 3 alıyor :(
Bugün inşallah Uçurum yükselir, diyeceğim ama dizinin en önemli oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu çıktı diziden dahada düşecektir, bi sürpriz olur umarım :)
Pis Yedili geçen haftaya göre artıcaktır, bu bölümde çok önemli gelişmeler olucak, hadi bakalım inşallah yükselir...

beni affet 4 u gecti emre burda 3 cikan orda 5 cikiobeni affet durumu cok iyi amadeniz yildizi dususte

Son düzenleme:
Oooo, harbi mi hacı ne güzel haber bu :) ama Unutma Beni'den bekliyordum böyle sonuç gerçek suçlu çıktı ortaya.

bak aga unutma beni 6 yıda geçicek ben sana anlatim simdi saatlik reytinglerde unutma benin özeti 3.5 aliyor yeni bölümü 6 aliyor

deniz yıldızı ise düsüs beni çok sasirtti 1 haftadir deniz yıldızı düsüste

beni affet ise reytingleri devamli artıyor unutma beni de

deniz yıldızı haberlerle çakısıyor yaz geldi millet haber tercih ediyor deniz yıldızının reytingleri düsüyor

unutma beni yeni bölümünün yarisi kadar özeti aliyor o saate özeti bile akasya duragini ikiye katliyor umuarım anlatabilmisimdir yani

hakkettigi reytingi alamayan tek dizi deniz yıldızı oda bu hafta oldu reytingleri düstü nedense

beni affet iyi diziymiş son 2-3 haftadır seyrediyorum reytingleride çok iyi feridenin duru bir güzelliği var

bak aga unutma beni 6 yıda geçicek ben sana anlatim simdi saatlik reytinglerde unutma benin özeti 3.5 aliyor yeni bölümü 6 aliyor

deniz yıldızı ise düsüs beni çok sasirtti 1 haftadir deniz yıldızı düsüste

beni affet ise reytingleri devamli artıyor unutma beni de

deniz yıldızı haberlerle çakısıyor yaz geldi millet haber tercih ediyor deniz yıldızının reytingleri düsüyor

unutma beni yeni bölümünün yarisi kadar özeti aliyor o saate özeti bile akasya duragini ikiye katliyor umuarım anlatabilmisimdir yani

hakkettigi reytingi alamayan tek dizi deniz yıldızı oda bu hafta oldu reytingleri düstü nedense

hacı beni affet dün 3 aldı ya ben ondan hakettiği reytingi alamadı dedim yoksa deniz yıldızı zaten 1 değil 2 haftadır böle. :chargrined: