adminim yalancı bahar için ilk bölüm birincilik dışında her sonuç fiyasko demiştin şimdi ne düşünüyorsun ? 🙂
Öyle mi demişim
Bir fiyasko yaşanmıştır elbette ama bu daha ilk bölüm. 20.00'de başlayıp 21.50 gibi bitti. O yüzden normal karşılamak lazım. Gelecek hafta durumu daha net belli olur. Geçen sezon Öyle Bir Geçer Zaman Ki de ilk bölümüyle birinci olamamıştı mesela
evet adminim öyle dedin 🙂
Yalancı Bahar'ı izleyen varmı?
Varsa nasıl bir dizi olduğunu söyleyebilirmi
Sensiz Olmaz unutmuştum. Ama eminim ki Reis Pazartesi'leri ATV'yi idare edemez. ATV'nin işi çok zor.
Pazartesi-Reis ve Kurşun Bilal, rakiplerin artmasının etkisiyle can çekişmekteler.
Salı-Tövbeler Tövbesi PT2'de, PT1 boş. Büyük ihtimalle kötü.
Çarşamba-Aşağı Yukarı Yemişliler, enkaz altında.
Perşembe-Kalbim Seni Seçti, iyi gidiyor. Fakat 4 gün oldu şimdiye dek sadece bir tane iyi gün çıktı.
Cuma-İstanbul'un Altınları haftalardır durdurulamayan bir düşüşte Cumhuriyet altını ise yükselişte.
Cumartesi-Yahşi Cazibe'de iyi başladı. Ama geçen sezon ki kadar başarılı olamayacağı kesin gibi.
Pazar-Seni Bana Yazmışlar'ın pek fazla rakibi yok. Ama rakipleri artınca pek ümit vad etmeyecek.
Sensiz Olmaz unutmuştum. Ama eminim ki Reis Pazartesi'leri ATV'yi idare edemez. ATV'nin işi çok zor.
Pazartesi-Reis ve Kurşun Bilal, rakiplerin artmasının etkisiyle can çekişmekteler.
Salı-Tövbeler Tövbesi PT2'de, PT1 boş. Büyük ihtimalle kötü.
Çarşamba-Aşağı Yukarı Yemişliler, enkaz altında.
Perşembe-Kalbim Seni Seçti, iyi gidiyor. Fakat 4 gün oldu şimdiye dek sadece bir tane iyi gün çıktı.
Cuma-İstanbul'un Altınları haftalardır durdurulamayan bir düşüşte Cumhuriyet altını ise yükselişte.
Cumartesi-Yahşi Cazibe'de iyi başladı. Ama geçen sezon ki kadar başarılı olamayacağı kesin gibi.
Pazar-Seni Bana Yazmışlar'ın pek fazla rakibi yok. Ama rakipleri artınca pek ümit vad etmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?