Ben tahmin etmiştim çok yükselmeyeceğini ....Tahminlerde büyük patladım. Masumlar Apartmanı gibi büyük bir artış bekliyordum Uyanış'tan.
Ben tahmin etmiştim çok yükselmeyeceğini ....Tahminlerde büyük patladım. Masumlar Apartmanı gibi büyük bir artış bekliyordum Uyanış'tan.
TAHMIN YARIŞINDA SEN VARmıydınBen tahmin etmiştim çok yükselmeyeceğini ....
Evet bende varım.TAHMIN YARIŞINDA SEN VARmıydın
o zaman baya yuksek puan alırsınEvet bende vardım.
Tekrarları çok iyi gitmişti.Ben tahmin etmiştim çok yükselmeyeceğini ....
Hmmm.. Ben tekrarlarının reytinglerine bakmamıştım.Tekrarları çok iyi gitmişti.
tekrarlanan diziler liginde bile başarıı ben baktım...Hmmm.. Ben tekrarlarının reytinglerine bakmamıştım.
Bence alırım tahminlerime çok yakıno zaman baya yuksek puan alırsın
yakında EN ÇOOK haftanın izlenen dizisi olursa hiç şaşırmayın .
Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu...
Tüm gruplarda TRT1’de ekranlara gelen ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’ zirvede yer aldı!
Ekli dosyayı görüntüle 93398
İyi ki bakmamışsın...Hmmm.. Ben tekrarlarının reytinglerine bakmamıştım.
Ben Uyanış’ta aşağı yukarı aynı oranları yazmışım ama Yasak Elma’nın düşüşü, Sefirin Kızı’nın artışı bayağı kaybettirecek bana.Tahminlerde büyük patladım. Masumlar Apartmanı gibi büyük bir artış bekliyordum Uyanış'tan.
Baya erkencisin 😱Reyting sonuçları belli oldu, konuya eklendi.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @anniegrant @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos
Uyanış'tan aldığın puanlar yeter sana, ben yalnızca SK'dan tam puan alıyorum Yasak Elma'da yaktı beni...Ben Uyanış’ta aşağı yukarı aynı oranları yazmışım ama Yasak Elma’nın düşüşü, Sefirin Kızı’nın artışı bayağı kaybettirecek bana.
Aslında dün annem Sefirin Kızı’nın izlerken biraz baktım da yükseleceğini düşünmeliydim hem öpüşme vardı hem de reklam stratejisini değiştirdi Star. Rakipleri 23.45 - 00.15 arası yarım saat reklamdayken yayınlandı ve bayağı geç bitti ama akıl edemedim.Uyanış'tan aldığın puanlar yeter sana, ben yalnızca SK'dan tam puan alıyorum Yasak Elma'da yaktı beni...
Haftaya bol entrika, yükseliriz.Yasak Elma düzelsin artık, bu sezon hayal kırıklığı resmen
yasak elma düşmesinde yeterlioHaftaya bol entrika, yükseliriz.Trendlerde 1. sıradayız.
Yasak Elma'nın düşme nedeni bence akşam 23.50 de bitti 25 30 dk erken bittiYASAK ELMA
TOTAL : 4.79
AB : 4.49
ABC1 : 5.01
ÇUKUR
TOTAL : 6.33
AB : 5.25
ABC1 : 6.30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?