ay yapıma dönmez bence Tuba inadı var ay yapımın halaTimoşunla mı çalişacakbugun perşembe adamı rahatsız etme
ay yapıma dönmez bence Tuba inadı var ay yapımın halaTimoşunla mı çalişacakbugun perşembe adamı rahatsız etme
Timur taktiği sosyal medya gazıyla Beren Kenan olursa abowww derimay yapıma dönmez bence Tuba inadı var ay yapımın halad yapım da düşük ücret verir , o3 e gidecek ka kafayı yemediendemol ya da tims olur bence ya da şu adı geçen arap dizisi
@denizz19 un emir ferihası var boy farkı denince akla o gelirTimur taktiği sosyal medya gazıyla Beren Kenan olursa abowww derimben karşiyim ceo olarak tavrım netGerçi boy sorununu Karadayı zamanı aşmiştik
Neyse işte ben söyleyeyim de demiştim derimarap dizisi o3 ile yappılmıyormuydu?
Denizz19 seni kovalasın@denizz19 un emir ferihası var boy farkı denince akla o gelir
ayrıca beren-kenan işi zor beren de kenan da başrolü olduğu dizide ilk akla gelen isim olmak ister egoları çarpışır olmaz o iş
o3 değil diye hatırlıyorum
Kenan'ın partnerleri hep zayıf olmuştur tamam ego diyelim ama Beren'in egosu? Kıvanç da Beren de aman aman oyuncu değillerdi. Gümüş de normal izleniyordu Hatırla sevgili de@denizz19 un emir ferihası var boy farkı denince akla o gelir
ayrıca beren-kenan işi zor beren de kenan da başrolü olduğu dizide ilk akla gelen isim olmak ister egoları çarpışır olmaz o iş
o3 değil diye hatırlıyorum
o zamanlarki halleriyle şimdiki bir miKenan'ın partnerleri hep zayıf olmuştur tamam ego diyelim ama Beren'in egosu? Kıvanç da Beren de aman aman oyuncu değillerdi. Gümüş de normal izleniyordu Hatırla sevgili de
Şuan okuyunca resmen Kenan Beren dizisine destek oluyorum senin yüzünden git şurdan
O3 hani arap dizisi yapacaktı ona noldu
Yahu oynadiği dönemde bile fragmandaki küçük kızla hiç farkı yoktu. Yaşlanması normal mi olacaktıo zamanlarki halleriyle şimdiki bir miberen yaşlanmamak için kösemden çıkmış kadın
belki de rolü beceremediğine yönelik eleştiriler üzerine ayrılmıştırYahu oynadiği dönemde bile fragmandaki küçük kızla hiç farkı yoktu. Yaşlanması normal mi olacaktıBeren'imiz Hatırla sevgili de cok güzel yaşlandı hatta oynadı. O rolün üstüne cıkılmayacağını anlamiştir
Rolü kıvıramadiği gerçek. Tarihi dizi oyuncusu değil onu gördükbelki de rolü beceremediğine yönelik eleştiriler üzerine ayrılmıştır
bu arada kösem sezon finali için yapılan kutlamada beroş sırıtıyordu timoşla çalışmaya devam edebilir
biz ona rol buluruzRolü kıvıramadiği gerçek. Tarihi dizi oyuncusu değil onu gördükGünümüz ve yakın tarih dizisi oyuncusu. Umarım bi daha aynı hatadan yapmazberen hep sırıtıyor ki
Tabi yer kalmadı dersinbiz ona rol buluruzgerçi engin akyüreke bir dizi aslıhan gürbüze bir dizi bir de kösem var beroşa pek yer kalmadı gibi
en son 5 dizi yaptığınızda 3 ü yayından kaldırılmıştıTabi yer kalmadı dersinbizim gibi tek sezonda 5 diziyi kimse yapqmazHer kanala da hükmediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?