5 Ekim 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Trtnin ve atvnin ab grubu reytinglerinin şişirme olduğunu düşünüyorum trtye ne koysan abde en az 3 reyting garanti
nasıl yani?yanlış mı anladım.trt nin ab reytingleri şişiriliyor aslında o kadar reyting alamıyor mu dedin?eğer doğru anladıysam çok dayanaksız bir tez atmışsın ortaya. yahu trtnin reytingleri ne ki şişirme olsun.bilakis şişirme değil ama söndürme olabilir. tamam en kaliteli kanal diyemeyeceğim ama o dizilere göre hakettiğinden kötü reytingler alıyor.ab si normal ama ben totalinin söndürüme olduğunu düşünüyorum.totalde o kadar geri kalıyorki.ab ve abc1de hep 2-3 reyting yüksek alıyor dizileri.halbuki trtnin dizileri genel olrak toplumun değerleri ile örtüşen diziler. öyle çok farklı,değişik ,abzürt diziler değil totale hitap etmesi lazım ama en başarısız grubu total esas şaşılacak şey bu. hayır diğer kanallarda bırak 3ü 4-5-6 reyting alıyorlar şişirme olmuyor trtninki mi şişirme oluyor. ki ne koysan 3 garanti demişinde çok dizisi var 3 alamayan ya da bazı bölümlerde alıp bazılarında alamayan. son çıkış mesela hiç 3 reyting olmadı,yeşil denizde bazen 3ü geçiyor bazen geçemiyor. babacandır 4 haftadan sonra 3ü geçmeye başladı.filinta keza 3ü çok nadir görüyor.(bu söylediklerim hep ab kategorisi).milat geçen sezon hemen hemen hiç 3e ulaşmadı.bir diriliş ve seksenler iyi durumda ee onlarda kanalın amiralgemileri zaten.tabi alacaklar o kdar fan kitleleri var.yorumun ve izlenimin bence çok açık bir şekilde yanlış.

Son düzenleme:
kırgın çiçekler toz duman etmiş helal olsun
atv bu sezon zirvenin en büyük adayı hele ki 1 diziyi daha böyle tutturursa kesin 1. olur

Yanılıyorsun aslında Kırgın Çiçekler ve kitlesel olarak benzeyen bir sürü rakibi var. Farkındaysan hiçbiri tam anlamıyla üstünlük kuramıyor.
ama edhonun reytingler daha yüksek değil mi?yanlış mı hatırlıyorum?

ama edhonun reytingler daha yüksek değil mi?yanlış mı hatırlıyorum?
Yok haklısın yüksek tabiki. Ama şöyle düşün Bir Deniz Hikayesi zaten tutmadı görüldüğü üzere 3 reyting alabiliyor. Kaderimin Yazıldığı Gün ise büyük çoğunluğu kadın kitlenin izleyeceği iş. Aşk Yeniden hem kadına hem erkeğe hitap eder ki EDHO'nun tek rakibi bu dizi olabilir şu çerçevede.
Bunu demek istiyorum. Ama EDHO tabiki daha yüksek alıyor.

Güneşin Kızları dizisi her yeni gelen rakibinden etkileniyor, daha sonra büyük yükselişe geçiyor. Yine aynı şey olacaktir diye düşünüyorum.

Kırgın Çiçekler o güzel bölüme başarılı sonuçlar elde etmiş, böyle gider dizi sezon sonunda kadar umarım.