Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Artık hiçbir yapım o kadar yüksek alamıyor örneğin muhteşem yüzyıl ab de 16 totalde 13 alıyordu yada kurtlar vadisi ab de 12 totalde 16 alıyordu.yani her yapım düşer ama önemli olan birinci olmaktır. acun kaç senedir yayınlanıyor ve hep birinci oldu haftasonları.yada muhteşem yüzyıl hep 1 oldu ben hiç 2 düştüğünü görmedim maçlar hariç.ve kvp efsanesi diziyi 7 8 sene önce bıraktım ama hala izleniyor ve 1 oluyor.Buda büyük bir başarı.Her yapım düşüş yaşar ama sıralama önemlidir.Acun hala birincimi evet o zaman sorun yoktur.
Artık hiçbir yapım o kadar yüksek alamıyor örneğin muhteşem yüzyıl ab de 16 totalde 13 alıyordu yada kurtlar vadisi ab de 12 totalde 16 alıyordu.yani her yapım düşer ama önemli olan birinci olmaktır. acun kaç senedir yayınlanıyor ve hep birinci oldu haftasonları.
yada muhteşem yüzyıl hep 1 oldu ben hiç 2 düştüğünü görmedim maçlar hariç.
ve kvp efsanesi diziyi 7 8 sene önce bıraktım ama hala izleniyor ve 1 oluyor.Buda büyük bir başarı.
Her yapım düşüş yaşar ama sıralama önemlidir.Acun hala birincimi evet o zaman sorun yoktur.