Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Huzur Sokağı gene yine daima ve hep birinci.(biliyorum abarttım)@Revan KAYP Şehir için biseyler demişsin reklam meklam reyting sonucunda içine katmissin bana spoi olmasın diye direkt ilk sayfaya kaçtım döndüm silmişsin.tekrar yazarsan geri dönüş yaparımKAYP şehir düşmüş sanki.geçen hafta shr olarak 20 lerdeydi.2 kuşak reklam verilmiş ve o reklamda son 20 dakika içinde.Gerisini siz yorumlayıp sonuçlandırin artık.Boşluk dizisi dediğim gibi HDE gelse karşına nolur merak konusu.Beyaz sezonu hep listede hep üst sıralarda açardı.Şimdi listede ararken insan neyi aradığını unutacak gibi oluyor.
Huzur Sokağı gene yine daima ve hep birinci.(biliyorum abarttım)
@Revan KAYP Şehir için biseyler demişsin reklam meklam reyting sonucunda içine katmissin bana spoi olmasın diye direkt ilk sayfaya kaçtım döndüm silmişsin.tekrar yazarsan geri dönüş yaparım
KAYP şehir düşmüş sanki.geçen hafta shr olarak 20 lerdeydi.2 kuşak reklam verilmiş ve o reklamda son 20 dakika içinde.Gerisini siz yorumlayıp sonuçlandırin artık.Boşluk dizisi dediğim gibi HDE gelse karşına nolur merak konusu.
Beyaz sezonu hep listede hep üst sıralarda açardı.Şimdi listede ararken insan neyi aradığını unutacak gibi oluyor.