5 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

aga bu hafta Beşiktaş maçıda vardı mutlaka reytingimizden almıştır.
haftaya daha yüksek oranlar alırız.
aga bu atv nasıl bi kanal ya salı ve çarşamba 19.00 da başlayan maçlar perşembe 20.30 da başlıyo mantığa bakarmısın kendi kendine rakip çıkarıyo adamlar pes doğrusu
haftaya total 15 ab 12 olmalı en kötü

benim gibi Beşiktaşlı olanlar kanalı protösto edip izlemediler zaten atv'yi herkes forumlarda bundan böyle netten izleyeceğiz dediler kurtlar vadisini.
bende söylemiştim dün atv'nin beşiktaşa 3'üncü takım muhamele yapması çok zoruma gitti.

görmeyeli iyice kanal fanlığı artmış kendinize gelin arkadaşlar

koymuşlar vadinin karşısına üstelik a haberde maç
yalnız şöyle bişey var vadi bu hafta olmasa erken yada geç başlasa falan büyük isyan çıkardı aga zaten kolaj haftası millet pana ve atv ye az sövmedi onun için vadi daha önemli türkiye kupası maçından

o zaman diğer maçlar gibi atv'de 19:00'da yayınlayacaktı.

FOX'ta değişim çok yakında başlayacak!

Fatih Portakal da bunu duyurdu ;

''Her an her şey olabilir, değişebilir. Sürprizlere hazır olun'' diyerek

Off haftaya ts maçı var. Ins kimse izlemez. Zaten guruptan ciktilar

kurtlar vadisi total 14.07 reyting alarak yine büyük farkla zirvede tebrikler ama ab okadar iyi gitmemiş ve 8.76 almış büyük fark var
aramızda kalsın da iyi gitmeye devam etmiş dizi 5.41 almış abde de 6.89 almış helal olsun diziye daha yükselse zirveyi alıcak

bhuv total 3.93 alarak 12.olmuş ab ise 4.9 alarak 5.olmuş çok iyi
inadına yaşamak a nolmuş böyle dizi total 3 ab 4.38 e düşmüş kanald ne yapsa tutmuyo tüm dizileri total 3 ab 4-5 civarı alıyo

Yalan Dünya gelsin Perşembeye.
A/B boşluğunu kapatsın.

banlanırsam eğer asla dönmem nutukları atan takas tekrar dediğini yutmuş oldu.
)))

sanem var ya dzide, ab o yüzden artıyor

Bu sene 11 aldı galiba yanlış hatırlamıyosam
İntikam çökmüş

tns den bahsetmiyorum zaten, tns de bir hafta 18 diğer hafta 8 de alır normal sonuç
)