5 Ağustos 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Dün gece ne izlediniz ?

• Pak Panter (Kanal D)

Oy: 3 37.5%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 2 25.0%
  • Nihat Hatipoğlu ile İftar Özel (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • İstanbul'un Altınları (ATV)

• Canlı Para (Show)

• Canım Babam (Show)

Oy: 1 12.5%
  • Küçük Sırlar (Star)

• Matrax (Star)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Totalde Pak Panter, A/B'de İstanbul'un Altınları zirvede yer aldı.
ATV'nin yeni dizisi olan İstanbul'un Altınları ilk bölümüyle iyi bir başlangıç yapmış olarak gözüküyor. Dizi özellikle A/B'de gayet iyi oranlarla başlamış yayın hayatına.
Dinle Sevgili totalde ikinci olarak müthiş başarısını sürdürdü.
Totalde altıncı, A/B'de ise üçüncü olan Kanıt günün en başarılı yapımlarından oldu.
Ay sonunda final yapmaya hazırlanan Küçük Sırlar ise düşüşe geçse de iyi sonuç elde etti.
Final yapmaya hazırlanan diğer bir dizi olan Canım Babam ise çok gerilerde kaldı. Totalde ilk 30'a dahi giremedi.
Yayına iyi reytinglerle başlayan Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas ise büyük bir düşüşe geçerek çok gerilerde kaldı.
Gündüz kuşağında ise Doktorlar'ın aldığı müthiş reytingler devam ediyor...

Son düzenleme:
Pak Panter'i ve Kanıt'ı izledim.

- Pak Panter'i ilk kez İnternet ortamında izlemiştim ve şimdide Televizyon'da izledim. Fazla tutulmadı diyorlar ama yinede iyi bir yapım diyebiliriz. İçinde saçmalıklarda var ama güzel film.

- Kanıt'ı hiç izlemezdim ama bir izleyeyim dedim ve çok beğendim. Kanıt'da bilgilendirme ortamı mevcut ve izleyenleri bilgilendiriyorda. Yani güzel bir yapım.

bende pak panteri izledim ama sonu sanki tutsaydı devam edecekmiş gibi bitti yada bana öyle geldi...

Bende pak panteri izledim. Pak panter tutsaydı devam edecekti zaten ufuk özkan kendisi söyledi.

pak panter ufuk özkan için iyi bir yapım değil keşke vay arkadaşta oynasaydı

Yorumum:

ATV'de yayinlanan sit-com dizisi ve basrollerini Haluk Bilginer ve Demet Akbag'in paylastigi "Istanbul'un Altinlari" reytingleri ile çok iyi bir baslangiç yapmis. Dizi totalde 3.olmus ve A/B'de 1.olmus. Dizinin gelecegini parlak görüyorum ben. Umarim reytingleri böyle devam eder.

Kanal D'de yayinlanan film "Pak Panter" totalde 1.olmus ve A/B'de ise 2.olmus. Kanal D'nin film yayinlatmasi gerçekten iyi oluyor. Böylece dizi sevmeyen kisiler bu tür filmleri izliyorlar.

FOX'ta günlük dizisi olarak yayinlanan "Dinle Sevgili" herzamanki gibi üst siralarda yer aliyor. Bakalim yeni sezonda bu reytinglerini alacak mi yine?

Kanal D'de yayinlanan "Kanit" dizisi özellikle A/B'de iyi gitmis. Totalde'de iyi gitmis. Dizi gelecek sezonda büyük ihtimal devam eder diye düsünüyorum.

Star Tv'de 3 hafta sonra final yapacak olan "Küçük Sirlar" maalesef bu haftada yine düsmüs. Ama finale 3 hafta kaldi, kendini toparlar diye düsünüyorum. Umarim dizinin oyncularini farkli projelerde görürüz.

Küçük Sırlar iyi gidiyor. Artık reytingi düşündüğü yok zaten.

İstanbul'un Altınları bu hafta iyi bir iş çıkarmış. Fakat gelecek haftalarda aynısını yapacağını düşünmüyorum.

Pak Panter iyi bir reyting almış. Daha önceden izlememe rağmen dün tekrar izledim ve gayat hoştu.

Levent Kırca Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas ile bir yere varamaz. Tekrar Olacak O Kadar'a dönmesi temennimiz ve bence dönecek. FOX'ta çok iyi reytingler almıştı Olacak O Kadar. Tekrarları bile...

Kanıt düşüş yaşamış Total'de. ;B

bende istanbulun altınlarını izledi iyiydi dizinin kış sezonuna ayak uydurabileceğini düşünmüyorum ancak kalite isimler ve zekice bir gün aynı yahşi cazibe örneğini yapar

yahşi cazibe yazın iyi reyting alıyordu ancak kış sezonundan herkes şüpheliydi önce 2-3 ay c.tesi 22 de yayınlandı sonra c.tesi 20.00 ve dizinin başarısı ortada...

ve matrax radyodaki rahatlığı veremeyen sunucu zeki kayhan çoşkun kendi gibi olsa türkiyede talk show da çığır açacaktı ancak ab de 35 totalde 68 inci olarak 1-2 haftaya kalkar ... en az bir beyaz show un başarısını tekrarlardı inanın radyosu alem fm hafta içi her ge 12 den sonra var 1 kez dinleyin bağımlı olursunuz

küçük sırlara bitsin artık diyorum.

dinle sevgili böyle devam...

pak panter cevaya pek yakışmamış hiç izlememiştim dediğiniz gibi vay arkadaş daha çok yakışırdı...

İstanbul'un Altınları iyi gitmiş, bence böyle devam eder.

Dinle Sevgili de başarılı...

Canım Babam bitecek, reytingleri çok kötüleşti artık.

Kanıt vasat sonuçlar alıyor bence...

Dün hiçbir şey izlemedim