- Reaksiyon puanı
- 59,029
- Puanı
- 1,060
Aga listede sorun var. Benim mesajlar görünmüyor. Geçen haftalarda beğenilen mesajlarda en üstte idi girmedi. Bu hafta da Çocuklar Duymasında ki mesaj girmemiş. 4. sırada ki 8 güldüren almış benim ki 12
Sistemin bozuk olduğunu söyledi zaten adminimizAga listede sorun var. Benim mesajlar görünmüyor. Geçen haftalarda beğenilen mesajlarda en üstte idi girmedi. Bu hafta da Çocuklar Duymasında ki mesaj girmemiş. 4. sırada ki 8 güldüren almış benim ki 12
Liste hatalı zaten, @sokak sanati'ni da görmüyordu Ama ben yine de paylaşıyorum diğer güldüren arkadaşlara haksızlık olmasın diyeAga listede sorun var. Benim mesajlar görünmüyor. Geçen haftalarda beğenilen mesajlarda en üstte idi girmedi. Bu hafta da Çocuklar Duymasında ki mesaj girmemiş. 4. sırada ki 8 güldüren almış benim ki 12
Odaya gelmicen miListe hatalı zaten, @sokak sanati'ni da görmüyordu Ama ben yine de paylaşıyorum diğer güldüren arkadaşlara haksızlık olmasın diye
Bu durumu Ozan'a iletmek gerekir, onu da ara ki bulasın, uğraşacağını da hiç sanmıyorum