OzaN post: 1411071' Alıntı:Daha 2-3 gün önce post kastığına dair örnek gösterdim.
çocuklarduymasın post: 1411201' Alıntı:Şöyle küçücük şeylerden dolayı niye almıyonuz ki ya herkesin yaptığı şey
kvp post: 1411203' Alıntı:@OzaN ya ben
OzaN post: 1411208' Alıntı:Küçücük şey değil. Sırf bu listelerde üstlerde yer almak için gereksiz mesajlar yazmak kabul edilemez.
Sen de ceza aldığın mesajında olduğu gibi çoğu zaman bir iki üst mesajdaki yorumun hemen hemen aynısını 1-2 kelimeyi değiştirerek yazıyorsun. Bu durum tamamen ortadan kalkmadıkça listelerde yer alamazsınız.
Ozan post kasmayı bilsem herhalde haftalık 2000 yazardım.OzaN post: 1411208' Alıntı:
Küçücük şey değil. Sırf bu listelerde üstlerde yer almak için gereksiz mesajlar yazmak kabul edilemez.
Sen de ceza aldığın mesajında olduğu gibi çoğu zaman bir iki üst mesajdaki yorumun hemen hemen aynısını 1-2 kelimeyi değiştirerek yazıyorsun. Bu durum tamamen ortadan kalkmadıkça listelerde yer alamazsınız.
TamamOzaN post: 1411208' Alıntı:
Küçücük şey değil. Sırf bu listelerde üstlerde yer almak için gereksiz mesajlar yazmak kabul edilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?